فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است این شکل از ناشتایی، شما را لاغر می‌کند آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی تأمین‌اجتماعی معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را چه زمانی پرداخت می‌کند؟ داروخانه‌ها ملزم به ارائه خدمات حتی در روز‌های تعطیل شدند
سرخط خبرها

تعیین تکلیف تمدید پروانه مراکز ماده ۱۶  در خراسان رضوی طی یک ماه آینده

  • کد خبر: ۳۳۷۱۰۸
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۰
تعیین تکلیف تمدید پروانه مراکز ماده ۱۶  در خراسان رضوی طی یک ماه آینده
طبق گفته مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی، سیاست توسعه کمپ‌های ماده ۱۶  متوقف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «سیاست توسعه کمپ‌های ماده۱۶ متوقف شد.» این مهم‌ترین موضوعی است که مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان و شهرستان‌های قطب تربت حیدریه مطرح کرد؛ موضوعی که می‌تواند مهر پایانی بر دورِ باطل ترک اعتیاد و بازگشت مجدد مصرف کنندگان باشد.

حال معاون سلامت اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی نیز معتقد است که «احتمالا از همین هفته کمیته نظارت و ارزیابی بر طبق شاخص‌هایی که مشخص شده است، از مراکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ بازدید می‌کنند تا بررسی کنند که این مراکز شرایط لازم برای تمدید پروانه هایشان را دارند یا خیر؟ باید ظرف یک ماه این موارد تعیین تکلیف شود.»

البته مهدی برجی، مدیرکل بهزیستی استان، در توضیح آنچه به توقف سیاست توسعه کمپ‌های ماده ۱۶ رسیده است، گفت: «توسعه کمپ‌های ماده۱۶ دیگر در دستورکار بهزیستی نیست. در حال حاضر، نیمی از کمپ‌های ماده۱۶ کشور در خراسان رضوی قرار دارند، در حالی که تهران با وسعت بیشتر، تنها پنج کمپ از این نوع دارد.» او همچنین به هزینه کرد زیاد برای این نوع کمپ‌ها و خروجی نزدیک به صفر آن‌ها اشاره کرده است.

در همین زمینه، محمد غفاری زاده، معاون سلامت اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار روزنامه شهرآرا، با اشاره به اینکه بهزیستی ناظر تخصصی کمپ‌های ترک اعتیاد و علوم پزشکی ناظر درمانی بر آن هاست، اظهار کرد: ۲۳ کمپ ترک اعتیاد ماده ۱۶ در استان و ۸۳ مرکز ماده ۱۵ در استان داریم که ۴۳ مورد از این تعداد در مشهد و هر کدام از مراکز ماده ۱۵ ظرفیت اسمی بیست نفر را دارند. اکنون دیگر مجوز برای مراکز ماده ۱۶ صادر نمی‌کنیم بلکه ارزیابی تخصصی از مراکز انجام می‌دهیم که طبق استاندارد‌های تعیین شده باشند و اگر در غیر این صورت باشد، مجوزشان تمدید نمی‌شود.

او با اشاره به اینکه ممکن است برخی از این مراکز تعطیل شوند به دلیل اینکه دارای استاندارد‌های لازم نیستند، گفت: این استاندارد‌ها شامل فضای فیزیکی، تغذیه، خدمات روان پزشکی، بهداشتی و... است.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی ادامه داد: کار درمان با ما نیست و باید بستر‌های اجتماعی برای مصرف کنندگان بهبودیافته فراهم شود تا از چرخه بازگشت مجدد آن‌ها به اعتیاد جلوگیری شود و در این زمینه همه دستگاه‌ها وظیفه‌مند هستند که کمک کنند.

غفاری زاده بیان کرد: سه سال است که طرحی باعنوان مدیریت مورد داریم که مصرف کنندگان پس از خروج از مراکز ماده ۱۶ وارد این طرح می‌شوند، هر مددکار بین سی تا پنجاه پرونده در دست دارد که باید بر روی توانمندسازی مصرف کننده بهبودیافته اقداماتی انجام دهند. در مدت اجرای این طرح، تقریبا ۷۰ درصد پرونده‌هایی که داشتیم، بازگشت مجدد به مراکز نداشتند.

او بیان کرد: ورود و خروج مراکز ماده ۱۶ با دستور مقام قضایی است، زیرا فقط معتادان متجاهر به آن وارد می‌شوند، اما در مراکز ماده ۱۵، مصرف کننده بهبودیافته به صورت خودمعرف به مرکز مراجعه می‌کند.

غفاری زاده با بیان اینکه بهزیستی صدور مجوز‌های مراکز ماده ۱۵ و ۱۶ را با توجه به مصوبات ستاد مبارزه با موادمخدر کشور در قالب یک تفاهم نامه انجام می‌دهد، افزود: بهزیستی از اعتبارات موجود خود یارانه مراکز ماده ۱۵ را پرداخت می‌کند؛ طبق نرخ سال گذشته، برای بانوان صددرصد مبلغ یعنی سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و برای مردان ۵۰ درصد آن را معادل یک میلیون و ۷۵۰ هزار تومان پرداخت می‌کند. اما درخصوص مراکز ماده ۱۶، ۶۰ درصد یارانه را ستاد مبارزه با موادمخدر و ۴۰ درصد مابقی را شهرداری‌ها پرداخت می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->