وزیران دفاع ایران و روسیه در مسکو دیدار کردند (۳۰ تیر ۱۴۰۴) فرمانده عملیات اسرائیل در رفح کشته شد وزیر کشور: بیش از این ظرفیت پذیرش و پذیرایی از اتباع را نداریم سقوط جت آموزشی در بنگلادش| ۱۹ نفر کشته و ۱۰۰ تن زخمی شدند (۳۰ تیر ۱۴۰۴) عراقچی: همسایگان می‌توانند بسیاری از مشکلات ما را به طور کامل رفع کنند شکایت عراق از اسرائیل به سازمان ملل احتمال دیدار پوتین و ترامپ در چین ادارات بوشهر در روز چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد تغییر ساعات کاری سه‌شنبه و تعطیلی ادارات قم روز چهارشنبه اول مرداد ۱۴۰۴ خراسان رضوی در مسیر تقویت نقش زنان در بخشداری‌ها تداوم همکاری تهران و بغداد در دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با نخست وزیر عراق وزیر اطلاعات: کسب اسناد و مدارک از اهداف رژیم صهیونیستی از دستاورد‌های وزارت اطلاعات بود واکنش امیرخان متقی به اظهارات ترامپ: هیچ نیروی خارجی در بگرام نیست تاکید رئیس جمهور بر ضرورت هماهنگی با قوای مقننه و قضائیه برای وحدت رویه در موضوع تفویض اختیار به استانداری‌ها چین بر راهکار دیپلماتیک در قبال ایران تاکید کرد واژگونی اتوبوس نظامیان اسرائیلی در شرق قدس اشغالی علی آبادی: تا پایان امسال ۳۸۰۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق وارد مدار می‌شود رزمایش مرکب امداد نجات دریای خزر در دو فاز ساحلی و دریایی برگزار می‌شود رنجبرزاده: نباید اختلاف‌سلیقه‌ها به انسجام داخلی و وحدت ملی آسیب بزند هشدار پکن به تحریم‌های جدید اروپا علیه بانک‌ها و شرکت‌های چینی پزشکیان هفته آینده به پاکستان سفر خواهد کرد رسانه ایرلندی: تعطیلی بندر ایلات پیروزی آشکار صنعا و شکست بی‌سابقه صهیونیست‌ها است آیت الله علم الهدی: سیره امام سجاد (ع)؛ حفظ هویت انقلابی، آگاهی اجتماعی و مسئولیت‌پذیری تاریخی است قالیباف: کشور‌های اسلامی محاصره غزه را بشکنید ادارات ایلام روز چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد انتقاد شدید آنروا از بی‌تفاوتی‌ها در برابر گرسنگی در غزه
سرخط خبرها

بقایی: انعطاف کافی را برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای‌مان نشان داده‌ایم

  • کد خبر: ۳۳۷۵۷۹
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۷
بقایی: انعطاف کافی را برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای‌مان نشان داده‌ایم
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در گفت‌وگویی تاکید کرد که اگر قصد واشنگتن در مذاکرات عمان محروم کردن ایران از حقوق و منافع آن در برخورداری از یک برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای باشد، این موضوع باعث به مشکل برخوردن روند مذاکرات و ایجاد اختلاف میان طرفین خواهد شد.

یه گزارش شهرآرانیوز، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز دوشنبه در گفت‌وگویی درباره مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت: اگر اراده‌ای وجود داشته باشد، راهی هست، حتی معتقدم بیش از یک راه برای پیش رفتن خواهیم داشت.

بقائی در گفت‌وگویی با شبکه راشاتودی گفت: ما انعطاف کافی را برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای‌مان نشان داده‌ایم. ۱۰۰ درصد مطمئن هستیم که (برنامه هسته‌ای ما) مطابق قوانین بین‌المللی و مطلقا صلح‌آمیز است. در عین حال، گفته‌ایم که آماده انجام دادن اقدامات مهمی از نظر اجازه دادن به بازرسی‌های بیشتر و برخی محدودیت‌های زمان‌بندی‌شده هستیم که اطمینان حاصل شود برنامه هسته‌ای ما کاملا صلح‌آمیز باقی خواهد ماند.

او در این راستا افزود: نکته این است به نظرم اگر قصد طرف مقابل این است که اطمینان حاصل کند ایران سلاح هسته‌ای نداشته باشد، این امر به آسانی تحقق‌پذیر است. اما اگر قصد آنها محروم کردن ایران از حقوق و منافع آن در برخورداری از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای باشد، به نظرم این نقطه‌ای اختلاف‌برانگیز است که برای روند مذاکرات مشکل ایجاد می‌کند.

سخنگوی وزارت خارجه ایران با اشاره به ضرورت لغو تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران گفت: نکته دیگر این است که تحریم‌هایی که به طور غیرقانونی علیه ایران اعمال شده و ما تمامی آنها را غیرقانونی می‌دانیم، باید به گونه موثری متوقف شوند تا بتوانیم روابط بانکی و اقتصادی عادی با دیگر بخش‌های جهان داشته باشیم.

ایران و آمریکا تا کنون پنج دور مذاکرات غیرمستقیم را با میانجیگری عمان در مسقط و رم برگزارکرده‌اند. واشنگتن که اظهارات متناقضی را درباره شیوه محدودسازی برنامه هسته‌ای ایران مطرح کرده، به تازگی پیشنهاد مکتوبی را درباره توافقی احتمالی بر سر برنامه هسته‌ای آن مطرح کرده است. مقامات ایرانی اعلام کرده‌اند در حال تهیه پاسخ مناسب به این نامه هستند.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران در جلسه روز یکشنبه هیئت دولت اعلام کرد که به زودی جواب مناسب به پیشنهاد آمریکا داده خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->