واریز مرحله دوم و سوم معوقات فروردین‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی همزمان با پرداخت حقوق شهریور ماه ۱۴۰۴ حکم اعدام مهران بهرامیان از عوامل شهادت شهید رضایی اجرا شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم بازسازی صحنه شهادت شهید رضایی تصادف زنجیره‌ای در بلوار نماز مشهد یک کشته و ۳ مصدوم برجای گذاشت (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) جاده کندوان یکطرفه شد | آزادراه تهران شمال مسدود شد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) ۶ کشته در یک مشاجره خانوادگی در سراب ۱۲ مصدوم در سانحه رانندگی در جاده چالوس پیش‌بینی آسمانی صاف تا کمی ابری در تهران برای ۵ روز آینده ۶۳ سکه تاریخی منقوش به نام پیامبر (ص) رونمایی می‌شود ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی کشور (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) کیفرخواست قاتل ایلیا صادر شد انهدام بیش از ۹۷ هزار متر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق در هرمزگان نتایج دوره بدون آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد اعلام شد علت دود اطراف سایت هسته‌ای اصفهان چه بود؟ زلزله‌ای شدید جلال آباد مرکز ولایت ننگرهار افغانستان را لرزاند (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) شناسایی بیش از ۱۳۰۰ نوع ماده مخدر نوظهور در جهان آمار جان‌باختگان زلزله افغانستان از مرز ۲ هزار نفر رد شد (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) دستگیری قاتل فراری پس از ۱۴ سال در تهران وزیر میراث فرهنگی: باید سهم گردشگری ایران از چین افزایش یابد + ویدئو سازمان غذا و دارو: نگرانی‌ها درباره کمبود انسولین بی‌مورد است کشف و توقیف محموله سلاح و مهمات جنگی در لرستان + عکس (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) هواپیمایی برای پرواز رشد اشتغال پایان یک انتظار ۱۵ ساله! | نسخه آی‌پد اینستاگرام منتشر شد هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری در پلتفرم‌های جعلی رمزارز فیشورسیلنت دندان چیست و چه کسانی باید آن را روی دندان بگذارند؟ یک ورزش موثر و توصیه شده برای کاهش استرس نسل Z پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۳ شهریور ۱۴۰۴) | پایداری نسبی دما تا اواسط هفته آینده در استان پوشش بیمه‌ای ۲ هزار فعال صنایع‌دستی کشور مهریه، عامل استحکام یا انفصال خانواده؟ | گذری بر قوانین شرعی، حقوقی و روانشناختی مهریه واکنش وزیر آموزش و پرورش به اعتراضات داوطلبان آزمون استخدامی: همه امتیازات قانونی بوده است
سرخط خبرها

سرقت‌های سریالی کلان از خانه تهرانی‌ها با همدستی دو برادر

  • کد خبر: ۳۳۷۶۰۶
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۶
سرقت‌های سریالی کلان از خانه تهرانی‌ها با همدستی دو برادر
دو برادر که متهم هستند ۲۸ خانه را در تهران مورد دستبرد چند صد میلیاردی قرار داده‌اند، در دادگاه کیفری استان تهران از خود دفاع کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، متهمان با ردیابی‌های تخصصی پلیس بازداشت شدند، اما در جلسه دادگاه همه چیز را انکار کردند.

شکات در ابتدای جلسه در جایگاه قرار گرفتند و شکایت خود را مطرح کردند. یکی از شاکیان گفت: من در منطقه دروس زندگی می‌کنم و آهن‌فروش هستم. شب حادثه زنگ در خانه را زدند. اول فکر کردم پسرم است، اما چون چند بار پشت هم زنگ را زدند، تعجب کردم. به همسرم گفتم زود در را باز کند، شاید اتفاقی افتاده است. در که باز شد، دو متهم وارد خانه شدند و با اسلحه حمله کردند. صورت‌شان را پوشانده بودند. آنها یک ساعت و نیم در خانه‌ام ماندند و با شوکر و اسلحه، من و همسرم را تهدید کردند.

مرد شاکی گفت: من دو گاوصندوق بزرگ و ایمن در خانه دارم. این دو نفر در خانه مانده بودند تا بتوانند در گاوصندوق را باز کنند. یک ساعت و نیم طول کشید تا در گاوصندوق را باز کردند و بعد هم ۵ کیلو طلا را که بیشتر متعلق به عروس و دخترم بود و به خاطر ایمنی خانه من در آنجا گذاشته بودند، با خود بردند. موقع حضور سارقان آنقدر حالم بد شد که حتی یکی از همین سارقان برایم آب آورد، چون مشکل فشار خون دارم.

بعد شاکی دیگر در جایگاه قرار گرفت و گفت: من در خانه بودم و وقتی متوجه سارقان شدم که داشتند فرار می‌کردند. چون خانه‌ام بزرگ است، از سمتی وارد شده بودند که من ندیدم. بلافاصله سوار ماشین شدم و سارقان را تعقیب کردم که در یک لحظه آنها با اسلحه تیراندازی کردند.

سپس شاکی دیگر در جایگاه قرار گرفت و گفت: ساعت حدود ۶ عصر بود که با همسرم به خانه رسیدیم. ما طلافروشی داریم و دخترانم هم آنلاین طلافروشی می‌کنند. حدود یک کیلو طلا در خانه بود. سارقان در خانه بودند. شوهرم با سارقان درگیر شد و آنها با چاقو از بالا تا پایین بدنش را زخمی و بعد فرار کردند.

بعد از اینکه شکات گفته‌های خود را بیان کردند، متهمان در جایگاه قرار گرفتند. متهم ردیف اول که سابقه‌دار است، گفت: من هیچ‌کدام از اتهامات را قبول ندارم. هیچ سرقتی نکرده‌ام و همه اینها دروغ است.

او گفت: من در منطقه کوهرنگ زندگی می‌کردم. به دلیل اینکه جانم در خطر بود به تهران آمدم و خانه اجاره کردم. در خانه خودم زندگی می‌کردم که من را دستگیر کردند.

قاضی از متهم پرسید، چرا جانت در خطر بود؟

او گفت: در طایفه ما درگیری شده و پسردایی‌ام کشته شده بود. همه می‌دانند که وقتی در آن منطقه درگیری می‌شود، مردان طایفه در خطر هستند و دیگر اینکه چه کسی کشته، مهم نیست. برای همین من هم در خطر بودم. با برادرم فرار کردم و به تهران آمدم. هرچند سابقه دارم، اما در این سرقت‌ها نقش نداشتم.

در این هنگام یکی از شکات گفت: همین آقا که می‌گوید نقشی در سرقت نداشته، خودش به من آب داد. چون ترسیده بودم و حالم خیلی بد شده بود. او دروغ می‌گوید.

سپس متهم دیگر در جایگاه قرار گرفت. او که از طریق دوربین‌های مداربسته ردیابی و اسلحه هم در خانه‌اش پیدا شده بود، گفت: من دو فقره سرقت را قبول دارم و دیگر سرقت‌ها را قبول ندارم. من و برادرم از کوهرنگ آمده بودیم. جان‌مان در خطر بود. من دو فقره سرقت انجام دادم و فقط همان دو فقره را قبول دارم.

قاضی پرسید: سرقت‌ها با ماشین ۲۰۷ و ساینا انجام شده است. رد ماشین ساینا در پمپ بنزین محل سرقت زده شده است، تو در کدام ماشین بودی؟

او گفت: من فقط سوار ۲۰۷ می‌شدم و ساینا متعلق به دوستم بود. من از صاحب ماشین ساینا خبری ندارم. من رضایت آن دو شاکی را هم گرفته‌ام.

در ادامه، وکیل یکی از متهمان در جایگاه قرار گرفت. او گفت: گفته شده موکل من در یک مورد ۴۰ میلیارد تومان سرقت انجام داده است. همزمان دو سرقت دیگر هم در همان ساعت و روز بوده که گفته می‌شود موکل من انجام داده است. چطور ممکن است یک نفر در سه جا همزمان سرقت کند، ضمن اینکه شکات هیچ سندی درباره وسایل سرقتی ارائه نداده‌اند. می‌گویند طلا‌ها با کاغذ خرید سرقت شده و چیزی ندارند که بدهند، این درست نیست. ممکن است شکات میزان طلا‌های سرقتی را بیشتر گفته باشند و لازم است کارشناسی و مشخص شود که چقدر طلا و وسایل سرقت شده است.

در پایان، با توجه به اینکه وقت دادگاه تمام شده بود، قضات ادامه رسیدگی را به جلسه بعد موکول کردند.

منبع: اعتمادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->