خسارت جدی سیل به مناطقی از مهدیشهر استان سمنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) انتقال هوایی ۲۸ مصدوم حوادث ترافیکی اربعین حسینی از ایلام به تهران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) فرار قاتل سروش ستوده به مرز ترکیه + جزئیات قتل و بازداشت همدست قاتل از زبان مادر سروش دستگیری ۱۷ تبعه غیرمجاز افغانستانی و هلاکت یک شرور در کاشمر خراسان رضوی کلاس درس با یک دانش‌آموز در روستای مرزی دردوی خواف خراسان رضوی پیش‌بینی قیمت دلار و درهم برای روز یکشنبه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روایت عملکرد یک‌ساله قرارگاه اجتماعی مشهد | از ساماندهی ۱۲۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل تا رسیدگی به سالمندان بی‌سرپرست ثبت بیش از ۶.۷ میلیون تردد زائر اربعین در کشور | کاهش ۱۶ درصدی فوتی تصادفات (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شنا در دریای خزر ممنوع شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) تاکید وزیر میراث فرهنگی بر بازتولید فرهنگ مقاومت برای نسل جدید سفر بیش از ۴۰ هزار و ۵۰۰ زائر از طریق فرودگاه‌های کشور در ایام اربعین ۱۴۰۴ درخشش تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران در رقابت های جهانی | فاطمه هدایت کاخکی از خراسان رضوی برنز گرفت + عکس ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در طرح ملی هوش مصنوعی ثبت نام کرده‌اند شرکت بیش از ۲۵۰ معلم در طرح شبکه ملی یادگیری فرهنگیان اهواز داغ‌ترین نقطه جهان شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام نتایج نهایی انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان تا آخر هفته (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) علیرضا کاظمی: بیش از ۶۰۰ کلاس درس تجهیز می‌شوند جابه‌جایی هوایی بیش از ۱۷۵ هزار مسافر به عتبات عالیات طی ۲۲ روز این دانه‌ها بیشتر از تخم‌مرغ پروتئین دارند خدمات‌رسانی هلال احمر به ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار زائر اربعین (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) آیا دولت می‌تواند مشکل بنیادین صندوق‌های بازنشستگی را با ادغام حل کند؟ نظارت ویژه دامپزشکی خراسان رضوی بر سلامت غذای زائران در دهه پایانی صفر آغاز فرآیند حسابداری آب در سال آبی جدید چرا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در خردادماه پرداخت نشد؟ سقوط بالابر در خیابان ولیعصر؛ یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) مدیرکل حفاظت محیط زیست تهران: با هرگونه تخلف در مناطق حفاظت شده به شدت برخورد می‌شود وعده جدید رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان | نقشه راه ۱۰ ساله سمپاد چه کمکی به دانش آموزان می‌کند؟ رشد چشمگیر فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی در تابستان ۱۴۰۴
سرخط خبرها

انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد

  • کد خبر: ۳۳۸۰۹۷
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۳
انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد
اعضای یک باند سابقه دار معروف به «جغد‌های پارکینگی» که با شگرد پیچیده‌ای به اموال مردم دستبرد می‌زدند، در حالی با عملیات گسترده کارآگاهان پایگاه جنوب پلیس آگاهی دستگیر شدند که راز دستبرد‌های آنان به پارکینگ مجتمع‌های مسکونی فاش شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرمانده انتظامی خراسان رضوی در تشریح ماجرای دستگیری اعضای باند «جغد‌های پارکینگی» گفت: به دنبال تشکیل پرونده‌های زیادی در مراکز انتظامی مبنی بر سرقت موتورسیکلت از پارکینگ منازل، پیگیری تخصصی این پرونده‌ها به کارآگاهان پلیس آگاهی سپرده شد و خیلی زود با دستور سرهنگ جوادبیگی (رئیس پلیس آگاهی) گروهی کارآزموده از افسران پایگاه جنوب تحقیقات گسترده‌ای را در این باره آغاز کردند.

سرهنگ محمد چراغ افزود: در جلسات تحلیلی جرم که به فرماندهی سرهنگ ترابی (رئیس پایگاه جنوب آگاهی) برگزار شد، گروه‌های عملیاتی و اطلاعاتی در دو شاخه مجزا به بررسی‌های میدانی از مکان‌های وقوع جرم پرداختند و به سرنخ‌هایی رسیدند که نشان می‌داد پلیس با یک باند حرفه‌ای روبه‎ رو شده است که شگردی پیچیده دارند؛ چرا که آن‌ها سرقت‌ها را فقط در گرگ و میش سحرگاهی انجام می‌دادند و همه ابزار‌های سرقت را نیز در اختیار داشتند.

مقام ارشد انتظامی مشهد با اشاره به رصد‌های اطلاعاتی ویژه در این پرونده تصریح کرد: ازسوی دیگر اسنادی از خودرو‌های سرقتی به دست آمد که در برخی از صحنه‌های سرقت موتورسیکلت در اطراف محل سرقت پارک شده بودند به همین دلیل فرضیه دستبرد به پارکینگ‌ها با بهره گیری از خودرو‌های سرقتی قوت گرفت، اما بازهم در طول تحقیقات سرنخ‌هایی از ماجرا‌های گوشی قاپی مورد توجه کارآگاهان اطلاعاتی قرارگرفت که بیانگر ارتکاب جرم با موتورسیکلت‌هایی بود که از پارکینگ منازل سرقت می‌شد.

وی خاطرنشان کرد: در تحلیل‌های کارشناسی، شگرد پیچیده دزدان حرفه‌ای لو رفت و مشخص شد که اعضای این باند در سرقت خودرو‌های سواری و همچنین سرقت موتورسیکلت تبحر خاصی دارند؛ بنابراین تحقیقات روی دزدان وسایل نقلیه متمرکز شد تا این که با بررسی دقیق مستندات و همچنین بازبینی دوربین‌های ترافیکی، «افشین» سرکرده ۳۳ساله این باند که از دزدان سابقه دار و حرفه‌ای بود، شناسایی شد. با این سرنخ مهم بلافاصله عملیات دستگیری وی با هماهنگی‌ها و حمایت‌های بازپرس پرونده، در دستور کار قرارگرفت و بدین ترتیب نیرو‌های عملیاتی با هدایت مستقیم رئیس پایگاه جنوب پلیس آگاهی موفق شدند با ورود به مخفیگاه این سارق حرفه‌ای، وی را دستگیر کنند.

کلیددار امنیت مشهد ادامه داد: با اعترافات «افشین» بلافاصله عملیات کارآگاهان وارد مرحله جدیدی شد و آنان در چندین مرحله از عملیات ضربتی،۵ سارق و مالخر دیگر عضو باند معروف به «جغد‌های پارکینگی» را به دام انداختند.

سرهنگ چراغ گفت: در بازرسی از مخفیگاه متهمان، ۴دستگاه خودروی سواری،۳دستگاه موتورسیکلت و ۵۱ دستگاه گوشی تلفن سرقتی به همراه لپ تاپ و تعداد زیادی کلید و شاه‎کلید کشف شد و این گونه بازجویی‌های تخصصی از اعضای این باند ادامه یافت.

رئیس پلیس مشهد اضافه کرد: بررسی‌ها نشان داد همه اعضای این باند از دزدان سابقه دار هستند و آنان تاکنون به سرقت بیش از ۱۰۰ دستگاه موتورسیکلت و خودرو و همچنین ۱۵۰فقره گوشی قاپی به سرکردگی «افشین» اعتراف کرده‌اند که تا امروز (روزگذشته) ۶۷تن از مالباختگان نیز شناسایی و به پلیس آگاهی دعوت شده‌اند؛ اما تحقیقات پلیس بیانگر آن است که متهمان بیشتر خودرو‌های سرقتی را پس از آن که به تعدادی از پارکینگ‌ها دستبرد می‌زدند در مناطق حاشیه‌ای شهر رها می‌کردند که توسط پلیس کشف و به مالباختگان تحویل شده است.

این مقام ارشد انتظامی همچنین با اشاره به فروش تعداد زیادی از موتورسیکلت‌های سرقتی به مالخران تاکید کرد: تلاش کارآگاهان برای ردیابی موتورسیکلت‌های مسروقه با شناسایی دیگر اعضای باند همچنان ادامه دارد.

منبع: روزنامه خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->