تاکید دیوان عدالت بر اجرای طرح‌های حمایتی مسکن برای افراد مجرد قیمت بلیت هواپیما به زودی اصلاح می‌شود وجه الضمان حراج شمش یک میلیارد تومان شد پیش‌بینی بورس، فردا (دوشنبه، ۵ خرداد ۱۴۰۴)| پس‌لرزه توقف واگذاری خودروسازان ادامه دارد؟ پیش‌بینی قیمت ارز و دلار، فردا (دوشنبه، ۵ خرداد ۱۴۰۴) پیگیری عادی‌سازی پرونده ایران در FATF در اجلاس اوراسیا قیمت جدید کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول (۴ خرداد ۱۴۰۴) شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا درباره واگذاری سهام ایران‌خودرو و سایپا اطلاعیه داد علت گران شدن قیمت سیمان چه بود؟ افزایش ۱۵ درصدی مصرف برق در خراسان رضوی در اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ نسبت‌به سال گذشته پرداخت وام‌های خرد بدون مراجعه حضوری ۲۰۰ میلیون تومان پاداش برای معرفی استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز سقف جدید نگهداری ارز برای اشخاص مشخص شد (۴ خرداد ۱۴۰۴) ثبت سفارش جدید برنج از ۱۰ خرداد آغاز می‌شود خروج سنگین پول حقیقی از بازار سهام | خودرویی‌ها ترمز بورس را کشیدند (۴ خرداد ۱۴۰۴) مبارزه با آفت ملخ در حدود ۴ هزار هکتار از مزارع مشهد انجام شد شرکت‌های خراسانی در بورس؛ از خوش‌بینی تا واقعیت اکتشاف، مهم ترین چالش پیش روی توسعه معادن خراسان رضوی | ثروت خفته خراسان در دل زمین ایران پنجمین قدرت معدنی جهان | کشف ۲درصد گنجینه‌های معدنی ایران طلا و سکه امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۴ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۴ خرداد ۱۴۰۴) | دلار به کمتر از ۸۳ هزار تومان افت کرد مشکل بیمه کامیون‌داران حل خواهد شد | احتمال سه‌نرخی‌شدن سوخت کامیون‌ها جریمۀ روزانه ۱۰۰ هزار تومانی خودروهای بدون معاینه فنی خرید تضمینی گندم در خراسان‌رضوی از ۸.۵ هزار تن عبور کرد (۴ خرداد ۱۴۰۴) صدور کارت سوخت در کمتر از یک هفته | ثبت‌نام اینترنتی جایگزین مراجعه حضوری شد توقف واگذاری سهام ۲ شرکت بزرگ خودروساز ایران‌خودرو و سایپا در بورس (۴ خرداد ۱۴۰۴) چین، دو فروند هواپیمای کارکرده مسافربری را ۴برابر گران‌تر از قیمت واقعی به ایران فروخت جمع‌آوری کارت‌های سوخت از امروز استارت خورد (۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش مصرف آب با گرم‌شدن هوا | در تابستان باید منتظر جیره‌بندی آب در مشهد باشیم؟
سرخط خبرها

خرید خودرو به نیت سرمایه‌گذاری کار درستی است؟

  • کد خبر: ۳۳۷۸۷
  • ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۷
خرید خودرو به نیت سرمایه‌گذاری کار درستی است؟
تاکنون چندین طرح پیش‌فروش چهارچرخ های داخلی انجام شده است. این روز‌ها افرادی که صاحب خودرو هستند، اما نقدینگی مازاد دارند هم در این طرح‌ها ثبت‌نام می‌کنند. سؤال اینجاست که آیا سرمایه‌گذاری روی خودرو از منظر اقتصادی کار درستی است؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ تاکنون چندین طرح پیش‌فروش چهارچرخ های داخلی انجام شده است و برندگان آن نیز مشخص شدند. طرح های پیش‌فروش یک‌ساله نیز در ادامه خواهند آمد. این روز‌ها افرادی که صاحب خودرو هستند، اما نقدینگی مازاد دارند هم در این طرح‌ها ثبت‌نام می‌کنند. سؤال اینجاست که آیا سرمایه‌گذاری روی خودرو از منظر اقتصادی کار درستی است؟ پاسخ قطعا منفی است.

 

بر اساس پیش‌بینی‌ها رشد بازار سرمایه تا پایان سال ۹۹ همچون سال گذشته بیش از سایر بازار‌های رقیب یعنی مسکن، طلا، ارز و خودرو خواهد بود. ممکن است بگویید سرمایه‌گذاری در بورس نیازمند دانش است که حرف درستی است. اما بیش از ۶۰ صندوق سرمایه‌گذاری سهامی با مجوز از سوی دستگاه‌های نظارتی و سازمان بورس فعال هستند که با سرمایه‌گذاری در آن‌ها می‌توان مطمئن بود که حداقل تا پایان سال پولتان به اندازه رشد میانگین بازار، بازدهی خواهد داشت.

 

رشد بازار مسکن و طلا نیز بیشتر از خودرو ارزیابی می‌شود. بازار مسکن به دلیل رکود نه‌ماهه در سال ۹۸ در آستانه رونق است و طلا نیز به دلیل تداوم احتمالی رشد قیمت جهانی ممکن است همچنان به رشد خود ادامه دهد.

 

با وجود این اگر صاحب خودرو شخصی نیستید و نقدینگی غیرفعال هم در اختیار دارید، برای مصرف شخصی و البته در امان ماندن پولتان از تورم، خرید خودرو گزینه مناسبی است، چون می‌توان حدس زد رشد قیمت خودرو در سال ۹۹ نیز مثل همیشه بیش از تورم باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->