پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه پزشکیان: آماده سفر به افغانستان هستم سومین نوزاد گرسنهٔ غزه در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسید (۴ مردادماه ۱۴۰۴) همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی هشدار مشاور پوتین درباره هر نوع تعرض به منطقه کالینینگراد روسیه نماینده سابق پارلمان رژیم اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات آینده شرکت نخواهد کرد ویدئو | روایت تکان‌دهنده یک افسر آمریکایی از غزه: قتل غیرنظامیان با گلوله‌های تانک و خمپاره!
سرخط خبرها

سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۸۱۲۷
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۷
سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴)
سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو به نروژ سفر کرده است، صبح امروز جهارشنبه طی سخنانی دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در مورد مسائل مختلف سیاست خارجی را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر امور خارجه با اشاره به اشغالگری ۸۰ ساله سرزمین فلسطین و جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین تاکید کرد: آینده متفاوت برای منطقه غرب آسیا تنها با حل پایدار و عادلانه موضوع فلسطین آغاز می‌شود.

عراقچی با محکوم‌کردن حامیان رژیم اسراییل و توصیف آنها به‌عنوان شرکای جنایات این رژیم، اظهار داشت: بارزترین نامامی جامعه جهانی در هشت دهه گذشته، ناتوانی در اکرای عدالت و تامین حقوق اساسی و انسانی فلسطینیان است و این مساله علت‌العلل استمرار تنش و بحران و ناامنی در منطقه غرب آسیا بوده است.

وزیر امور خارجه با تبیین مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال موضوع فلسطین تصریح کرد: سیاست ثابت جمهوری اسلامی ایران در رابطه با موضوع فلسطین، حمایت از حق مشروع تعیین سرنوشت مردم فلسطین، مخالفت با اشغالگری و نسل‌کشی استعماری مردم فلسطین و تشکیل دولت واحد فلسطینی بر مبنای آرای صاحبان اصلی فلسطین می‌باشد.

عراقچی در بخش دیگری از اظهارات خود به سیاست دولت جمهوری اسلامی ایران در قبال منطقه پرداخت و گفت: سفر‌ها و رایزنی‌های متعدد تهران در سطوح عالی با کشور‌های همسایه و منطقه طی ۱۰ ماه اخیر نشان می‌دهد ایران مصمم به ارتقای اعتماد و همکاری میان کشور‌های منطقه با هدف تامین امنیت جمعی و درون‌زا و اطمینان از تحقق امنیت پایدار و همه‌جانبه است.

وی با تاکید بر ضرورت تغییر گفتمان غالب در منطقه از تهدیدانگاری به فرصت سازی و از ذهنیت امنیتی به نگاه مبتنی بر توسعه و همکاری، اظهار داشت: اگر چه دخالت مستقیم خارجی که در سال‌های دور در منطقه ما به شکل استعمار عریان وجود داشت، دیگر وجود ندارد، اما واقعیت این است که مداخلات نظامی و سیاسی قدرت‌های فرامنطقه‌ای بسیار بیشتر از استعمار کلاسیک مخرب و ثبات‌زدا است.

وزیر امور خارجه با اشاره به اشتراکات بی‌شمار و دیرینه ملت‌های منطقه، تاکید کرد: کشور‌های منطقه به‌عنوان همسایگان دائمی باید با تکیه بر میراث‌های مشترک و علقه‌های فراوان تاریخی و فرهنگی و دینی، برای ایجاد منطقه‌ای امن و توسعه‌یافته تلاش کنند.

وزیر خارجه جمهوری امور اسلامی ایران همچنین با مروری کوتاه بر مذاکرات در حال انجام میان ایران و آمریکا اظهار داشت: اگر تمرکز بر خاتمه موثر تحریم‌های غیرقانونی علیه ملت ایران باشد و اگر هدف اطمینان از ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران باشد، قطعا توافق نه تنها در دسترس است، بلکه به سرعت می‌تواند حاصل شود. در مقابل، روشن است تهران به صورت طبیعی نمی‌تواند استثنا شدن از حقوق بین‌المللی و یا محروم شدن از حقوق بدیهی‌اش را بپذیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->