تل‌آویو با گوگل برای انکار جنایات صهیونیست‌ها در غزه قرارداد ۴۵ میلیون دلاری امضا کرده است مشاور وزیر امور خارجه معاون دبیرکل اکو شد وزیر خارجه مصر از ترامپ خواست فاجعه غزه را به فرصتی برای آشتی تبدیل کند شورای حکامِ آژانس دوشنبه با موضوع ایران تشکیل جلسه می‌دهد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: در زمینه آزادی زندانیان این استان پیشتاز است زلنسکی در واکنش به دعوت پوتین از او برای سفر به مسکو | به کی‌یف بیایید با اضافه کردن یک بند جدید؛ نتانیاهو ۵ شرط اسرائیل را برای پایان جنگ غزه اعلام کرد مادورو: در صورت حمله ونزوئلا وارد مبارزه مسلحانه خواهد شد حمایت نخست‌وزیر پاکستان از فلسطین | همواره در کنار ملت فلسطین خواهیم ایستاد فرمانده سنتکام با رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی دیدار کرد فرمان نظامی ترامپ صادر شد | تغییر نام وزارت دفاع به وزارت جنگ + فیلم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) واکنش عراقچی به سکوت غرب در برابر توسعه زرادخانه هسته‌ای اسرائیل تظاهرات گسترده مردم لبنان علیه طرح خلع سلاح حزب‌الله + فیلم (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) قطعنامه ایران علیه حمله به تأسیسات اتمی در آژانس ارائه می‌شود ولایتی: شانگهای در آینده نقش اول را در تعیین سرنوشت جهان دارد | ترامپ مثل هیتلر عمل می‌کند دولت لبنان: طرح ارتش برای خلع سلاح حزب‌الله محرمانه است انفجار خونین یک خودرو در شهر حلب سوریه (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) العربیه: طرح «انحصار سلاح در دست دولت لبنان» تصویب شده است حزب‌الله لبنان: حق استعفا از دولت یا اعتراض خیابانی را محفوظ می‌دانیم واکنش حماس به تهدید وزیر جنگ اسرائیل علیه نوار غزه جاسوسی آمریکا از رهبر کره‌شمالی شکست خورد بیش از ۷۰۰ هزار کودک در غزه از تحصیل محروم‌اند ترامپ: هند و روسیه را به چین باخته‌ایم شهادت ۶۹ فلسطینی در شبانه‌روز گذشته | شمار شهدای غزه به ۶۴ هزار و ۳۰۰ نفر رسید (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر لبنانی: طرح خلع سلاح آمریکایی است تکذیب یک نقل قول از معاون وزیر خارجه مذاکرات هسته‌ای ایران و آژانس اتمی از سر گرفته شد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۸۱۲۷
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۷
سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴)
سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو به نروژ سفر کرده است، صبح امروز جهارشنبه طی سخنانی دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در مورد مسائل مختلف سیاست خارجی را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر امور خارجه با اشاره به اشغالگری ۸۰ ساله سرزمین فلسطین و جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین تاکید کرد: آینده متفاوت برای منطقه غرب آسیا تنها با حل پایدار و عادلانه موضوع فلسطین آغاز می‌شود.

عراقچی با محکوم‌کردن حامیان رژیم اسراییل و توصیف آنها به‌عنوان شرکای جنایات این رژیم، اظهار داشت: بارزترین نامامی جامعه جهانی در هشت دهه گذشته، ناتوانی در اکرای عدالت و تامین حقوق اساسی و انسانی فلسطینیان است و این مساله علت‌العلل استمرار تنش و بحران و ناامنی در منطقه غرب آسیا بوده است.

وزیر امور خارجه با تبیین مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال موضوع فلسطین تصریح کرد: سیاست ثابت جمهوری اسلامی ایران در رابطه با موضوع فلسطین، حمایت از حق مشروع تعیین سرنوشت مردم فلسطین، مخالفت با اشغالگری و نسل‌کشی استعماری مردم فلسطین و تشکیل دولت واحد فلسطینی بر مبنای آرای صاحبان اصلی فلسطین می‌باشد.

عراقچی در بخش دیگری از اظهارات خود به سیاست دولت جمهوری اسلامی ایران در قبال منطقه پرداخت و گفت: سفر‌ها و رایزنی‌های متعدد تهران در سطوح عالی با کشور‌های همسایه و منطقه طی ۱۰ ماه اخیر نشان می‌دهد ایران مصمم به ارتقای اعتماد و همکاری میان کشور‌های منطقه با هدف تامین امنیت جمعی و درون‌زا و اطمینان از تحقق امنیت پایدار و همه‌جانبه است.

وی با تاکید بر ضرورت تغییر گفتمان غالب در منطقه از تهدیدانگاری به فرصت سازی و از ذهنیت امنیتی به نگاه مبتنی بر توسعه و همکاری، اظهار داشت: اگر چه دخالت مستقیم خارجی که در سال‌های دور در منطقه ما به شکل استعمار عریان وجود داشت، دیگر وجود ندارد، اما واقعیت این است که مداخلات نظامی و سیاسی قدرت‌های فرامنطقه‌ای بسیار بیشتر از استعمار کلاسیک مخرب و ثبات‌زدا است.

وزیر امور خارجه با اشاره به اشتراکات بی‌شمار و دیرینه ملت‌های منطقه، تاکید کرد: کشور‌های منطقه به‌عنوان همسایگان دائمی باید با تکیه بر میراث‌های مشترک و علقه‌های فراوان تاریخی و فرهنگی و دینی، برای ایجاد منطقه‌ای امن و توسعه‌یافته تلاش کنند.

وزیر خارجه جمهوری امور اسلامی ایران همچنین با مروری کوتاه بر مذاکرات در حال انجام میان ایران و آمریکا اظهار داشت: اگر تمرکز بر خاتمه موثر تحریم‌های غیرقانونی علیه ملت ایران باشد و اگر هدف اطمینان از ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران باشد، قطعا توافق نه تنها در دسترس است، بلکه به سرعت می‌تواند حاصل شود. در مقابل، روشن است تهران به صورت طبیعی نمی‌تواند استثنا شدن از حقوق بین‌المللی و یا محروم شدن از حقوق بدیهی‌اش را بپذیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->