مقاومت فلسطین جسد یک زندانی صهیونیستی دیگر را تحویل داد نامه ایران به شورای امنیت درباره اعتراف ترامپ در مورد نقش آمریکا در حمله اسرائیل به تهران تجاوز نظامیان صهیونیست به خاک سوریه وزیر اقتصاد: ایجاد چشم‌انداز روشن برای سرمایه‌گذاران ضروری است پزشکیان: تصویب منشور کوروش نماد تداوم حضور ایران در وجدان تمدن بشری است توسعه تجارت و همکاری‌های مرزی، ضامن امنیت و رشد اقتصادی دو کشور مسکو: روابط با ایران فارغ از شرایط سیاسی توسعه خواهد یافت قالیباف پاکستان را به مقصد تهران ترک کرد داستان‌سرایی ضدایرانی رسانه آمریکایی کشف آثار جراحی مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی به گروگان گرفته شده توسط رژیم اسرائیل روایت قالیباف از تلاش آمریکا برای آتش‌بس در جنگ ۱۲ روزه کنایه عراقچی به یاوه‌گویی‌های نتانیاهو واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ تأکید قالیباف بر ارتقای تعاملات‌ اقتصادی ایران‌ و پاکستان با تسهیل امور بانکی و تجارت‌ آزاد ادعای گروسی: ایران هنوز می‌تواند سلاح اتمی بسازد معاون وزیر امور خارجه: موشک‌ها برای حفظ حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور هستند و موضوع مذاکره نیستند وزیر میراث فرهنگی: تصویب «منشور کوروش» نشانه جایگاه تمدنی ایران در عدالت و کرامت انسانی است قائم‌پناه: باید کمک کنیم کشور با هم‌افزایی و دوری از سهم‌خواهی‌های بی‌ثمر، از مشکلات عبور کند آیت‌الله علم‌الهدی: رهبر ایران، قدرتمندترین رهبر جهان است| ترس آمریکا از جوانان با استعداد ایرانی رهبر انصارالله: نقش جبهه‌های پشتیبان غزه طی ۲ سال بارز بود تقدیر زیاد نخاله از ایران به خاطر حمایت از ملت فلسطین گروسی: راه‌حل فوری درباره ایران وجود ندارد بسته مشکوک در پایگاه نظامی آمریکا چندین نظامی را راهی بیمارستان کرد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) درگیری تازه مرزی میان طالبان و پاکستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماجرای غش کردن فردی در دفتر کار ترامپ چیست؟ حمله جدید آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب ۳ کشته برجای گذاشت قالیباف: باید کشور‌های اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند
سرخط خبرها

بیانیه وزارت امور خارجه در واکنش به تجاوز اسرائیل (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۸۲۸۸
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۴
بیانیه وزارت امور خارجه در واکنش به تجاوز اسرائیل (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)
وزارت امور خارجه در خصوص تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران در بیانیه‌ای نوشت: دولت آمریکا به عنوان حامی اصلی این رژیم نیز مسئول آثار و تبعات خطرناک ماجراجویی رژیم صهیونیستی خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، در بیانیه وزارت خارجه آمده است: دولت آمریکا به عنوان حامی اصلی این رژیم نیز مسئول آثار و تبعات خطرناک ماجراجویی رژیم صهیونیستی خواهد بود.

بسم‌الله الرحمن الرحیم

مردم شریف ایران.

هم‌میهنان ایرانی.

میهن عزیزمان، ایران، به ناحق مورد تجاوز رژیمی جنایتکار و شرور قرار گرفت.

رژیم اشغالگر و یاغی صهیونیستی بامداد امروز با نقض تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی ایران عزیز، نقاطی از جمله چند منطقه مسکونی در تهران و چند شهر دیگر کشورمان را مورد حمله قرار داد و جمعی از شریف‌ترین و میهن‌دوست‌ترین خادمان وطن در عرصه دفاع از عزت و اقتدار ایران و علم و فناوری را به همراه دیگر بیگناهان به خاک و خون کشید.

وزارت امور خارجه شهادت مدافعان و خادمان وطن را که در جریان جنایت نابخشودنی رژیم صهیونیستی جان‌فدای میهنمان شدند، به محضر مقام معظم رهبری و مردم شریف ایران تبریک و تسلیت عرض می‌کند.

حملات رژیم صهیونیستی به ایران، نقض بند ۲ ماده ۴ منشور ملل متحد و تجاوز آشکار علیه جمهوری اسلامی ایران است. پاسخ به این تجاوز حق قانونی و مشروع ایران وفق ماده ۵۱ منشور ملل متحد است و نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با تمام قوا و به شیوه‌ای که خود تشخیص می‌دهند در دفاع از کیان ایران درنگ نخواهند کرد.

جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان عضو موسس سازمان ملل متحد که فلسفه وجودی آن جلوگیری از تجاوز، نقض صلح و تهدید صلح است، وظیفه شورای امنیت این سازمان برای اقدام فوری جهت مقابله با نقض صلح و امنیت بین‌المللی به واسطه تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی به ایران را مورد تاکید قرار داده و از رئیس و اعضای این شورا می‌خواهد در اسرع وقت در این زمینه اقدام کنند.

وزارت امور خارجه همچنین وظایف شخص دبیر کل سازمان ملل وفق منشور ملل متحد در این خصوص را یادآور می‌شود و خواستار اقدام فوری وی در این رابطه می‌باشد.

از همه دولت‌های عضو سازمان ملل متحد، به‌ویژه کشور‌های منطقه و اسلامی، اعضای جنبش عدم تعهد و کلیه دولت‌هایی که دغدغه صلح و امنیت بین‌المللی دارند انتظار می‌رود ضمن محکوم کردن فوری این تجاوز جنایتکارانه، اقدام عاجل و دسته‌جمعی برای مقابله با این ماجراجویی خطرناک که بی‌تردید صلح و امنیت جهانی را در معرض تهدیدی بی‌سابقه قرار داده است، انجام دهند.

آثار و تبعات خطرناک و پردامنه مترتب بر تجاوز رژیم صهیونیستی علیه میهن عزیزمان ایران بر عهده این رژیم و حامیان آن خواهد بود.

اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران نمی‌تواند بدون هماهنگی و مجوز آمریکا صورت گرفته باشد. بر این اساس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->