حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه پزشکیان: آماده سفر به افغانستان هستم سومین نوزاد گرسنهٔ غزه در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسید (۴ مردادماه ۱۴۰۴) همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

بیانیه وزارت امور خارجه در واکنش به تجاوز اسرائیل (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۸۲۸۸
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۴
بیانیه وزارت امور خارجه در واکنش به تجاوز اسرائیل (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)
وزارت امور خارجه در خصوص تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران در بیانیه‌ای نوشت: دولت آمریکا به عنوان حامی اصلی این رژیم نیز مسئول آثار و تبعات خطرناک ماجراجویی رژیم صهیونیستی خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، در بیانیه وزارت خارجه آمده است: دولت آمریکا به عنوان حامی اصلی این رژیم نیز مسئول آثار و تبعات خطرناک ماجراجویی رژیم صهیونیستی خواهد بود.

بسم‌الله الرحمن الرحیم

مردم شریف ایران.

هم‌میهنان ایرانی.

میهن عزیزمان، ایران، به ناحق مورد تجاوز رژیمی جنایتکار و شرور قرار گرفت.

رژیم اشغالگر و یاغی صهیونیستی بامداد امروز با نقض تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی ایران عزیز، نقاطی از جمله چند منطقه مسکونی در تهران و چند شهر دیگر کشورمان را مورد حمله قرار داد و جمعی از شریف‌ترین و میهن‌دوست‌ترین خادمان وطن در عرصه دفاع از عزت و اقتدار ایران و علم و فناوری را به همراه دیگر بیگناهان به خاک و خون کشید.

وزارت امور خارجه شهادت مدافعان و خادمان وطن را که در جریان جنایت نابخشودنی رژیم صهیونیستی جان‌فدای میهنمان شدند، به محضر مقام معظم رهبری و مردم شریف ایران تبریک و تسلیت عرض می‌کند.

حملات رژیم صهیونیستی به ایران، نقض بند ۲ ماده ۴ منشور ملل متحد و تجاوز آشکار علیه جمهوری اسلامی ایران است. پاسخ به این تجاوز حق قانونی و مشروع ایران وفق ماده ۵۱ منشور ملل متحد است و نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با تمام قوا و به شیوه‌ای که خود تشخیص می‌دهند در دفاع از کیان ایران درنگ نخواهند کرد.

جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان عضو موسس سازمان ملل متحد که فلسفه وجودی آن جلوگیری از تجاوز، نقض صلح و تهدید صلح است، وظیفه شورای امنیت این سازمان برای اقدام فوری جهت مقابله با نقض صلح و امنیت بین‌المللی به واسطه تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی به ایران را مورد تاکید قرار داده و از رئیس و اعضای این شورا می‌خواهد در اسرع وقت در این زمینه اقدام کنند.

وزارت امور خارجه همچنین وظایف شخص دبیر کل سازمان ملل وفق منشور ملل متحد در این خصوص را یادآور می‌شود و خواستار اقدام فوری وی در این رابطه می‌باشد.

از همه دولت‌های عضو سازمان ملل متحد، به‌ویژه کشور‌های منطقه و اسلامی، اعضای جنبش عدم تعهد و کلیه دولت‌هایی که دغدغه صلح و امنیت بین‌المللی دارند انتظار می‌رود ضمن محکوم کردن فوری این تجاوز جنایتکارانه، اقدام عاجل و دسته‌جمعی برای مقابله با این ماجراجویی خطرناک که بی‌تردید صلح و امنیت جهانی را در معرض تهدیدی بی‌سابقه قرار داده است، انجام دهند.

آثار و تبعات خطرناک و پردامنه مترتب بر تجاوز رژیم صهیونیستی علیه میهن عزیزمان ایران بر عهده این رژیم و حامیان آن خواهد بود.

اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران نمی‌تواند بدون هماهنگی و مجوز آمریکا صورت گرفته باشد. بر این اساس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->