«فتح نو» لایه‌های پنهان نقش زنان در جنگ را نمایان می‌سازد سفیر انگلیس در سازمان ملل: آتش‌بس غزه در دسترس است دربه‌دری شهرک‌نشینان اسرائیلی از کشوری به کشور دیگر؛ از قبرس تا یونان دیدار وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با زلنسکی مجمع تشخیص مصلحت نظام سه موافقت‌نامه مصوب مجلس را تأیید کرد تکرار تهدیدهای آمریکا: تهران با یک انتخاب رو‌به‌رو است غریب‌آبادی: آمریکا و اسرائیل منشا بی‌ثباتی منطقه هستند حریدی‌ها و پلیس اسرائیل به جان هم افتادند اختلالات روانشناختی، علت ۷۵ درصد بی‌خوابی‌ها رئیس رژیم صهیونیستی راهی غزه شد (یکم مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی دوباره به سوریه حمله کرد (یکم مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی به اشغال کامل کرانه باختری رسمیت بخشید پزشکیان از پروژه متروی قم بازدید کرد ارتش اسرائیل به افزایش تلفات در عملیات کیفی مقاومت اعتراف کرد سومین دور از مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول + فیلم ایران خواستار محکومیت جهانی حملات اسرائیل به مناطق حساس محیط‌زیستی است غریب‌آبادی: تیم فنی آژانس به ایران می‌آید تاکید آیت‌الله علم‌الهدی بر کاهش هزینه‌های اسکان زائرسرا‌های ارزان قیمت در مشهد پزشکیان: محله‌محوری موجب افزایش مشارکت مردمی می‌شود آملی لاریجانی با خانواده شهید سپهبد سلامی دیدار کرد بالگرد نیروی دریایی ارتش به ناوشکن آمریکایی هشدار داد (یکم مرداد ۱۴۰۴) رئیس جمهور تونس از مشاور ترامپ با تصاویری از کودکان گرسنه غزه استقبال کرد تشرف پزشکیان به حرم حضرت معصومه (س) آیت الله علم الهدی: نسل زد (Z) با وجود تمام مشکلات، در میدان جهاد انقلابی فعال‌اند | رهبر معظم انقلاب مدیریت اقتدار ملی را در بزنگاه‌های امنیتی به نمایش گذاشتند لفاظی وزیر خارجه اوکراین علیه ایران و روسیه برای همتای اسرائیلی‌اش ائتلاف اتهام‌ساز؛ هم‌صدایی اوکراین و تل‌آویو علیه ایران و روسیه ظفرقندی: قحطی تحمیلی بر غزه، فاجعه انسانی و ننگ تاریخی است
سرخط خبرها

عراقچی: تداوم مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در وضعیتی که وحشیگری رژیم صهیونیستی ادامه دارد، غیرقابل توجیه است

  • کد خبر: ۳۳۸۶۰۱
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۱
عراقچی: تداوم مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در وضعیتی که وحشیگری رژیم صهیونیستی ادامه دارد، غیرقابل توجیه است
وزیر امور خارجه کشورمان در گفت‌وگوی تلفنی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، با استناد به پیام‌ها و اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا، اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی را نتیجه حمایت‌های مستقیم واشنگتن دانست و تأکید کرد که تداوم مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در وضعیتی که وحشیگری رژیم صهیونیستی ادامه دارد، غیرقابل‌توجیه است.

به گزارش شهرآرانیوز، کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، درباره تحولات اخیر منطقه متعاقب تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به ایران، تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این تماس، اقدامات رژیم صهیونیستی در نقض حاکمیت و تمامیت ارضی ایران، حمله به تأسیسات هسته‌ای و مناطق مسکونی که منجر به شهادت جمعی از شخصیت‌های نظامی، اساتید دانشگاه و زنان و کودکان ایرانی شد را به شدت محکوم کرد و خواستار واکنش قاطع جهانی و محکومیت بین‌المللی تجاوز اسرائیل شد.

وی بر انتظار جدی دولت و مردم ایران از همه کشور‌هایی که داعیه حمایت از صلح و حاکمیت قانون دارند، برای محکومیت این اقدامات جنایت‌کارانه و اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای توقف تجاوز و قانون‌شکنی تاکید کرد.

عراقچی همچنین با انتقاد از قطعنامه اخیر شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مورد برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران که با تصدی‌گری سه کشور اروپایی و آمریکا طرح شد، آن را بهانه و زمینه‌ای برای اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات هسته‌ای  ایران توصیف کرد و اظهار داشت: تعرض به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای طبق حقوق بین‌الملل کاملاً غیرقانونی و ممنوع است و جامعه جهانی موظف است رژیم صهیونیستی را به دلیل این قانون‌شکنی خطرناک و بی‌سابقه مواخذه کند.

وی با اشاره به ابتکارات دیپلماتیک ایران برای جلب توجه جهانی به خطرات ناشی از اقدامات بی‌ثبات‌کننده رژیم صهیونیستی، خواستار موضع‌گیری مسئولانه اتحادیه اروپا و اعضای دائم شورای امنیت در محکومیت این تجاوزات و بازخواست رژیم متجاوز شد.

عراقچی با استناد به پیام‌ها و اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا، اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی را نتیجه حمایت‌های مستقیم واشنگتن دانست و تأکید کرد که تداوم مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در وضعیتی که وحشی‌گری رژیم صهیونیستی ادامه دارد، غیرقابل توجیه است.

وزیر امور خارجه ایران افزود: جمهوری اسلامی ایران، برای حراست از حاکمیت ملی، مردم و امنیت خود، پاسخی قاطع به تجاوزات رژیم صهیونیستی داده و در استفاده از حق مشروع خود برای اقدام متقابل مصمم است.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز ضمن ابراز تأسف و نگرانی شدید از تشدید تنش‌ها در منطقه، بر آمادگی اتحادیه اروپا برای حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک در شورای امنیت و دیگر نهاد‌های بین‌المللی جهت کمک به کاهش تنش و اعاده صلح و امنیت در منطقه تأکید کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->