تخریب نقاشی نیکو ویلیامز + عکس کار آسان مرتضایی و افغانستان بیاتی‌نیا، اولین دستیار ایرانی ساپینتو زمین شماره ۲ تختی به بهره‌برداری رسید | خوش‌وقتی به وقت تختی تاج: حضور پرشور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار، بیانگر حقانیت راه شهداست دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین پایان بازیکن‌سالاری در تیم ملی والیبال | اوج همبستگی و درخشش در میدان جهانی برانکو: ایران یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است تاریخ و ساعت بازی ایران و آلمان در لیگ ملت‌های والیبال | ژرمن‌ها قربانی بعدی پیاتزا؟ پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟
سرخط خبرها

کوزین خوش‌بین به پایان فصل با شهرخودرو

  • کد خبر: ۳۳۹۱۴
  • ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۷
کوزین خوش‌بین به پایان فصل با شهرخودرو
استفان کوزین همچنان به کسب سهمیه اسیایی توسط شهرخودرو امیدوار است.

شروین رمضانی/ شهرآرانیوز، استفانو کوزین، سرمربی موقت شهرخودرو که به علت استعفای مجتبی سرآسیایی هدایت این تیم را مقابل سایپا بر عهده داشت گفت: در نیمه اول خوب بازی کردیم. سعی کردیم در نیمه دوم بازی را کنترل کنیم. درست است که در ۱۰ دقیقه تحت فشار قرار گرفتیم اما خیلی ناراحت هستیم که در لحظات پایانی بازی گل تساوی را خوردیم. به بازیکنانم تبریک می گویم که تا آخرین لحظه جنگیدند. هفته راحتی را نداشتیم چرا که اتفاقات سختی در طی هفته جاری برای ما رخ داد.


وی درباره عملکرد داور این دیدار نیز خاطرنشان کرد: من از آن نوع مربیانی نیستم که راجع به داوری صحبت کنم. داور گفت بازیکن ما خطا کرده و ما هم پذیرفتیم. شاید هفت دقیقه وقت اضافه نیمه دوم خیلی زیاد بود.


این مربی ایتالیایی درباره عقب نشینی شهرخودرو در نیمه دوم مسابقه اظهار کرد: این چیزی نیست که ما بخواهیم. تلاش کردیم در نیمه دوم مهاجمان تیم را جلو نگه داریم و بعد از فشار وارد کردن به حریف، به گل دوم برسیم. باید بگویم که سایپا تیم کوچکی نیست چون مقابل استقلال و سپاهان هم مساوی کرد. امروز سایر مسابقه ها را هم مشاهده کردید. در نزدیکی پایان رقابت ها هستیم و همه تیم ها برای کسب بهترین نتیجه جنگنده ظاهر می شوند.

کوزین درباره تساوی سپاهان مقابل پارس جنوبی و هم امتیازی با شهرخودرو گفت: باید همیشه دید مثبتی داشته باشیم. الان سوم هستیم و با سپاهان هم‌امتیاز هستیم. چرا باید فکر کنم که سهمیه آسیا را نمی گیریم؟ من به بازیکنانم باور دارم و همه چیز به خوبی تمام می شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->