پزشکیان: رژیم صهیونیستی با پشتیبانی قدرت‌های بزرگ مرتکب هر جنایتی می‌شود بقایی به اظهارات مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا واکنش نشان داد انرژی هسته‌ای حق مسلم ایران است | هیچ‌کسی نمی‌تواند برای ما تعیین‌ تکلیف کند واکنش زهرا رهنورد به حملات اسرائیل | ‏زنان همچون همیشه نخستین قربانیان از میانِ غیرنظامیان هستند نماینده مجلس: ایران هنوز بخشی از سلاح‌های مؤثر خود را به کار نگرفته است فرماندهی امنیت سایبری: استفاده از تجهیزات هوشمند متصل به اینترنت را کم کنید ترامپ: به دنبال پایبندی کامل ایران هستیم سخنگوی دولت: هیچ مشکلی در تأمین سوخت نداریم + فیلم  تذکر بقائی به گروه هفت: دست از لفاظی یک‌جانبه بردارید و متجاوز را محکوم کنید سخنگوی وزارت دفاع: یکی از موشک‌های پیشرفته سپاه، امروز برای اولین مرتبه، به اسرائیل شلیک شد اردوغان: استانبول می‌تواند میزبان مذاکرات واشنگتن و تهران درباره برنامه هسته‌ای ایران باشد همه چیز درباره «آمان»، اداره اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل و دلایل اهمیت آن سپاه پاسداران: مرکز طراحی عملیات ترور و شرارت‌های رژیم صهیونیستی (موساد) در آتش می‌سوزد وحدت، راه عبور از بحران‌های کشور است دبیر حزب ندای ایرانیان خراسان رضوی: حل‌وفصل دیپلماتیک جنگ ایران و اسرائیل به طریقی که عزت ایران حفظ شود، مهم است وعده صادق۳، مقاومت مشروع درمقابل خشونت صهیونیستی جنگنده F-35 چه مشکلاتی دارد؟ | گرانِ آسیب‌پذیر آخرین جزئیات فعالیت پدافند هوایی مشهد و حضور ریز پرنده‌ها در آسمان شهر (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) اسرائیل موجودیت خود را در تنش منطقه می‌بیند اطلاعیه شماره ۶ سپاه پاسداران درباره عملیات وعده صادق۳ (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: برای چیزی بزرگ‌تر از آتش‌بس، اجلاس گروه هفت را ترک کردم بیانیه ۲۱ کشور عربی و اسلامی در محکومیت تجاوزات صهیونیست‌ها عضو مجلس خبرگان رهبری: امواج عملیات وعده صادق ۳ نشان داد دوران بزن در رو تمام شده است دبیر کمیسیون اصل نود مجلس: ادامه جنگ برای جهان تبعات بسیار سنگینی خواهد داشت ارتش: متجاوز را سخت و کوبنده مجازات خواهیم کرد
سرخط خبرها

وعده صادق۳، مقاومت مشروع درمقابل خشونت صهیونیستی

  • کد خبر: ۳۳۹۲۷۲
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۶
وعده صادق۳، مقاومت مشروع درمقابل خشونت صهیونیستی
به محض آغاز تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان، پاسخی قاطع و بی‌درنگ ازسوی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران داده شد.

به محض آغاز تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان، پاسخی قاطع و بی‌درنگ ازسوی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران داده شد؛ پاسخی که نه فقط نشانه آمادگی تمام‌عیار، بلکه بیانگر ورود منطقه به مرحله‌ای تازه از معادلات دفاعی و امنیتی بود. میدان رویارویی مستقیم تبدیل به صحنه نمایش عزم، قدرت و اتحاد ایرانیان شده و کشور در حالت دفاعی کامل قرار گرفته است. همه اقدامات کنونی ما، صرفا واکنش مشروع به تهاجمی است که با هدف ناامن‌سازی منطقه و فشار حداکثری علیه ایران و جبهه مقاومت آغاز شد.

در این شرایط، عملیات وعده صادق۳ را باید نقطه‌عطفی سرنوشت‌ساز دانست؛ اقدامی هوشمندانه و مقتدر که نه فقط پیامد نظامی، بلکه بار معنادار سیاسی و روانی در سطح منطقه و جهان دارد. شدت و دقت ضربه اخیر، چنان بود که حتی تحلیلگران نظامی غرب نیز اذعان کردند اکنون رژیم صهیونیستی با تهدیدی بی‌سابقه از سوی ایران روبه‌روست؛ تهدیدی که نه‌تنها ممکن است صحنه نبرد را تغییر دهد، بلکه حتی می‌تواند رژیم تل‌آویو را ناگزیر به عقب‌نشینی تاکتیکی و استراتژیک کند. 

امید به تداوم صلح، استقرار امنیت و پایان شرارت‌ها، مطالبه مشترک ملت ایران و ملت‌های منطقه است؛ مطالبه‌ای که هدف نهایی این عملیات دفاعی به شمار می‌رود. بازتاب این عملیات، فراتر از محافل نظامی و رسانه‌ای، امروز در موضع‌گیری صریح و حمایت‌آمیز بسیاری از دولت‌ها و ملت‌های منطقه خود را نشان داد؛ تقریبا همه کشور‌های جهان، جز معدودی دولت‌های اروپایی با مواضع همیشگی و چهره مزورانه، جنایات اخیر را محکوم کردند و به‌طور‌غیرمستقیم بر مشروعیت و اجبار اقدامات ایران مهر تأیید زدند.

نمی‌توان انکار کرد که این سطح اجماع و فهم منطقه‌ای نسبت به ماهیت تجاوزات رژیم صهیونیستی، پیام مهمی در بردارد: افکار عمومی و دولت‌ها دیگر حاضر به پذیرش ناامنی سیستماتیک و چرخه خشونت طراحی‌شده ازسوی تل‌آویو نیستند. در‌این‌میان، آمریکا فقط بازیگر فعالی است که بی‌کم‌وکاست در کنار رژیم اسرائیل ایستاده و عملا نقش پشتیبان شرارت‌های صهیونیستی را پذیرفته است. 

سکوت سنگین و معنادار اروپا هم، بیش از آنکه نشانه بی‌طرفی باشد، نشانه همان رضایت ضمنی و مسئولیت ناپذیری دربرابر بحران‌سازی تل‌آویو است. مردم ایران و ملت‌های منطقه، بار دیگر انتظار دارند این سیکل ناامنی، با حذف عوامل بحران‌ساز و بدون تکرار وعده‌های پرهزینه، به پایان برسد. درنهایت، تحقق وعده صادق۳ نه برای ایجاد بحران جدید، بلکه برای پایان‌دادن به چرخه خشونت و تثبیت امنیت منطقه است. 

تاریخ نشان خواهد داد که امنیت پایدار، تنها بر شانه‌های مقاومت واقعی و دفاع مشروع استوار می‌ماند؛ مقاومتی که امروز بیش از هر زمان، توسط ملت‌ها و نه فقط دولت‌ها، فهم و حمایت می‌شود. امیدواریم که این ضربه قاطع، آغاز فصل تازه‌ای در آرامش و امنیت منطقه و پایانی بر شرارت و بی‌ثباتی باشد؛ فصلی که در آن، ابتکار‌عمل در دستان ملت‌هاست، نه مداخله‌گران خارجی.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->