شیخ نعیم قاسم: ایران از عملیات طوفان الاقصی اطلاع نداشت | حزب الله گزینه ای به نام تسلیم و سازش نمی‌شناسد عراقچی «ترامپ» را به چالش کشید: آیا آمریکا می تواند صلح هم برقرار کند؟ ترکیه برای کریدور رقیب ایران دندان تیز کرد هشدار FATF درباره کوتاهی کشورها در مقابله با تأمین مالی تروریسم دیدارهای دیپلماتیک عراقچی با ولیعهد، وزیر خارجه و وزیر دفاع عربستان (۱۷ تیر ۱۴۰۴) ناگفته‌های سرلشکر رضایی از جنگ ۱۲ روزه: ۸۰ پهپاد صهیونیست‌ها را زدیم و لاشه ۳۲ پهپادشان در اختیارمان است هشدار صریح گروه هکری حنظله: عقب نمی‌نشینیم، افشا می‌کنیم اطلاعیه سپاه پاسداران درباره هلاکت و دستگیری ۶ تروریست در چابهار (۱۷تیر۱۴۰۴) ترامپ: هدف بریکس ضربه به دلار است؛ تعرفه‌ها پس از ماه اوت تمدید نمی‌شود مکرون: در غزه باید آتش بس بی قید و شرط برقرار شود ویتکاف ادعا کرد: دستیابی به توافق آتش‌بس حماس و اسرائیل تا پایان هفته گزارش رسانه عبری از بازسازی دفتر نتانیاهو بعد از حملات موشکی ایران ترامپ: از پوتین خشمگین هستم تکرار یاوه‌گویی‌های ترامپ درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای تهران تگزاس رها شده در سیل؛ آمریکا برای اسرائیل زیرساخت نظامی می‌سازد! یمنی‌ها لحظه‌به‌لحظهٔ حمله تا غرق‌کردن کشتیِ مرتبط با صهیونیست‌ها را منتشر کردند+ فیلم مقامات سعودی یک روحانی شیعه را بازداشت کردند ظریف: یک جنایتکار جنگی صلاحیت نامزد کردن کسی برای جایزه صلح نوبل را ندارد ۵ شهید و زخمی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شمال لبنان انگلیس خواستار تسریع روند دیپلماسی در حل و فصل برنامه هسته‌ای ایران شد حمله یمن به یک کشتی دیگر در دریای سرخ (۱۷ تیر ۱۴۰۴) قتل عام ۸۰۶۹ نفر در سوریه پس از سقوط بشار اسد عراقچی راهی عربستان می‌شود حمله ارتش یمن به یک کشتی در دریای سرخ ۳ کشته برجای گذاشت (۱۷ تیر ۱۴۰۴) زد و خورد در پارلمان ارمنستان حین برگزاری یک نشست فوق‌العاده+ فیلم وزیر اطلاعات: ترامپ یاوه‌گو است توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره آینده مذاکرات ایران و آمریکا
سرخط خبرها

یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا: امروز شاهد دو‌دستگی میان دولت‌ها و ملت‌ها درخصوص حمایت از جبهه مقاومت هستیم

  • کد خبر: ۳۳۹۵۵۱
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۲
یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا: امروز شاهد دو‌دستگی میان دولت‌ها و ملت‌ها درخصوص حمایت از جبهه مقاومت هستیم
یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا گفت: امروز شاهد یک شکاف و دو‌دستگی در بین دولت‌ها و ملت‌ها در جهت حمایت از جبهه مقاومت و مقابله با نظام سلطه به رهبری آمریکا هستیم، که می‌تواند یک اتفاق خوب و میمون باشد.

اصغر زارع در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص واکنش کشور‌های آسیای مرکزی به درگیری‌های ایران و اسرائیل، اظهار کرد: این موضوع را در دو وجه می‌توان تقسیم کرد که حاکمیت‌های رسمی و مردم هستند. بین حاکمیت‌های آسیای مرکزی، قفقاز و کشور‌های غرب آسیا نمی‌توانیم یک نگاه واحد داشته باشیم. در بین همین کشور‌ها حتی درظاهر حملات اسرائیل محکوم شده است. در سیاست، کشور‌ها ملاحظات سیاسی و روابط خارجی خود را مدنظر قرار می‌دهند.

وی افزود: زمانی که در شورای حکام موضوع قطعنامه علیه ایران صادر می‌شود، فقط سه کشور روسیه، چین و بورکینافاسو به آن رأی منفی می‌دهند و ۱۱ کشور که شامل چند کشور آفریقایی، آسیایی و آسیای جنوب‌شرقی و دو کشور آمریکای لاتین هستند، رأی ممتنع می‌دهند.

این تحلیلگر مسائل غرب آسیا ادامه داد: قطعاً ما رویکردی را که دولت‌ها اتخاذ می‌کنند، در مسائل مربوط به روابط خارجه خود در آینده مدنظر قرار می‌دهیم؛ از ابزار و امکانات لازم در شرایط موردنظر و از آن رویکردی که اتخاذ کردند، در جهت منافع ملی خود استفاده می‌کنیم و براساس آن‌ها تصمیم‌گیری می‌کنیم. امروز آن‌ها با توجه به فشار‌ها و روابطی که نظام سلطه دارد، ملاحظاتی در روابط خود با این کشور‌ها دارند که سعی می‌کنند به صورت خیلی شفاف تصمیمات خود را اعلام نکنند تا با مشکل مواجه نشوند.

زارع گفت: ایالات متحده آمریکا با شورای امنیت، مجمع عمومی، شورای حکام آژانس بین‌المللی و... بده‌بستان‌هایی دارد و از تمام ظرفیت و ابزارهای خود برای اعمال فشار و جلب آرای کشور‌های کوچک و تحت‌الحمایه خود استفاده می‌کند.

وی افزود: در بخش مردمی، اتفاقات بسیار خوبی رخ داد؛ می‌بینیم که در هلند، تجمع اعتراضی علیه رژیم جعلی و در حمایت از ایران شکل می‌گیرد و یکی از شهروندان هلندی پرچم ایران را «پرچم خدا» می‌داند. همچنین برای اولین بار امام‌جماعت مسجدالحرام در مکه مکرمه صراحتاً اعلام می‌دارد که امروز حمایت از جمهوری اسلامی ایران یک وظیفه شرعی است و باید ملت‌های اسلامی دربرابر این رژیم شرور حمایت کنند همان‌طورکه دنیای غرب از اسرائیل حمایت می‌کند.

این تحلیلگر مسائل غرب آسیا درنهایت تصریح کرد: امروز شاهد یک شکاف و دو‌دستگی در بین دولت‌ها و ملت‌ها در جهت حمایت از جبهه مقاومت و مقابله با نظام سلطه به‌رهبری آمریکا هستیم، که می‌تواند یک اتفاق خوب و میمون باشد. از طرفی، اقدام بازدارنده و قاطعی که انجام دادیم، نظر بسیاری از کشور‌ها را درباره قدرت جمهوری اسلامی ایران و شرارت رژیم جعلی و حامیان آن تحت‌الشعاع قرار داده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->