تلف شدن ۶ گوسفند به دلیل برخورد با قطار سرخس-مشهد + فیلم کشف ۷ کیلوگرم هروئین و دستگیری متهم توسط پلیس راه‌آهن دستگیری ۶ نفر از عاملان شهادت محمد بایر در نهاوند (۲۵ تیر ۱۴۰۴) آیا سؤالات آزمون سمپاد لو رفته است؟ | پیگیری شکایات والدین توسط وزارت آموزش و پرورش معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: در دنیای مدرن امروز شهرداران معماران آینده‌نگر شهر هستند بخشش قاتل پای چوبه دار به احترام امام حسین(ع) معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: با حل مشکل روستا‌ها می‌توانستیم مانع حاشیه‌نشینی در مشهد شویم پایش آنلاین پارک سرخه حصار با ۴۴ دوربین نظارتی دبیر ستاد حقوق بشر: با رویکردی فعال حقوق قربانیان ایرانی را در مجامع بین‌المللی و داخلی پیگیری می‌کنیم خوردن میوه و سبزیجات چه تاثیری در بهتر خوابیدن دارد؟ نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ در موعد مقرر برگزار خواهد شد کووید ۱۹، شایع‌ترین ویروس بیماری‌های تنفسی در خرداد ۱۴۰۴ ارائه بیش از ۱۸ هزار خدمت سلامت به اتباع افغانستانی در مرز دوغارون تایباد استاندار ایلام خبر داد: تردد سالانه ۸ میلیون زائر از مرز مهران «احیای شورای‌عالی تأمین اجتماعی» راهی برای بهبود وضعیت کارگران و بازنشستگان مبلغ شهریه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ تعیین شد پرداخت مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ و ارتقای خدمات درمانی، دو مطالبه مهم بازنشستگان تأمین اجتماعی هشدار تعزیرات حکومتی خراسان رضوی: خرید، فروش و حمل آرد خارج از فرایند‌های تعریف‌شده، جرم و مشمول قانون قاچاق است نکات مهم برای رزرو بلیت هواپیما به نجف در ایام اربعین ۱۴۰۴ – فلای سپهران روایت میلاد حاتمی از حمله اسرائیل به زندان اوین + فایل صوتی «روز تأمین اجتماعی» و راهکار‌های مؤثر برای رفع مشکل ناترازی هزینه و درآمد قتل در شهرستان فیروزه خراسان رضوی؛ دستگیری قاتل فراری در پارک لاله تهران آغاز پروژه مرمت بخشی از گنبد سلطانیه (۲۵ تیر ۱۴۰۴) انهدام باند جابه‌جایی موادمخدر در مشهد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) ۲۰ کانال متخلف کنکور به مقامات قضایی ارجاع شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۵ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا جمعه طرح جدید آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری | تولید اسباب‌بازی برای آموزش تاب‌آوری در شرایط بحران رئیس سازمان استعدادهای درخشان: والدین نگران تخلفات احتمالی آزمون تیزهوشان نباشند، پیگیری می‌کنیم باز هم حفر چاه‌های جدید در دشت مشهد برای عبور از بحران آبی
سرخط خبرها

درباره جنگ، به کودکانتان این جملات را نگویید!

  • کد خبر: ۳۳۹۶۴۰
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۵
درباره جنگ، به کودکانتان این جملات را نگویید!
اخبار مرتبط با حمله رژیم تروریست صهیونی به ایران در رسانه‌ها به شکل گسترده منعکس می‌شود. خواه ناخواه کودکان با این اخبار مواجه می‌شوند. در این شرایط نوع مواجهه والدین با کودکانشان در این زمینه دارای ظرافت‌هایی است که باید رعایت شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دسترسی به اینترنت و سرعت انتشار اخبار در شرایط جنگی که رژیم صهیونیستی بر کشورمان تحمیل کرده باعث شده کودکان و خردسالان نیز، خواه ناخواه، در جریان اثرات مخرب تبادل اطلاعات قرار بگیرند. ازآنجاکه آن‌ها همانند والدینشان قدرت درک و تجزیه‌وتحلیل آنچه را اتفاق می‌افتد، ندارند، آسیب‌های جدی‌تری خواهند دید. پس والدین و بزرگ‌تر‌هایی که تأثیر عاطفی بیشتری بر آن‌ها دارند، باید در برخورد و گفت‌وگوهایشان حساب‌شده رفتار کنند.

در درجه اول باید در برابر ابراز ترسشان خونسرد عمل کنیم و ترسشان را بپذیریم و آن را انکا نکنیم. این نخستین گامی است که باعث می‌شود کودکان توضیحات بعدی ما را راحت‌تر بپذیرند.

باید مراقب باشیم در واکنش به شنیدن اخبار از جملات منفی استفاده نکنیم و حتی‌الامکان آن‌ها را به زبان نیاوریم. مقابل کودکانمان درباره رخداد‌ها با دیگران بحث نکنیم. توجه کودکان را به فعالیت‌های عادی جلب کنیم. فعالیت‌هایی مانند تماشای برنامه‌های تلویزیونی مناسب کودکان، بازی‌های روزمره و... .

کودکان باهوش هستند و تغییر محسوس عادت‌های غذایی و فعالیت‌های روزانه خانواده را متوجه می‌شوند. باید در این روز‌ها بیشتر حواسمان به این موارد باشد.

توجه داشته باشیم نیازی نیست همه‌چیز را به کودکانمان منتقل کنیم، اما باید با آن‌ها صادقانه حرف بزنیم. ممکن است کودکان احساسات خود را بروز ندهند؛ شما می‌توانید با پرسیدن سؤال از آنچه در ذهن آن‌ها می‌گذرد باخبر شوید و با صحبت‌کردن، آن‌ها را آرام کنید. ابراز علاقه به کودکان در همه شرایط به بهود بهداشت روانی آن‌ها کمک می‌کند.

عباراتی که نباید از آن‌ها استفاده کنید:

-وای کارمون تمومه!

- از پنجره دور شو ممکنه موشک بزنن!

-تو نمی‌فهمی چی شده! ساکت باش!

-دیگه امنیت نداریم! هیچ جا دیگه امن نیست!

- خدا می‌دونه کی نوبت ما میشه!

می‌توانید از جملات زیر برای آرامش فرزندان در مواقع بحرانی استفاده کنید:

-من مراقبتم.

-همین جا کنارتم.

-خبر‌ها رو دنبال می‌کنم، فعلاً جای ما امنه.

-آدم‌های زیادی دارن کمک می‌کنن اوضاع بهتر بشه.

-هرچی بشه با هم ازش رد می‌شیم.

-باید یه کاری کنیم که حالمون بهتر بشه.

-بیا با هم نقاشی بکشیم، یا کتاب بخونیم.

- بگو چی تو دلته، هر احساسی داشته باشی طبیعیه.

-اگه سؤالی داشتی، من هستم و جواب می‌دم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->