موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد سپاه پاسداران: واکنش شدیدتری از وعده صادق۳ به هرگونه تهدید علیه کشور خواهیم داشت دیدار بقایی با سفرای هلند و ژاپن (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بیانیه حزب‌الله در واکنش به تصمیم جنجالی دولت لبنان
سرخط خبرها

بروجردی: صهیونیست‌ها کم آوردند، به همین دلیل آمریکا به ایران تجاوز کرد

  • کد خبر: ۳۴۰۳۸۹
  • ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۱
بروجردی: صهیونیست‌ها کم آوردند، به همین دلیل آمریکا به ایران تجاوز کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: صهیونیست‌ها کم آوردند، به همین دلیل آمریکا به ایران تجاوز کرد. اقتصاد آن‌ها مختل است، حیثیت سیاسی و نظامی اسرائیلی‌ها از بین رفته و در یک جمله، مستأصل هستند. تنبیه از سوی ایران تا حصول نتایج ادامه خواهد یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، علاءالدین بروجردی در گفت‌وگویی تلویزیونی، اظهار کرد: صهیونیست‌ها کم آوردند، به همین دلیل آمریکا به ایران تجاوز کرد. اقتصاد آن‌ها مختل است، حیثیت سیاسی و نظامی اسرائیلی‌ها از بین رفته و در یک جمله، مستأصل هستند. تنبیه از سوی ایران تا حصول نتایج ادامه خواهد یافت.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: جمهوری اسلامی گفته بود که اگر دچار خطای محاسباتی شوند، عواقب بدی برایشان دارد. اتحادیه عرب و وزرای خارجه کشور‌های اسلامی جنایات اسرائیل را در استانبول ترکیه به صورت یکپارچه محکوم کردند.

وی ادامه داد: کار نظامی یک کار تخصصی و پیچیده است. ویژگی منحصر‌به‌فرد ایران این است که این فناوری‌ها را به صورت بومی داریم. موشک سجیل نمونه آن است که به وقت اصابت به چندین ریزموشک تبدیل می‌شود. این موشک، بخشی از توانمندی نظامی ایران است. صهیونیست‌ها هم اعلام کرده‌اند که فرصت کافی برای رهگیری این موشک‌ها را ندارند. این نشان از توانمندی جمهوری اسلامی ایران است. همه این دستاورد‌ها به فرمان مقام معظم رهبری بوده است. ایران از مدت‌ها قبل حصول به این نتایج را برنامه ریزی کرده بود که امروز بحمدلله گویاست.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ایران در روز دهم عملیات خود علیه اسرائیل تازه در ابتدای راه است. قدرت نمایی ایران در روز‌های آینده چندین برابر می‌شود تا هیمنه پوشالی اسرائیل ریخته خواهد شد و کشور‌های اسلامی به چشم خود می‌بینند که اسرائیل با اقتدار نظامیان ایران «هیچ» است. رژیم صهیونیستی مدعی بود چهارمین ارتش جهان را دارد و مدرنترین تسلیحات را دارد، اما امروز مشخص شد همه آنها دروغ است. جنگنده‌های اف ۳۶ و سایر تجهیزات نظامی اسرائیل متعلق به ناتو و آمریکا و کشور‌های اروپایی است و در حقیقت ایران با همه آنها در حال جنگ است.

بروجردی تأکید کرد: ایران از ذخائر لازم برخوردار است. مردم ایران همانند ابتدای پیروزی انقلاب در آرامش زندگی می‌کنند، اما مردم اسرائیل از مدت‌ها قبل به پناهگاه‌ها خزیده‌اند و آرامش خود را از داده‌اند.

وی همچنین تأکید کرد: جنگ را صهیونیست‌ها شروع کردند، اما آخر آن با پیروزی ایران تمام می‌شود. امنیت پایدار رژیم صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی تمام شد. ده‌ها هزار نفر دنبال راه‌های فرار از سرزمین‌های اشغالی هستند. فرودگاه‌های اسرائیل غیر قابل استفاده است، اما ساکنان آن از راه دریا و خاک مصر با هزاران دلار اخاذی آنان را به قبرس و یونان انتقال می‌دهند. تحول‌های روز‌های آینده بسیار سرونوشت ساز است. شاهد آغازِ پایان رژیم اشغال هستیم. آقا مدت‌ها قبل گفتند رژیم صهیونیستی ۲۵ سال آینده را نخواهند دید و امروز شاهد آغاز این روند هستیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: انتقام ایران علاوه بر انتقام خون شهدای هسته‌ای خود، انتقام شهدای جبهه مقاوت هم هست.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: رهبری فرمودند «ورود آمریکا در این قضیه صد درصد به ضرر اوست. ضرر او بیشتر از ایران است.» این اتفاق امروز افتاد. در بلاهت ترامپ همین بس که دست به اقدام غیر قانونی به خصوص ماده ۵۱ منشور زد. ایران طبق این ماده از حقش استفاده می‌کند تا از حقوقش دفاع کرده باشد. این تصمیمات به موقع اتخاذ می‌شود.

بروجردی ادامه داد: توانایی‌های نظامی ایران بالاتر از تصور و پیش بینی آنهاست. دانش هسته‌ای در مغز ایرانیان است هر چند که تعدادی از دانشمندان هسته‌ای ایران را ترور کردند.

وی تاکید کرد: از این پس کلیه فعالیت‌های ایران با استفاده از اصل پدافند غیرعامل باشد. براین اساس کلیه فعالیت‌های ما باید به زیر کوه‌ها انتقال پیدا کند. بمب ۱۷ تنی هم به کوه‌ها اثر نمی‌کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ۱۷ - ۱۸ گزارش از آژانس مبنی بر صلح آمیز بودن فعالیت هسته‌ای ایران اعلام کردند، اما امروز به ایران رسما حمله کردند. گروسی بهانه به دست صهیونیست‌ها داد و ایران پیگیر دروغ‌ها و جوسازی‌های این فرد خواهد بود.

وی ادامه داد: وضعیت سیاسی و نظامی ایران خوب است. مردم از همه سلایق در راهپیمایی نماز جمعه این را نشان دادند و وضعیت ایران در منطقه و جهان و در بین کشور‌های اسلامی از نظر افکار عمومی بسیار خوب است. تصمیم نظام این است «شروع جنگ از آنان بوده، پایانش با ایران است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->