ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: سطح تشعشعات تأسیسات هسته‌ای ایران افزایش نیافته است

  • کد خبر: ۳۴۰۴۰۶
  • ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: سطح تشعشعات تأسیسات هسته‌ای ایران افزایش نیافته است
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درپی تجاوز آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، اعلام کرد که افزایشی در سطح تشعشعات خارجی این تأسیسات رخ نداده است.

به گزارش شهرآرانیوز، درپی مشارکت دولت آمریکا با رژیم صهیونیستی در تجاوزگری به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران و هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای ایران، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در حال حاضر، هیچ افزایشی در سطح تشعشعات در خارج از تأسیسات اتمی ایران در میان حملات آمریکا وجود ندارد.

آژانس افزود: در پی حملات به سه مرکز تأسیسات اتمی در ایران، ازجمله فردو، آژانس تأیید می‌کند که هیچ افزایشی در سطح تشعشعات خارجی تاکنون گزارش نشده است.

دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل بیان کرد: آژانس با در دسترس قرار گرفتن اطلاعات بیشتر، ارزیابی بیشتری درباره وضعیت در ایران ارائه خواهد کرد.

حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای، نظامی و مناطق مسکونی ایران در سحرگاه ۲۳ خرداد آغاز و منجر به شهادت شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان غیرنظامی شد.

عملیات موفقیت‌آمیز نیرو‌های مسلح ایران برای دفع تهاجم دشمن صهیونیست به کشور در عین پاسخ کوبنده به این تجاوزگری طی عملیات «وعده صادق ۳» ادامه دارد.

در این میان، رژیم صهیونیستی در تلاش بود آمریکا را که از این تجاوزگری اطلاع داشته و به حمایت کامل از آن اذعان کرده است، به مشارکت مستقیم نظامی در این جنگ بکشاند. پیام‌های واشنگتن درباره قصد آن برای مداخله نظامی در این درگیری، با توجه به احتمال پیشبرد روند دیپلماتیک با ایران ضدونقیض بود، اگرچه سرانجام دست به این اقدام متجاوزانه زد.

مقام‌های ایران نسبت به پاسخ قاطعانه نسبت به هرگونه مشارکت طرف سوم در این درگیری هشدار داده‌اند.

از سوی دیگر، مقام‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، همچنین تحلیلگران به طور جدی درباره پیامد‌های حمله به تاسیسات اتمی ایران به دلیل خطر فجایع انسانی و زیست‌محیطی بر اثر تشعشعات هسته‌ای ناشی از انفجار هشدار داده‌اند.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا سحرگاه امروز با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال مدعی حمله این کشور به تاسیسات هسته‌ای ایران در فردو، نطنز و اصفهان شد.

بنابر این گزارش‌ها، وضعیت هشدار در منطقه به حداکثر خود رسیده است.

همچنین گفته می‌شود که ترامپ شب گذشته «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را از زمان حمله مطلع کرده بود.

سی‌ان‌ان هم نوشته شماری از اعضای کنگره از جمله «مایک جانسون» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از این حمله مطلع شده بودند.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نیز نوشته کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی حملات آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران را از یک پناهگاه در مقر وزارت جنگ زیر نظر داشت.

ترامپ پس از انتشار پیام خود مدعی شد که «این لحظه برای ایالات متحده، اسرائیل و جهان لحظه‌ای تاریخی است».

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران صبح یکشنبه در واکنش به تجاوز آمریکا به تاسیاست هسته‌ای ایران در پیامی در شبکه ایکس نوشت:ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد. ایالات متحده مرتکب نقض فاحش منشور سازمان ملل، حقوق بین‌الملل و (NPT) شده است.

عراقچی افزود: اتفاقات صبح امروز تکان‌دهنده و ننگ‌آور است و پیامد‌هایی ماندگار خواهد داشت. هر یک از اعضای سازمان ملل باید نسبت به این رفتار به‌شدت خطرناک، غیرقانونی و جنایت‌کارانه احساس نگرانی جدی کنند. بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را می‌دهد. ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->