پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران ایوان و مناره عباسی حرم مطهر امام رضا(ع) مرمت شد آغاز فعالیت ۱۱۰ موکب ایرانی و عراقی برای اربعین ۱۴۰۴ درک فلسفه حجاب، مسیر درونی‌سازی این فریضه را هموار می‌کند لبنانی‌های آرمیده در جوار امام رضا (ع) این رستخیز عام که نامش محرم است نگفته حل کرد مشکلم را رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده سردار شهید حسین سلامی دیدار کرد نگاهبان مرز‌های مقتدر | درباره شهید سردار مهدی ربانی که در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسید میهن‌دوستی، دستور امیرالمؤمنین (ع) است چشمه رأفت، پناه آهوان | شیوه برخورد با حیوانات به سبک امام رضا(ع) اجرای طرح جامع آموزش قرآن به کودکان در مساجد شهر مشهد هنرمندان «حوزه هنری سوره» خادم چایخانه حرم امام‌رضا(ع) شدند فعلا کسی کاری نکند! | نگاهی به وضعیت اجرای طرح یکسان‌سازی گلزار شهدا در مشهد دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده «سردار شهید حسین سلامی» سردار غلامحسین غیب‌پرور به شهادت رسید
سرخط خبرها

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی: آمریکا خود را در مهلکه‌ای بدون گریز انداخت

  • کد خبر: ۳۴۰۶۸۷
  • ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۹
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی: آمریکا خود را در مهلکه‌ای بدون گریز انداخت
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: آمریکا خود را در مهلکه‌ای افکنده که راه گریزی در قبال آن متصور نخواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام محمدمهدی ایمانی‌پور در محکومیت حمله بزدلانه آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران اعلام کرد: تجاوز وقیحانه و ناجوانمردانه آمریکای جنایتکار به حریم هوایی و تاسیسات هسته‌ای کشورمان، پرده‌ای دیگر از عداوت ذاتی این دشمن جهانخوار با ایران قوی و مقتدر را به نمایش گذاشت.

وی افزود: پس از استیصال مطلق رژیم منحوس صهیونیستی در میدان نبرد با رزمندگان غیور و ملت سرافراز ایران، کاخ سفید در راستای حمایت همیشگی از این جرثومه اشغالگری و تباهی وارد صحنه نبرد شد تا بلکه بتواند با تنفسی مصنوعی به تل آویو مانع از استمرار شکست قطعی صهیونیست‌ها شود. با این حال آمریکا خود را در مهلکه‌ای افکنده که راه گریزی در قبال آن متصور نخواهد بود.

ایمانی پور تاکید کرد: اکنون زمان مجازات مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی بابت تجاوز آنها به خاک پاک و حریم مقدس کشورمان است. بنابر فرموده رهبر معظم و حکیم انقلاب اسلامی، دشمن صهیونیستی برای خود سرنوشت تلخ و دردناکی تدارک دید و آن را قطعاً دریافت خواهد کرد. این قاعده به اذن خداوند مشمول آمریکا نیز خواهد شد. بدون شک ترامپ و همراهانش زمانی نسبت به عواقب و هزینه‌های این سرنوشت هولناک آگاه می‌شوند که دیگر فرصتی برای جلوگیری از این واقعه قطعی باقی نخواهد ماند.

وی اضافه کرد: یقین داریم که به همت، دانش و غیرت دانشمندان هسته‌ای کشورمان و در مدت زمانی اندک شاهد ارتقای مجدد شاخصه‌ها و مصادیق صنعت هسته‌ای خود خواهیم بود. بدیهی است که این خودباوری و عزم ملی خود را در صحنه انتقام از دشمنان آمریکایی و صهیونیستی نیز به زودی نمایان خواهد ساخت.

منبع: ابنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->