چگونگی فعالیت بازار سهام و ابزار‌های دیگر تا عصر جمعه (۶ تیر ۱۴۰۴) اعلام خواهد شد زمان آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+ جزئیات فروش طلا با نرخ‌هایی بالاتر از نرخ‌های اعلامی را گزارش کنید ساعت کاری بانک‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) چگونه خواهد بود؟ بررسی بازار خودرو پس از آتش‌بس ایران و اسرائیل (۴ تیر ۱۴۰۴) + جدول شماره تماس برای خسارات واحد‌های مسکونی ناشی از جنگ اعلام شد تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۱۴ فردا (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۴ تیر ۱۴۰۴) | افت قیمت گوشت گوسفندی و ران مرغ در مشهد وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: خودکفایی در تولید گوشت قرمز تا ۳ سال آینده فروش بلیت هواپیما تا اطلاع ثانوی انجام نمی‌شود افزایش صادرات نفت ایران | ۱۲۰ میلیون بشکه نفت ایران دو هفته دیگر روانه بازار می‌شود وضعیت مطلوب کالا‌های اساسی در چند روز اخیر (۴ تیر ۱۴۰۴) نرخ طلا در مشهد اعلام شد (۴ تیر ۱۴۰۴) | افت سکه به کانال ۷۴ میلیون تومان آخرین وضعیت ارز دیجیتال در بازار امروز (۴ تیرماه ۱۴۰۴) | تتر رکورد جدیدی ثبت کرد نااطمینانی و ناپایداری شغلی، از مهم‌ترین خطرات قرارداد‌های موقت در مشاغل دائم قیمت نفت رشد کرد (۴ تیر ۱۴۰۴) قفسه‌های پر مغازه، خشاب پر سرباز  و زندگی ادامه دارد! طلا و دلار در مسیر نزولی | واکنش بازار‌های مختلف به انتشار خبر آتش‌بس آغاز ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر ۱۴۰۴ کاهش قیمت دلار در ایران به دنبال آتش بس (۴ تیر ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد چند؟ اماواگر‌های بازگشایی بورس توزیع ۱۰ هزار تن حبوبات تنظیم‌بازار در هفته آینده (۴ تیر ۱۴۰۴) افت طلای جهانی درپی آتش‌بس (۴ تیر ۱۴۰۴) | نگرانی سرمایه‌گذاران درخصوص تنش‌های نظامی کاهش یافت واریز باقی‌مانده سود سهام عدالت چه شد؟ بازار‌های مالی داخلی و جهانی به توقف جنگ واکنش مثبت نشان دادند (۴ تیر ۱۴۰۴) افزایش قیمتی در صنف سوپرمارکت‌ها نداریم وجه بلیت پرواز‌های لغوشده در کمترین زمان ممکن به مردم برگردانده می‌شود اتخاذ تمهیدات لازم برای سوخت دوگانه نانوایی‌های استان خراسان رضوی قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۴ تیر ۱۴۰۴) | بادمجان و کدو چند؟
سرخط خبرها

دولت و تأمین‌اجتماعی از کارگر و کارفرما حمایت کنند | دریافت بیمه بیکاری تسهیل شود

  • کد خبر: ۳۴۰۹۲۳
  • ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۳
دولت و تأمین‌اجتماعی از کارگر و کارفرما حمایت کنند | دریافت بیمه بیکاری تسهیل شود
یک فعال کارگری گفت: درخواست ما از تأمین اجتماعی این است که اگر کارگری برای دریافت مقرری بیمه بیکاری مراجعه کرد، کار او را به‌سرعت پیش ببرد. نیروی کاری که شغل خود را از دست داده، باید از حمایت‌های دولتی بهره‌مند شود.

به گزارش شهرآرانیوز، فتح‌الله بیات، گفت: در شرایط فعلی، وظیفه دولت، سازمان تأمین اجتماعی، وزارت کار و بانک‌ها این است که با کارفرمایان همکاری و مدارا کنند و در مسائل بیمه، مالیات و عوارض شهرداری‌ها، به ویژه در زمینه حامل‌های انرژی، سازش کنند تا بتوانیم تولید را روی غلتک بیندازیم.

وی ادامه داد: از کارفرمایان می‌خواهیم در این شرایط حتی در صورت پایان قرارداد نیروی کار، از اخراج آنها خودداری کنند. مردم به حمایت دولت، کارفرمایان، بانک‌ها و سازمان تأمین اجتماعی نیاز دارند.

وی در رابطه با اقداماتی که باید برای کارگرانی که شغل خود را از دست داده‌اند انجام داد گفت: ما در قانون بحث بیمه بیکاری داریم. یکی از شرایط دریافت بیمه بیکاری این است که فرد به دلیل عواملی خارج از اراده خود، مانند پایان قرارداد، تعدیل نیرو یا حوادث غیرمترقبه، بیکار شده باشد. اگر نیروی کاری در این شرایط بیکار شود، مصداق همین حوادق غیرمترقبه است باید بتواند از مقرری بیمه بیکاری به سرعت بهره‌مند شود.

بیات تاکید کرد: درخواست ما از تأمین‌اجتماعی این است که در این شرایط به فکر کارگران باشد و اگر کارگری برای دریافت مقرری بیمه بیکاری مراجعه کرد کار او را به سرعت پیش ببرد. نیروی کاری که شغل خود را از دست داده، باید از حمایت‌های دولتی بهره‌مند شود.

رییس اتحادیه کارگران قراردادی گفت: تاکید می‌کنم که کارفرمایان باید تا حد امکان از اخراج کارگران خودداری کنند. همچنین نیروی کار باید تا جایی که ممکن است، شغل خود را از دست ندهد و کارفرما نیز باید تلاش کند تا نیروی خود را تعدیل نکند. ما باید با همکاری و آرامش، کار‌ها را پیش ببریم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->