بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است چرا مردم از اینترنت فیبر نوری استقبال نمی‌کنند؟ ویوو X۳۰۰ به دوربین جدید و قدرتمند ساخت سامسونگ مجهز خواهد بود ۸ ترفند جدید و غیرمعمول و کاربردی برای سؤال‌پرسیدن از چت‌جی‌پی‌تی آیا بازی‌های ویدیویی باعث افزایش ضریب هوشی کودکان می‌شود؟ اطلاعیه گروه انتخاب: اختلال ۹۰ درصد تلویزیون‌های اسنوا و دوو حل شده است بعد از نابودی بشریت، احتمالاً اختاپوس‌ها وارث تمدن انسان‌ها خواهند بود! برای اجرای بازی Battlefield ۶ چه مشخصات سیستمی نیاز است؟ چطور بفهمیم چت‌هایمان با ChatGPT در گوگل منتشر شده است یا نه؟ + راهنمای حذف ماجرای عجیب انتشار چت‌های کاربران ChatGPT در گوگل جزئیاتی جدید از زمان و شیوه رفع مشکل تلویزیون‌های هوشمند اسنووا و دوو (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) حمله سایبری هکرها به بیش از ۹۰ نهاد آمریکا گوشی گلکسی S۲۵ FE سامسونگ به زودی عرضه می‌شود حساب گوگل کاربران زیر ۱۸ سال با هوش مصنوعی محدود می‌شود نوزادی که رویانش ۳۰ سال پیش فریز شده بود، سالم متولد شد
سرخط خبرها

استارتاپ‌ها در دوران کرونا خوش درخشیدند

  • کد خبر: ۳۴۰۹۹
  • ۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۴
استارتاپ‌ها در دوران کرونا خوش درخشیدند
رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری گفت: از ۷۰۰۰ استارتاپ موجود، حوزه‌های تولید محتوا، آموزش، توزیع دیجیتال اقلام و تجارت الکترونیک رشد‌های چندصد درصدی را کسب کرده‌اند و خوشبختانه دیدیم که توانستند بار زیادی از فعالیت‌های روزمره مردم را در این شرایط سخت به دوش بکشند.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر اسماعیل قادری فر اظهار کرد: شیوع ویروس کرونا و اپیدمی گسترده آن در دنیا و به تبع آن در کشور ما، بازار جدید، بکر و نهفته‌ای را پیش روی برخی استارتاپ‌ها و کسب‌وکار‌های نوپا و خدماتی کشور باز کرده و برخی دیگر را تحت تاثیر منفی قرار داده است.

وی با بیان اینکه ۷۰۰۰ استارتاپ ذیل شتاب‌دهنده‌ها و کارخانه‌های نوآوری فعال هستند، ادامه داد: از این جامعه ۷۰۰۰ استارتاپی حوزه‌های تولید محتوا، آموزش، توزیع دیجیتال اقلام و تجارت الکترونیک رشد‌های چندصد درصدی را کسب کرده‌اند و خوشبختانه دیدیم که توانستند بار زیادی از فعالیت‌های روزمره مردم را در این شرایط سخت به دوش بکشند.

رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری عنوان کرد: آموزش عالی و آموزش و پرورش عملاً در بعد آموزش‌های نظری تعطیل شده، اما بلافاصله ظهور و بروز استارتاپ‌های حوزه آموزش و تولید محتوا توانستند این بار سنگین را با کیفیت مناسب به دوش بکشند تا وقفه‌ای در امر آموزش، پژوهش و تحصیل به وجود نیاید؛ این نشان می‌دهد که استارتاپ‌ها در برهه‌های گوناگون چقدر خوب می‌توانند با شرایط جامعه خودشان را وفق بدهند و کمک حال بخش‌های مختلف کشور باشند.

قادری فر با تاکید بر اینکه استارت‌آپ‌های حوزه دارو و تجهیزات پزشکی و شرکت‌های دانش بنیان که در این حوزه فعال هستند روی خوش این سکه بودند به این معنا که ما در زمینه دارو، ماسک، محصولات ونتیلاتور با کمک همین کسب و کار‌های نوی استارتاپی و دانش بنیان در این عرصه سربلند بیرون آمدیم و کشور از ظرفیت این‌ها حداکثر بهره برداری را کرد.

وی با اشاره به دیگر استارتاپ‌هایی که در این برهه از زمان در کشور به خوبی خوش درخشیدند، بیان کرد: همچنین حوزه‌های استارت‌آپی تجارت الکترونیک و بازار دیجیتال توانستند مسئولیت خوبی را به عهده بگیرند؛ این حوزه رشد ۳۰۰ درصدی داشته که باعث افتخار است.

وی ادامه داد: همچنین استارتاپ‌های حوزه فین تک و تراکنش‌های مالی خیلی خوب و قوی بار سرویس‌دهی شبکه بانکی را در فضای مجازی توانستند به دوش بگیرند.

به گفته قادری فر، اما بخشی از عناصر فعال در اکوسیستم استارتاپی کشور هم این روز‌ها طبیعتاً روز‌های سختی را طی کرده‌اند که آن هم در حوزه گردشگری و صنعت توریسم، بوم گردی، رزرو و فروش بلیط قطار، هواپیما، اتوبوس است که به واسطه افت شدید و کاهش معنی‌دار سفر‌های مردمی دچار ضربه شدند.

وی افزود: این استارت‌آپ‌های متضرر به نوعی به سمت تغییر استراتژی می‌اندیشند و به فکر تور‌های مجازی و سرویس‌های هوشمند و هدفمند هستند.

رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری با تاکید بر اینکه ما باید از این جریان نوآورانه در کشور حمایت کنیم، بیان کرد: این استارتاپ‌ها بار خدمت‌رسانی به مردم را هموار می‌کنند و می‌توانند در حوزه‌های فناوری‌‌محور خوش بدرخشند.

به گفته وی، همچنین استارتاپ‌ها و محققان در شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه تولید دارو، ساخت واکسن ویژه کرونا و… فعالیت و ایده‌پردازی می‌کنند که امیدواریم خبر‌های خوبی از آن‌ها بشنویم و به مرحله استفاده از ظرفیت‌های بالقوه آن‌ها برسیم.

قادری فر خاطرنشان کرد: مجموعاً جامعه استارتاپی عمدتاً رشد داشتند و این رشد در تنوع به توسعه کسب‌وکار آن‌ها قابل مشاهده است.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->