نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟ وزیر بهداشت از راه‌اندازی ۶۰۰۰ تخت بیمارستانی در کشور در سال جاری خبرداد ثبت ۸۱۸ حادثه طی هفته گذشته در کشور | ۳ استان در صدر حوادث چگونه خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهیم؟ خواص اعجاب‌انگیز سکنجبین | از رفع تشنگی تا تقویت قلب و معده آفت‌کش‌ها با اختلال در رشد مغز کودکان مرتبط هستند وزیر علوم خواستار بازنگری در دروس دانشگاهی و تمرکز بر آموزش با کیفیت شد دستگیری سارق خودروهای مدل پایین توسط پلیس مشهد تحقیقات ویژه پلیس آگاهی مشهد درباره مرگ مشکوک و دلخراش جوان موتورسوار بهترین روش وزن کم کردن؛ رژیم‌های فستینگ و کتوژنیک یا رژیم مدیترانه‌ای؟ رای نهایی شکایت زنگنه از سعید جلیلی و زاکانی اعلام شد هلاکت ۸ تروریست در عملیات فراجا (۵ شهریور ۱۴۰۴) ساعت و زمان دقیق ماه گرفتگی ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ در ایران فضای مجازی برای کودکان و نوجوان؛ فرصت‌سازی یا فرصت‌سوزی؟! دستگیری باند دزدان زیبارو در مشهد | سرقت یک میلیاردی با آبمیوه و غذای مسموم + فیلم یادی از دکتر عباس شفیعی، پدر داروسازی نوین ایران | نوشداروی ماندگار توقف قطار‌ها در ایستگاه نیشابور از سر گرفته شد | ماجرای تصمیم عجیب شرکت راه‌آهن که لغو شد گلایه شهروندان برخی از محلات مشهد از بروز بیماری سالک و پاسخ علوم پزشکی | سالک را جدی بگیرید! تأمین برعکس آب مشهد | فقط ۳۰ درصد از آب شهر از طریق سدها تامین می‌شود بازگشت همه دانشجویان محروم از تحصیل به دانشگاه‌ها بازگشایی موزه استاد فرشچیان در کاخ سعدآباد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: هدف از رسیدگی به پرونده‌های قضایی احقاق حق و اجرای عدالت است آیا مدارس زودتر از موعد شروع می‌شوند؟ | تاریخ دقیق بازگشایی مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ۸ درصد از سرمایه دامی کشور در دست خراسان رضوی ابلاغ اساسنامه مدرسه مجازی + جزئیات رئیس پلیس بین‌الملل فراجا: قاتل فراری به کشور مسترد شد (۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله رژیم صهیونیستی به ۵ بیمارستان در تجاوز ۱۲ روزه

  • کد خبر: ۳۴۱۰۲۴
  • ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۸
حمله رژیم صهیونیستی به ۵ بیمارستان در تجاوز ۱۲ روزه
معاون پرستاری وزیر بهداشت گفت: رژیم صهیونیستی به ۵ بیمارستان کشور حمله کرده که دو حمله مربوط به شب گذشته بود.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس عبادی با بیان اینکه از اولین دقایق این جنگ ۱۲ روزه که دشمن صهیونی به ما تحمیل کرد، همه پرستاران پای کار بودند و با آموزش مدیریت بحران با بالاترین سرعت همه اقدامات درمانی اولیه شامل اقدامات اورژانسی و سایر خدمات به‌خوبی انجام شد، اظهار کرد: ما ۶۵ دانشگاه علوم پزشکی در کشور داریم که تقریباً ۳۷ دانشگاه در این وقایع به طور مستقیم درگیر بودند و جمعیت ۲۱۵ هزارنفری گروه پرستاری جزو رده‌های اول خدمات بودند.

وی افزود: با توجه‌ به سازماندهی و آموزش‌هایی که ارائه شده بود همه گروه‌ها تکالیف خود را می‌دانستند و به‌ موقع خدمات را ارائه کردند، با همگرایی صورت‌گرفته در حوزه سلامت، تلاش بر این شد که بالاترین خدمت با بهترین کیفیت ارائه شود. عمده مصدومانی که به مراکز درمانی رسیده بودند، با کمترین مشکل درمان شدند و عمده شهدای ما در صحنه حادثه بودند.

عبادی با بیان اینکه در کنار درمان مجروحان، خدمات معمول حوزه سلامت کاهش پیدا نکرد، عنوان کرد: متأسفانه رژیم صهیونیستی هیچ‌وقت در این جنگ و جنگ‌های گذشته به تشریفات‌های بین‌المللی وفادار نبوده و قوانین بین‌المللی که باید مراکز ارائه‌دهنده خدمات بهداشتی درمانی مصون باشند را نقض کرده و ۵ بیمارستان مورد حمله قرار گرفت که دو مورد شب گذشته بود.

معاون پرستاری وزارت بهداشت ادامه داد: بیمارستان‌های سوانح سوختگی شهید مطهری و لبافی نژاد مورد حمله قرار گرفتند که با تمرین‌هایی که به‌صورت معمول انجام می‌شود، بیمارستان شهید مطهری تخلیه شد و بیماران به سایر مراکز منتقل شدند، بخش‌هایی از بیمارستان لبافی نژاد نیز دچار آسیب‌شده بود که فرآیند انتقال انجام شد.

وی بیان کرد: بالغ بر ۱۰ آمبولانس در ۱۲ روز گذشته مورد هدف مستقیم قرار گرفته و ۴ نفر از همکاران ما به شهادت رسیدند و تعداد زیادی از همکاران هلال احمر نیز مصدوم شدند.

عبادی با اشاره به حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: اولین بیمارستانی که آسیب‌دیده بود بیمارستان فارابی کرمانشاه بود که دو نوبت مورد هجمه قرار گرفت و از دیروز وارد مدار خدمت‌رسانی شد، بیمارستان مطهری نیز دو نوبت تحت تاثیر قرار گرفته و بیمارستان کودکان حکیم تهران و بیمارستانی در آذربایجان شرقی نیز تاکنون مورد آسیب قرار گرفته‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به آمادگی‌های نظام سلامت در شرایط جنگی، گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی در ۱۰ قطب آمایشی دانشگاه‌های معین و گروه‌های پشتیبانی دارند که اگر یک بیمارستان تحت شرایط بحران قرار گرفت، بیمارستان‌های معین آن را پوشش دهند.

وی خاطرنشان کرد: در کنار آن اتوبوس آمبولانس‌هایی پیش‌بینی شده که بتواند به ارائه خدمات فوریت بپردازد. ۴ بیمارستان صحرایی پیش‌بینی شده بود که خوشبختانه ضرورتی برای استفاده از آنها فراهم نشد. در عین‌ حال، آیین‌نامه‌های اجرایی برای راه‌اندازی نقاهتگاه‌ها نیز تدوین شده بود که فعلاً نیازی به استفاده از آن به وجود نیامده است.

عبادی با اشاره به ابراز آمادگی پرستاران برای خدمت‌رسانی به بیماران، عنوان کرد: در گذشته بیشترین اخباری که از حوزه پرستاری شنیده می‌شد گلایه‌مندی همکاران در خصوص برخی خدماتی بود که وزارت بهداشت باید برای آنها انجام می‌داد، اما حمله به میهن‌مان باعث شد که انسجام درون حرفه‌ای صورت گیرد، از همان روز نخست همه سازمان‌های مردم‌نهاد از جمله خانه پرستاری و سازمان نظام پرستاری، پای کار آمدند و ۱۵۹ هیات مدیره نظام پرستاری علاوه بر انتشار بیانیه، گروه‌های داوطلبی را شکل دادند و همه انجمن‌های صنفی پای کار آمدند و بسیج قابل‌توجهی از گروه‌های داوطلب ایجاد شد که در آن، دانشجویان پرستاری و پیراپزشکی نیز حضور دارند که سرمایه بزرگی برای نظام سلامت است.

معاون پرستاری وزارت بهداشت، با اشاره به آمادگی لحظه‌ای داوطلبان تیم سلامت برای کار میدانی و جهادی، تصریح کرد: بسیاری از همکاران از مرخصی استعلاجی خود گذشته‌اند و آمادگی خود را اعلام کرده‌اند و بازنشستگانی داریم که داوطلب شدند و هر لحظه پای کار هستند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->