جزئیات دومین همایش ملی ایران و سازمان اکو اعلام شد هشدار وزیر خارجه آمریکا به حماس | فرصت بسیار کوتاهی برای پذیرش توافق دارید تشریح جزئیات قطعنامه پیشنهادی ایران با موضوع ممنوعیت تعرض به تأسیسات هسته‌ای رئیس جمهور در پیامی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد را تبریک گفت دومین حمله مرگبار آمریکا در دریای کارائیب پزشکیان در دیدار با رئیس جمهور مصر: تقویت اتحاد کشورهای اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی است حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان + عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو: به رهبران حماس در هر جا حمله خواهیم کرد هشدار سازمان ملل: یمن سومین کشور از نظر ناامنی غذایی در جهان است پاسخ لاریجانی به گزافه گویی نتانیاهو سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است قطر در مواجهه با تجاوز اسراییل تنها نیست هشدار اسلامی درباره حکمرانی «قانون جنگل» در آژانس بین المللی انرژی اتمی توضیحات وزارت خارجه پس از انتشار بیانیه اجلاس اسلامی - عربی در واکنش به حمله اسرائیل به قطر بیانیه پایانی نشست دوحه صادر شد |محکومیت شدید تجاوز اسرائیل به قطر و حمایت از تلاش‌های صلح (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو حمله به قطر را به ترامپ اطلاع داده بود عراقچی: کشورهای اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند + فیلم هیأت ونزوئلا با رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد اسپانیا قرارداد‌های تسلیحاتی اسرائیل را لغو کرد اعتراف نتانیاهو به انزوای جهانی اسرائیل شبکه اینترنشنال هک شد + فیلم و عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) حزب‌الله: سلاح‌های مقاومت، خط قرمز است امارات مخالف اقدام مشترک کشورهای اسلامی علیه اسرائیل است بیانیه جدید شورای همکاری خلیج فارس: شورای امنیت اقدامات قاطعی برای توقف تجاوزات اسرائیل اتخاذ کند گروسی و وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کردند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه آمریکا به قطر سفر می‌کند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند + فیلم (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مکالمه تلفنی ولیعهد عربستان با رئیس جمهور | پزشکیان: آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال ایجاد اختلاف میان کشور‌های اسلامی هستند

  • کد خبر: ۳۴۱۰۹۰
  • ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۳
مکالمه تلفنی ولیعهد عربستان با رئیس جمهور | پزشکیان: آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال ایجاد اختلاف میان کشور‌های اسلامی هستند
رئیس جمهور در گفت‌وگو با ولیعهد عربستان تصریح کرد: : آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال ایجاد اختلاف میان کشور‌های اسلامی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکان، رئیس‌جمهور کشورمان در تماس با ولیعهد عربستان گفت: آمادهٔ حل‌وفصل مسائل بین ایران و آمریکا بر پایهٔ چهارچوب‌های بین‌المللی هستیم و هرگز خواسته‌ای فراتر از حقوق خود نداریم؛ در این مسیر از هر گونه مساعدت کشور‌های دوست و برادر خود استقبال می‌کنیم.

وی افزود: باور جدی داریم که آمریکا و رژیم صهیونیستی به‌دنبال ایجاد اختلاف میان کشور‌های اسلامی هستند و ایران به‌دنبال تقویت وحدت و صلح در منطقه است.

بن‌سلمان هم در این گفت‌گو با اشاره به اینکه «عربستان از ابتدا همهٔ اقدامات رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کرده» گفت: علاوه بر تلاش برای ایجاد وحدت در میان همهٔ کشور‌ها برای محکومیت این تجاوز، تلاش‌های زیادی برای رایزنی با کشور‌های مختلف در راستای اعمال فشار به اسرائیل و توقف حملات او داشتیم.

وی افزود: ما و هیچ‌کدام دیگر از کشور‌های منطقه آسمان خود را برای هیچ اقدامی علیه ایران باز نمی‌کنیم و نخواهیم کرد و از پایگاه‌های آمریکا در کشور‌های ما عملیاتی علیه ایران صورت نخواهد گرفت؛ معذورات شما را هم برای پاسخ به حملهٔ آمریکا درک می‌کنیم

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->