فیلم‌سازان شهرستانی محروم از فرصت‌های تولید تفاهم‌نامه‌ای برای جهانی‌شدن آثار سینمایی جوانان ایران ماجرای توقیف ۷ساله فیلم سنتوری به‌خاطر صدای محسن چاوشی + فیلم در گفت‌وگوی تلفنی دبیرکل اتحادیه رسانه‌های آسیا با رئیس صدا و سیما چه گذشت؟ ویژه‌برنامه «زینت سجاده‌ها» در شبکه دو سیما + زمان پخش پخش فیلم‌های دنباله دار جهان از شبکه نمایش فراخوان سی‌وهفتمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان منتشر شد جشنواره ونیز از مدرسه فیلم «جین کمپیون» تجلیل می کند صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ زمان پخش و تکرار سریال «فرمانروا ته جویونگ» «جیمز کامرون» فیلم سه‌بعدی کنسرت بیلی آیلیش را می‌سازد راهیابی فیلم کوتاه «آنارشی» از مشهد به جشنواره ویناروس اسپانیا اکران آنلاین فیلم کوتاه «کرگدن» پیش‌فروش بلیت‌ فیلم «زن و بچه» آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) آخرین قسمت سریال «تاسیان» چه زمانی منتشر می‌شود؟ گریم ترسناک شهرام قائدی + عکس ماجرای شمایل امام حسین (ع) و حضرت ابالفضل (ع) در سریال «مهمان‌کشی» خاویر باردم: شریک جرم اسرائیل در نسل‌کشی نباشید انتشار فراخوان جشنواره «سینما حقیقت»
سرخط خبرها

درگذشت «لالو شیفرین» آهنگساز فیلم «ماموریت غیرممکن»

  • کد خبر: ۳۴۱۷۸۹
  • ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۹
درگذشت «لالو شیفرین» آهنگساز فیلم «ماموریت غیرممکن»
لالو شیفرین آهنگساز برنده گرمی برای ساخت تم موسیقی «مأموریت غیرممکن» از دنیا رفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ لالو شیفرین آهنگساز مشهور «ماموریت غیرممکن» و فیلم‌های دیگری چون «هری کثیف»، «بولیت»، «اژدها وارد می شود» و «لوک خوش دست» در ۹۳ سالگی درگذشت.

این آهنگساز آرژانتینی که از اولین هنرمندانی بود که موسیقی جَز و راک را وارد موسیقی آثار سینمایی کرد، سال ۲۰۱۸ به عنوان سومین آهنگسازی که اسکار افتخاری دریافت کرد، شناخته شد و این جایزه را از دست کلینت ایستوود گرفت که در ۸ فیلم با وی همکاری کرده بود.

شیفرین برای آثارش ۶ نامزدی اسکار کسب کرد که شامل «لوک خوش دست» در سال ۱۹۶۷، «روباه» در سال ۱۹۶۸، «سفر نفرین‌شده» در سال ۱۹۷۶، «وحشت در آمیتی‌ویل» در سال ۱۹۷۹، «نیش ۲» در سال ۱۹۸۳ و «مسابقه» در سال ۱۹۸۰ بود. با این حال وی بیش از همه برای خلق تم «مأموریت غیرممکن» شناخته می شد که برای آن ۲ جایزه گرمی و ۳ جایزه امی برده بود.

۲ آلبوم نخست سریال «مأموریت غیرممکن» که در ایران با عنوان «بالاتر از خطر» به نمایش درآمد، در سال ۱۹۶۸ پرفروش شدند و در رتبه ۴۱ «بیلبورد» قرار گرفتند و قطعه «حادثه دانیوب» از آلبوم دوم الگوی بسیاری از ترانه‌های هیپ-هاپ شد.

این آهنگساز ۲۲ نامزدی گرمی را نیز در کارنامه پربار خود داشت.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->