انفجار مهیب در رشت با دست‌کم ۱۳ مصدوم + فیلم و جزئیات (۲۹ تیر ۱۴۰۴) قتل وکیل دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه تهران قاتل بازار میوه تره‌بار تهران قبل از فرار به ترکیه در دام قانون افتاد ابتلای ۱.۴ میلیون ایرانی به بیماری صرع | میگرن شایع‌ترین نوع سردرد هشدار جدی سازمان غذا و دارو درباره ظروف تفلون بازسازی شده هشدار یک مهندس درباره حوادث ناشی از تغییرات غیرمجاز توسط مالکان ساختمان در مشهد همدستی زن خیانتکار با دو جوان برای قتل شوهر تزریق داروی بیهوشی به دختر بیمار برای سرقت گوشواره وقوع آتش سوزی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) راهکارهایی برای صرفه‌جویی در مصرف کولرهای گازی در روزهای داغ تابستان | سرما در گرما وزیر آموزش و پرورش: راه شهیدان باید در زندگی ما متجلی شود ورود بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ معلم تازه‌نفس به مدارس خراسان رضوی در سال تحصیلی ۰۵-۱۴۰۴ خودرو‌های عازم اربعین با ۸۰ درصد تخفیف بیمه می‌شوند احیای تالاب بندعلیخان در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست هر ۷دقیقه یک ایرانی مبتلا به آلزایمر می‌شود تدوین طرح جامع و ملی مدیریت قاچاق حیات وحش در کشور (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نجات ایران با آب وارداتی؟ | سناریوی رفع بحران تا ۱۴۰۹ چه اشتباهاتی در تابستان به پوست آسیب می‌زند؟ آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پیگیری حقوق داوطلبان سمپاد اعلام آمادگی کرد | صدای مردم، لبیک مسئولان پرونده شهید هدایت‌الله دیده‌بان برای دستگیری ضارب سوم همچنان باز است زنگ خطر تابستانی برای دستگاه گوارش زندان، پایان بازی سارقان خشن گیم نت‌ها کشف ۱۶ میلیون لیتر سوخت قاچاق از کارت‌های مهاجر (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نحوه صحیح برخورد با کودکان و نوجوانان در دوران پساجنگ | آیا آگاهی‌بخشی سیاسی به کودک ضرورت دارد؟ واریز حقوق تیرماه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری‌بگیران آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | بازنشستگان حساب خود را چک کنند بیمارستان ام‌البنین(س)، قطب سلامت مادران و نوزادان در شرق کشور، ICU ندارد! بازنشستگان برای هزینه‌های روزمره خود به دنبال وام و تسهیلات بانکی هستند تأمین‌اجتماعی برای ایفای تعهدات خود به بازنشستگان و کارگران، باید منابع حق‌بیمه را به‌موقع دریافت کند آیا ارتقای درجه شغلی بر حقوق و مستمری بازنشستگی کارگران تأمین‌اجتماعی تاثیر دارد؟
سرخط خبرها

تولد ۴ کره‌گورخر جدید در پارک ملی کویر ایران

  • کد خبر: ۳۴۲۱۹۶
  • ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۴
تولد ۴ کره‌گورخر جدید در پارک ملی کویر ایران
رئیس پارک ملی کویر از ثبت تولد چهار کره‌گورخر جدید در پارک ملی کویر ایران خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، شاه‌حسینی با اعلام خبر تولد چهار کره‌گورخر جدید در پارک ملی کویر ایران اظهار کرد: با تولد این چهار کره، شمار زادآوری‌های امسال در پارک ملی کویر به هشت رأس رسیده است.

وی افزود: در جریان پایش‌های میدانی و عملیات مرمت منابع آبی توسط یگان حفاظت محیط زیست استان سمنان در محدوده پارک ملی کویر، چهار کره‌گورخر آسیایی تازه متولد شده در دشت‌های شمالی منطقه سیاهکوه مشاهده و ثبت شدند.

شاه‌حسینی ضمن اظهار خرسندی از روند تولید مثل گور‌های ایرانی در این زیستگاه احیاء شده عنوان کرد: با تولد این کره‌ها، تعداد زادآوری گورخر آسیایی در سال ۱۴۰۴ در این پارک به عدد امیدوار کننده هشت رأس رسیده که نشان‌دهنده بهبود شرایط زیستگاهی و موفقیت در حفاظت و مدیریت منابع زیستی این گونه ارزشمند و در معرض تهدید است.

رئیس پارک ملی کویر ادامه داد: همچنین در این برنامه میدانی، منابع آبی موجود در زیستگاه مورد پایش و مرمت قرار گرفت تا با تقویت زیرساخت‌های طبیعی، پایداری شرایط زیست‌محیطی در پارک ملی کویر افزایش یابد.

وی بیان کرد: یگان حفاظت محیط زیست استان سمنان با استمرار گشت‌های شبانه‌روزی و اقدامات حفاظتی، مصمم است در مسیر صیانت از گونه‌های ارزشمند حیات‌وحش منطقه، گام‌های مؤثرتری بردارد.

با ثبت این تولدها، جمعیت گورخر ایرانی در زیستگاه احیاءشده پارک ملی کویر به حدود ۵۰ رأس رسیده است. این پارک ملی که به آفریقای کوچک شهرت دارد، نمایشگاهی طبیعی از گونه‌های گیاهی و حیات وحش کمیاب بیابانی و کویری است.

بعد از انقرض چند دهه‌ای گورخر ایرانی در پارک ملی کویر در سال ۱۳۹۷ برای اولین بار تعداد ۹ راس گور ایرانی از زیستگاه توران شاهرود به این زیستگاه منتقل و در سال ۱۴۰۱ نیز ۱۰ راس دیگر از استان یزد به منطقه منتقل شد و به مرور جمعیت گور‌های آسیایی در آن افزایش یافته است.

پارک ملی کویر از جمله بزرگترین و قدیمی‌ترین مناطق حفاظت‌شده ایران است که بیشتر آن در جنوب شهرستان گرمسار استان سمنان و بخش‌های کوچکی هم در استان‌های تهران، شمال اصفهان و شرق ورامین قرار دارد. این منطقه در جنوب غربی استان سمنان و حدود ۶۰ کیلومتری شهرستان گرمسار و در حد فاصل کویر مرکزی ایران و دریاچه نمک واقع شده است.

پارک ملی کویر ابتدا در سال ۱۳۴۳ به عنوان منطقه حفاظت شده با مساحتی بالغ بر ۶۰۰ هزار هکتار تحت مدیریت کانون شکار ایران درآمد و در سال ۱۳۵۴ تمامی مساحت قبلی به پارک ارتقاء سطح یافته و به عنوان ذخیره‌گاه زیست گاه به دبیرخانه یونسکو معرفی شد و بالاخره در سال ۱۳۶۱ این منطقه به دو قسمت پارک ملی و منطقه حفاظت شده که بخش جنوبی و جنوب شرقی آن با مساحت ۴۴۰ هزار هکتار شامل سیاه کوه، نخجیر و سفید آب تحت عنوان پارک ملی ابقاء شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->