بایدها و نبایدهای مصرف جلبک «اسپیرولینا» + خواص و عوارض باید‌ها و نباید‌های استفاده از کودک درون در روابط دوران بزرگ‌سالی | کودک درونت را شاد و پویا نگه‌دار زلزله خنج فارس را لرزاند + جزئیات (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) نتایج نهایی نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد | آغاز ثبت‌نام از شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ بازداشت ۵ تن از کارکنان شرکت توزیع برق مشهد تکذیب شد سارق حرفه‌ای با سابقه ۷ فقره سرقت در شیروان بازداشت شد واکنش آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی درباره سابقه و تأهل استخدام هزار معلم ورزش جدید قطعی شد| سرانه ورزشی مدارس ۰.۳۸ مترمربع به ازای هر دانش‌آموز! رئیس سازمان محیط زیست: حفاظت از یوز ایرانی یک اولویت ملی است طرح کاشت یک میلیارد درخت به کجا رسید؟ دیابت کنترل‌نشده و آب سیاه از مهم‌ترین عوامل کم‌بینایی در بزرگسالی بهترین هتل‌های ۵ ستاره تبریز را بشناسید اختصاص رایگان ۱۷۰۰ ناوگان حمل و نقل به ۵ هزار دانش‌آموز استثنایی وضعیت دما و بارش کشور تا اواسط مهر ماه چگونه خواهد بود؟ وعده معاون وزیر راه و شهرسازی برای ساخت ۸۸۰ کلاس درس در کشور فروش نیمی از بلیت پروازهای داخلی از طریق دفاتر فروش آنلاین | مسافران دفاتر مجاز را انتخاب کنند تاثیر آلودگی هوا در تشدید علائم آلرژی و آسم ۲.۸ میلیون نفر در ایران دچار اعتیاد هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۱ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد شدید، پدیده غالب جوی در استان نرخ نهایی سرویس مدارس در انتظار تأیید شوراها | مهلت ثبت نام در سامانه دیگر تمدید نمی‌شود هشدار نسبت به حمل نادرست دارو در سفر اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: امسال در مدارس کمبود نیرو نداریم (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) محدود کردن یا حذف مواد پروتئینی در دوران شیردهی برای مادر و نوزاد مضر است پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) زنده‌یاد «دریاچه ارومیه» چه مدارسی در طرح نهضت عدالت آموزشی قرار می‌گیرند؟ | اجرای ۷۲۰۰ پروژه مدرسه‌سازی وضعیت پخت نان در محله مهرآباد مشهد با گلایه شهروندان همراه است | کیفیت سوخته!
سرخط خبرها

بررسی طرح ارتقای حفاظتی دریاچه «تار و هویر» در شورای عالی محیط زیست

  • کد خبر: ۳۴۲۲۵۲
  • ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷
بررسی طرح ارتقای حفاظتی دریاچه «تار و هویر» در شورای عالی محیط زیست
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از برنامه‌‌ریزی برای ارتقای سطح حفاظتی منطقه دریاچه «تار و هویر» خبر داد و هدف این اقدام را صیانت مؤثرتر از زیست‌بوم ارزشمند این منطقه عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسن عباس‌نژاد در بازدید از منطقه اثر طبیعی ملی دریاچه تار و هویر دماوند، از بررسی پیشنهاد ارتقای سطح حفاظتی این منطقه در شورای عالی سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد و افزود: با تصویب این طرح، شرایط لازم برای مدیریت بهینه و حفاظت مؤثرتر از منابع طبیعی و گونه‌های حیات وحش در منطقه فراهم خواهد شد.

وی هدف از این بازدید را ارزیابی میدانی وضعیت زیست‌محیطی، بررسی چالش‌های موجود در مسیر حفاظت از منطقه و رصد گونه‌های جانوری ذکر و اظهارکرد: نتایج این بازدید می‌تواند زمینه ساز تصمیم‌گیری‌های دقیق‌تر در حوزه مدیریت اکولوژیک و پیشگیری از تخریب زیستگاه‌ها شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با تأکید بر اهمیت دریاچه تار به عنوان یکی از ذخایر طبیعی ارزشمند استان تهران گفت: برای حفظ پایداری این اکوسیستم حساس باید با مشارکت دستگاه‌های اجرایی، جوامع محلی و علاقه‌مندان به طبیعت راهکار‌های علمی و اجرایی مناسب اتخاذ شود.

عباس‌نژاد در پایان تصریح کرد: پایش‌های میدانی ادامه خواهد یافت و کارگروه‌های تخصصی برای برنامه ریزی به منظور حفاظت و احیای این منطقه تشکیل می‌شوند.

ارائه راهکار‌های عملی برای کاهش آلایندگی در جلسه کارگروه استانی عوارض سبز استان تهران

کارگروه استانی عوارض سبز استان تهران به ریاست مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران و با حضور معاونان و رؤسای ادارات حفاظت محیط زیست شهرستانی در سالن جلسات این اداره کل برگزار و وضعیت واحد‌های آلاینده استان مورد بررسی قرار گرفت و راهکار‌های عملی برای کاهش آلایندگی این واحد‌ها ارائه شد.

عباس نژاد هدف از تشکیل این جلسه را بررسی دقیق وضعیت آلایندگی واحد‌های صنعتی و خدماتی استان تهران عنوان کرد و افزود: در این نشست گزارشی از وضعیت موجود ارائه شد و اعضای کارگروه با تحلیل داده‌ها و روند‌های موجود، به بحث و تبادل نظر درباره چالش‌ها و موانع موجود پرداختند.

وی اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع و نقش مستقیم آلایندگی در کاهش کیفیت هوای استان، راهکار‌های عملی و اجرایی برای کاهش اثرات آلاینده‌ها تدوین و مقرر شد، اقدامات لازم در سریع‌ترین زمان ممکن به مرحله اجرا برسد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->