ویدئو | ماجرای ترور سردار شادمانی در تعقیب و گریز مسلحانه با عوامل اسرائیل از زبان دختر ایشان هیئت پارلمانی ایران به ریاست قالیباف در ششمین کنفرانس رؤسای مجالس جهان حضور پیدا می‌کند تبدیل ایران به «هاب تولید واکسن و تحقیقات زیست‌پزشکی منطقه» روزنامه اسرائیلی: هدف از انتقال کمک‌ها به غزه، ساکت کردن جامعه جهانی است کاتس: اگر حماس اسرای اسرائیلی را آزاد نکند، در‌های جهنم در غزه گشوده خواهد شد پزشکیان: اتصال اطلاعات هویتی شهروندان، از اولویت‌های دولت در مسیر حکمرانی پاسخ‌گو و فسادستیز است بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات پیرامون «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» مجلس در حال بررسی طرح تغییر سن ورود به دبستان از ۵ سالگی گرمای شدید و آتش‌سوزی‌های گسترده زندگی مردم جنوب اروپا را مختل کرد پهپاد بمب‌گذاری شده در اربیل عراق منفجر شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: اروپا متوجه عواقب فعال‌سازی مکانیسم ماشه باشد بن‌گویر: به غزه بمب بفرستید، نه غذا اژه‌ای از مقامات قضایی سیستان خواست از همه توان در جهت شناسایی تروریستان استفاده کنند فرانسه: خواهان توافقی جامع با ایران هستیم اما برای گزینه‌ی اسنپ‌بک آماده‌ایم! وزیر نیرو: جیره‌بندی آب منتفی نیست پژمانفر خبر داد: صدور بیش از یک میلیون گذرنامه زیارتی ویژه ایام اربعین ۱۴۰۴ اوباما خواستار توقف قحطی در غزه شد | موافقت مشروط نتانیاهو با ورود کمکهای بشردوستانه نتانیاهو مجبور شد به خواست جهانی تن دهد | ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه مالیات بر سوداگری به معاملات و فعالیت‌های اقتصادی عادی مردم تعلق نمی‌گیرد + جزئیات حضور قالیباف در منزل سرلشکر شهید غلامرضا محرابی ارتش یمن از آغاز مرحله جدید تشدید حملات علیه رژیم صهیونیستی خبرداد تاکید معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی بر بازآفرینی ساختار پدافندی با تکیه بر تجربیات بحران اخیر ۲ پهپاد در استان اربیل عراق سقوط کردند + فیلم گزارش نگران کننده سازمان جهانی بهداشت درباره اوج گیری مرگ و میر ناشی از گرسنگی در غزه ویدئو| تصمیم‌گیری برای تعطیلی یک‌ هفته‌ای کشور به جلسه چهارشنبه هیات دولت موکول شد پزشکیان: انتخابی نداریم جز اینکه توسعه را به جنوب و سواحل منتقل کنیم مخبر با خانواده شهید سرلشکر حاجی‌زاده دیدار کرد
سرخط خبرها

چرا شهرک‌نشینان صهیونیست به خانه‌های خود بازنمی‌گردند؟

  • کد خبر: ۳۴۳۴۳۹
  • ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۲
چرا شهرک‌نشینان صهیونیست به خانه‌های خود بازنمی‌گردند؟
با وجود گذشت بیش از هشت ماه از اجرایی شدن توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان، تنها ۲۰ درصد از ساکنان شهرک‌های شمالی به منازل خود بازگشته‌اند. این وضعیت به‌گفته تحلیلگران، نشانه‌ای از بحران امنیتی، بی‌اعتمادی عمومی به کابینه و همچنین وجود اهداف پنهان در سیاست‌های تل‌آویو است.

به گزارش شهرآرانیوز، وبگاه النشره در گزارشی نوشت: اسرائیل، پس از اجرای توافق آتش‌بس با حزب‌الله لبنان در تاریخ ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴، با چالشی عمیق در جبهه داخلی مواجه شده است.

طبق گزارش منابع عبری، از میان حدود ۶۰ هزار شهرک‌نشینی که به‌دلیل درگیری‌ها در شمال فلسطین اشغالی خانه‌های خود را ترک کرده‌اند، تنها حدود ۲۰ درصد از آنها به محل زندگی اولیه خود بازگشته‌اند.

ترس از تکرار عملیات‌هایی مشابه «طوفان الاقصی» توسط حماس، یکی از عوامل اصلی این بازنگشتن عنوان شده است. ساکنان، به‌رغم وجود توافق آتش‌بس، همچنان نسبت به امنیت مناطق شمال سرزمین‌های اشغالی بی‌اعتماد بوده و بازگشت خود را پرخطر تلقی می‌کنند. این مسئله منعکس‌کننده بی‌اعتمادی عمیق آنها به رهبری سیاسی این رژیم و به‌ویژه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر آن است.

کارشناسان صهیونیست نیز تردید دارند که کابینه به‌طور واقعی به‌دنبال بازگرداندن ساکنان به مناطق شمالی باشد؛ چراکه این مناطق خود محرک آغاز جنگ با لبنان بودند و حزب‌الله نیز هشدار داده تا توقف کامل تجاوزات، اجازه بازگشت به زندگی عادی در این منطقه را نخواهد داد.

النشره در ادامه آورده است: علاوه بر ملاحظات امنیتی، بسیاری از زیرساخت‌های مناطق شمال سرزمین‌های اشغالی تخریب شده‌اند و امکان بازسازی فوری وجود ندارد. رکود اقتصادی، نابودی فرصت‌های شغلی و عادت به زندگی جدید در مناطق دیگر، موانع دیگری در مسیر بازگشت تلقی می‌شود.

همچنین برخی گزارش‌ها از محدود شدن گفت‌وگو درباره این موضوع در رسانه‌ها و محافل عمومی رژیم صهیونیستی حکایت دارد. طبق گفته تحلیلگران، کابینه این رژیم در تلاش است از این وضعیت به‌عنوان ابزار سیاسی بهره‌برداری کرده و تهدیدات احتمالی را بزرگ‌نمایی کند تا اقدامات نظامی آینده را توجیه کند.

عدم بازگشت ساکنان، از نگاه تحلیلگران، به ابزاری برای توجیه نقض توافق آتش‌بس تبدیل شده است و کابینه رژیم صهیونیستی، بازگشت ساکنان را به عقب‌نشینی کامل از لبنان مشروط کرده و با این موضع، چرخه‌ای بی‌پایان از بلاتکلیفی را به‌وجود آورده است.

در مقابل، مردم جنوب لبنان با وجود خطرات مشابه و خرابی‌های گسترده، به روستاها و خانه‌های ویران‌شده خود بازگشته‌اند. این بازگشت شجاعانه در شرایطی انجام شده است که دولت لبنان هنوز قادر به آغاز بازسازی نیست و تهدیدات رژیم اشغالگر نیز کماکان پابرجا است.

النشره همچنین گزارش داد: برخی تحلیلگران باور دارند که تأخیر در بازگشت ساکنان شمال اسرائیل، بخشی از برنامه‌ای گسترده‌تر و پنهان‌تر از سوی کابینه تل‌آویو است؛ برنامه‌ای که به‌طور هدفمند در پی تداوم تنش و بهره‌برداری سیاسی از بحران انسانی ایجادشده در مناطق مرزی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->