رئیس شورای عالی سیاسی یمن: ترور پیروزی نیست درخواست فرانسه از اسرائیل: گذرگاه‌های نوار غزه باز شود غریب آبادی: همکاری ایران و آذربایجان در حوزه دریای خزر تقویت خواهد شد درآمد این کارخانه وقف انرژی هسته‌‌ای شد نیاز شدید شهرداری غزه به ماشین آلات سنگین برای کشف اجساد از زیر آوارها لبنان درخواست اسرائیل برای مذاکره سیاسی را رد کرد ورود اسرائیلی به برخی اماکن تایلند ممنوع شد نخست وزیر عراق: سیاست «فشار بر ایران» بدون نتیجه است دیدار مشاور امنیت ملی عراق با عراقچی + فیلم نتانیاهو و لاپید یکدیگر را تهدید کردند درخواست مصر از اسرائیل و حماس برای پایبندی به آتش‌بس غزه شهادت بیش از ۱۰۰ نفر در غزه پس از آغاز آتش‌بس اسیر سالمند فلسطینی در زندان‌های اسرائیل به شهادت رسید عراقچی به اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه لهستان واکنش نشان داد ترامپ: اوکراین در جنگ پیروز نخواهد شد نقض آتش‌بس توسط اسرائیل ادامه دارد | پرواز گسترده پهپاد‌ها بر فراز ضاحیه بیروت + فیلم (۲۸ مهر ۱۴۰۴) شهادت ۲۷۰ نفر در لبنان توسط اسرائیل از زمان برقراری آتش بس (۲۸ مهر ۱۴۰۴) لاریجانی: سوءاستفاده آمریکا و اسرائیل از آسمان عراق پیگیری می‌شود گفتگوی تلفنی وزرای خارجه روسیه و آمریکا مقدم‌فر: رژیم صهیونیستی در باتلاق شکست‌ها دست‌وپا می‌زند ۲۰۰ نظامی آمریکایی وارد اراضی اشغالی شدند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عملیات‌های متعدد نیروهای امنیتی عراق علیه بقایای داعش وزیر کشور: امنیت مرزها پایدار است ادعا‌های تکراری نتانیاهو علیه ایران و محور مقاومت شکایت از صادرات سلاح آلمان به اسرائیل تأکید بر ضرورت اعدام اسرای فلسطینی
سرخط خبرها

ارتش اسرائیل مدعی شد: بازداشت گروه مرتبط با ایران در جنوب سوریه (۱۶ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۳۴۶۲
  • ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۵
ارتش اسرائیل مدعی شد: بازداشت گروه مرتبط با ایران در جنوب سوریه (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که نیروهایش طی عملیاتی ویژه در جنوب سوریه، یک گروه را که با ایران ارتباطاتی داشته است، شناسایی و دستگیر کند.

به گزارش شهرآرانیوز، ارتش این رژیم مدعی شد که نیرو‌های تیپ «الکساندرونی» تحت فرماندهی لشکر ۲۱۰ اسرائیل صبحگاه امروز در عملیاتی ویژه در منطقه «تل کودنا»‌ی حومه «قنیطره» واقع در جنوب سوریه، یک گروه وابسته به ایران را شناسایی و بازداشت کرده است.

بنا بر ادعای این گزارش، نظامیان صهیونیستی بر اساس اطلاعات جمع‌آوری‌شده توسط اطلاعات واحد ۵۰۴ ارتش، با یورش همزمان به سه مکان جدا از یکدیگر در حومه قنیطره افراد مرتبط با ایران را بازداشت و تجهیزاتشان را توقیف کرده‌اند.

این در حالی است که روز گذشته (یکشنبه)، ارتش اعلام کرد که چندین پایگاه نظامی در جنوب سوریه را که گفته می‌شود متعلق به دولت «بشار اسد»، رئیس جمهور سابق این کشور بوده است، منهدم کرده است.

ارتش صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای توضیح داد که نیرو‌های تیپ ۸۱۰ کوهستانی این رژیم به عملیات‌های خود در جنوب سوریه ادامه می‌دهند و چندین پایگاه مربوط به دولت سابق سوریه را در «کوه حرمون» که تنها حدود ۳۵ کیلومتر از «دمشق»، پایتخت این کشور فاصله دارد، نابود کرده‌اند.

در همین ارتباط، گزارش‌های شبکه الجزیره حاکی است که روز چهارشنبه گذشته (۱۱ تیر)، نیرو‌های ارتش اشغالگر با هشت خودرو و متشکل از ۴۰ نظامی صهیونیستی پس از حمله به روستای «البصالی» در حومه قنیطره سه شهروند سوری را بازداشت کرده‌اند.

پس از سقوط دولت بشار اسد، رئیس جمهور سابق سوریه در ۸ دسامبر (۱۸ آذر ۱۴۰۳) و روی کار آمدن «احمد الشرع (الجولانی)»، نظامیان اشغالگر اسرائیلی در امتداد نوار مرزی بین قنیطره و بلندی‌های جولان اشغالی، تا عمق چندین کیلومتر پیشروی کردند و همچنین در بخش‌هایی از کوه حرمون مستقر شدند.

از همان زمان، ارتش رژیم صهیونیستی دامنه عملیات نظامی خود را در قنیطره و حومه استان «درعا» گسترش داده است.

این در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی چند ماه پیش اعلام کرد که یک منطقه حائل امنیتی در داخل خاک سوریه ایجاد کرده است و در حال حاضر قصد عقب نشینی از این منطقه را ندارد.

ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که پایگاه‌های نظامی در این منطقه تهدیدی مستقیم برای مواضع این رژیم در منطقه کوه حرمون است.

رژیم صهیونیستی در حالی که از سال ۱۹۶۷، بخش عمده‌ای از بلندی‌های جولان سوریه را اشغال کرده بود، با سوءاستفاده از فروپاشی دولت بشار اسد به بهانه ایجاد منطقه حائل امنیتی و خنثی کردن تهدیدات از جنوب سوریه، به استان‌های قنیطره و حومه دمشق پیشروی کرد و نقض توافقنامه ترک مخاصمه و جداسازی مرزی ۱۹۷۴ بین دو طرف، کوه استراتژیک حرمون را نیز اشغال کرد.

این در حالی است که گفته می‌شود یکی از اهداف سفر «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به واشنگتن و دیدار با «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور ایالات متحده، پیگیری توافقنامه امنیتی حاکمیت بر مناطق اشغالی جدید در سوریه در مرحله اول و سپس عادی سازی روابط خود با این کشور است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->