حمله موفق ارتش یمن به کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با نخست‌وزیر مالزی مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون منتشر شد | پزشکیان: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند + فیلم آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران در روز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ عراقچی: ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند رئیس‌جمهور لبنان پاسخ طرح واشنگتن را داد پزشکیان: مردم دشمن را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ناامید کردند سفارت مسکو در تهران: «زنده باد ایران کبیر» تقدیر آیت الله علم الهدی از موضع‌گیری هوشمندانه آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی جهت بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین بریکس چیست و از چه کشورهایی تشکیل شده است؟ + تاریخچه و جزئیات واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم حضور سرزده پزشکیان در استانداری اردبیل (۱۶ تیر ۱۴۰۴) خروج اوکراین از پیمان اتاوا گردان‌های قسام ارتش رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد نتانیاهو برای دیدار با ترامپ وارد واشنگتن شد حمله یمن با ۱۱ فروند موشک و پهپاد به مناطق حساس رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: حضور مقام معظم رهبری در حسینیه امام(ره) سیلی محکمی به رسانه‌ها و معاندین خارج‌نشین بود ارتش اسرائیل مدعی شد: بازداشت گروه مرتبط با ایران در جنوب سوریه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) وزارت امور خارجه حملات رژیم صهیونیستی به یمن را به شدت محکوم کرد سخنگوی دولت: دغدغه رئیس جمهور، افزایش اختیارات استانداران است تیراندازی دسته جمعی در فیلادلفیا آمریکا ۳ کشته و ۱۰ زخمی بر جای گذاشت بحران در کابینه رژیم صهیونیستی همزمان با سفر نتانیاهو به واشنگتن چرا شهرک‌نشینان صهیونیست به خانه‌های خود بازنمی‌گردند؟ کشه شدن ۱۲ نظامی ترکیه در غار پ. ک. ک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) به نام ایران، به نام پیروزی
سرخط خبرها

چرا شهرک‌نشینان صهیونیست به خانه‌های خود بازنمی‌گردند؟

  • کد خبر: ۳۴۳۴۳۹
  • ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۲
چرا شهرک‌نشینان صهیونیست به خانه‌های خود بازنمی‌گردند؟
با وجود گذشت بیش از هشت ماه از اجرایی شدن توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان، تنها ۲۰ درصد از ساکنان شهرک‌های شمالی به منازل خود بازگشته‌اند. این وضعیت به‌گفته تحلیلگران، نشانه‌ای از بحران امنیتی، بی‌اعتمادی عمومی به کابینه و همچنین وجود اهداف پنهان در سیاست‌های تل‌آویو است.

به گزارش شهرآرانیوز، وبگاه النشره در گزارشی نوشت: اسرائیل، پس از اجرای توافق آتش‌بس با حزب‌الله لبنان در تاریخ ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴، با چالشی عمیق در جبهه داخلی مواجه شده است.

طبق گزارش منابع عبری، از میان حدود ۶۰ هزار شهرک‌نشینی که به‌دلیل درگیری‌ها در شمال فلسطین اشغالی خانه‌های خود را ترک کرده‌اند، تنها حدود ۲۰ درصد از آنها به محل زندگی اولیه خود بازگشته‌اند.

ترس از تکرار عملیات‌هایی مشابه «طوفان الاقصی» توسط حماس، یکی از عوامل اصلی این بازنگشتن عنوان شده است. ساکنان، به‌رغم وجود توافق آتش‌بس، همچنان نسبت به امنیت مناطق شمال سرزمین‌های اشغالی بی‌اعتماد بوده و بازگشت خود را پرخطر تلقی می‌کنند. این مسئله منعکس‌کننده بی‌اعتمادی عمیق آنها به رهبری سیاسی این رژیم و به‌ویژه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر آن است.

کارشناسان صهیونیست نیز تردید دارند که کابینه به‌طور واقعی به‌دنبال بازگرداندن ساکنان به مناطق شمالی باشد؛ چراکه این مناطق خود محرک آغاز جنگ با لبنان بودند و حزب‌الله نیز هشدار داده تا توقف کامل تجاوزات، اجازه بازگشت به زندگی عادی در این منطقه را نخواهد داد.

النشره در ادامه آورده است: علاوه بر ملاحظات امنیتی، بسیاری از زیرساخت‌های مناطق شمال سرزمین‌های اشغالی تخریب شده‌اند و امکان بازسازی فوری وجود ندارد. رکود اقتصادی، نابودی فرصت‌های شغلی و عادت به زندگی جدید در مناطق دیگر، موانع دیگری در مسیر بازگشت تلقی می‌شود.

همچنین برخی گزارش‌ها از محدود شدن گفت‌وگو درباره این موضوع در رسانه‌ها و محافل عمومی رژیم صهیونیستی حکایت دارد. طبق گفته تحلیلگران، کابینه این رژیم در تلاش است از این وضعیت به‌عنوان ابزار سیاسی بهره‌برداری کرده و تهدیدات احتمالی را بزرگ‌نمایی کند تا اقدامات نظامی آینده را توجیه کند.

عدم بازگشت ساکنان، از نگاه تحلیلگران، به ابزاری برای توجیه نقض توافق آتش‌بس تبدیل شده است و کابینه رژیم صهیونیستی، بازگشت ساکنان را به عقب‌نشینی کامل از لبنان مشروط کرده و با این موضع، چرخه‌ای بی‌پایان از بلاتکلیفی را به‌وجود آورده است.

در مقابل، مردم جنوب لبنان با وجود خطرات مشابه و خرابی‌های گسترده، به روستاها و خانه‌های ویران‌شده خود بازگشته‌اند. این بازگشت شجاعانه در شرایطی انجام شده است که دولت لبنان هنوز قادر به آغاز بازسازی نیست و تهدیدات رژیم اشغالگر نیز کماکان پابرجا است.

النشره همچنین گزارش داد: برخی تحلیلگران باور دارند که تأخیر در بازگشت ساکنان شمال اسرائیل، بخشی از برنامه‌ای گسترده‌تر و پنهان‌تر از سوی کابینه تل‌آویو است؛ برنامه‌ای که به‌طور هدفمند در پی تداوم تنش و بهره‌برداری سیاسی از بحران انسانی ایجادشده در مناطق مرزی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->