سفارت انگلیس در تهران بازگشایی شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) لاوروف: روسیه آماده است اورانیوم غنی‌شده به ایران بدهد اولین روایت از شهدای زندان اوین امشب در برنامه تلویزیونی «لاله خیز» + ویدئو گروسی: راه‌حل مسئله هسته‌ای ایران نظامی نیست تاکید نخست‌وزیر لبنان بر ضرورت عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از اراضی این کشور وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین خودکشی کرد آمریکا تحریرالشام را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کرد ۵۰ نظامی اوکراینی با اسکندر روسیه کشته شدند (۱۶ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان از مجتمع بندری آستارا بازدید کرد حمله موفق ارتش یمن به کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با نخست‌وزیر مالزی مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون منتشر شد | پزشکیان: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند + فیلم آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران در روز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ عراقچی: ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند رئیس‌جمهور لبنان پاسخ طرح واشنگتن را داد پزشکیان: مردم دشمن را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ناامید کردند سفارت مسکو در تهران: «زنده باد ایران کبیر» تقدیر آیت الله علم الهدی از موضع‌گیری هوشمندانه آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی جهت بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین بریکس چیست و از چه کشورهایی تشکیل شده است؟ + تاریخچه و جزئیات واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم حضور سرزده پزشکیان در استانداری اردبیل (۱۶ تیر ۱۴۰۴) خروج اوکراین از پیمان اتاوا گردان‌های قسام ارتش رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد نتانیاهو برای دیدار با ترامپ وارد واشنگتن شد حمله یمن با ۱۱ فروند موشک و پهپاد به مناطق حساس رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه

  • کد خبر: ۳۴۳۵۱۱
  • ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۴
اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه
یک سرباز ارتش رژیم صهیونیستی در گفت‌وگویی نادر با شبکه اسکای‌نیوز انگلیس فاش کرد که نظامیان این رژیم در نوار غزه دستور داشتند هر کسی را که وارد مناطق به اصطلاح ممنوعه می‌شد، بدون توجه به تهدیدآمیز بودن یا نبودن هدف، به قتل برسانند. او می‌گوید غیرنظامیان اغلب قربانی این دستورات می‌شدند و معیار تیراندازی به آنها بسته به نظر و خلق‌وخوی فرمانده در هر روز تغییر می‌کرد.

به‌گزارش شهرآرانیوز، این نظامی که هویتش برای جلوگیری از برخورد نهاد‌های نظامی اسرائیلی محفوظ مانده، به اسکای نیوز گفت: «دستور روشن بود؛ هر کسی وارد منطقه ممنوعه شود، باید کشته شود. مهم نیست چه کسی باشد. اگر داخل آن منطقه باشد، یعنی خطرناک است و باید کشته شود.»

وی افزود: «در مناطقی که در نزدیکی محله‌های غیرنظامی مستقر بودیم، خانه‌ای از ساکنان آواره فلسطینی را تصرف و به‌عنوان محل استقرار انتخاب کردیم. دور آن خانه یک مرز خیالی تعریف کرده بودیم که به گفته فرماندهان، همه اهالی غزه از آن مطلع بودند و می‌دانستند نباید از آن عبور کنند. اما واقعاً چطور ممکن است آنها از چنین چیزی مطلع باشند؟»

او گفت: «در عمل، هر کسی از این خط عبور می‌کرد، اغلب بلافاصله هدف گلوله قرار می‌گرفت؛ حتی نوجوانی که با دوچرخه عبور می‌کرد. فرماندهان همیشه می‌گفتند اگر کسی وارد این منطقه شود، یعنی می‌داند نباید اینجا باشد و بنابراین یک تروریست است. ولی من فکر نمی‌کنم این درست باشد. این فقط مردم فقیر و بی‌گناه هستند که واقعاً انتخابی ندارند.»

این سرباز اسرائیلی، منطقه استقرار خود را باریکه‌ای موسوم به دالان نتساریم معرفی کرد؛ یک نوار باریک از غرب تا شرق غزه که هدف آن قطع ارتباط شمال و جنوب این منطقه بود. او گفت که در آنجا برخی فرماندهان به‌دلخواه خود تصمیم می‌گرفتند که چه کسانی باید کشته شوند و چه کسانی دستگیر.

او یک نمونه را این‌گونه روایت می‌کند: «مردی از خط عبور کرد و هدف گلوله قرار گرفت. ساعاتی بعد مرد دیگری آمد تا به او کمک کند. این‌بار فرمانده تصمیم گرفت او را زنده بگیرند. اما چند ساعت بعد دوباره دستور تغییر کرد: هر کسی از این خط عبور کند، مستقیماً تیراندازی شود.»

این نظامی اسرائیلی تصریح کرد که برخی فرماندهان «به‌راحتی مرتکب جنایات جنگی و اقدامات وحشیانه می‌شوند بدون اینکه با تبعات آن مواجه شوند». به‌گفته او، فضای حاکم میان نظامیان اسرائیلی مبتنی بر این تصور بود که «هیچ‌کس در غزه بی‌گناه نیست.»

او با اشاره به فضای بسته و خودسانسور جامعه اسرائیلی افزود: «در اسرائیل بسیار دشوار است که از ارتش یا اقدامات آن انتقاد کنید. ارتش برای بسیاری بخشی از هویت و منزلت اجتماعی است. من نگرانم که با این اظهارات به چشم یک خائن یا طردشده نگاه کنند. اما فکر می‌کنم اگر آدم کاری بد کرده، باید با انجام کاری خوب آن را جبران کند. این کاری است که می‌خواهم انجام دهم.»

وی تأکید کرد: «این جنگ هم برای ما و هم برای فلسطینی‌ها بسیار ویرانگر است و باید پایان یابد. خیلی‌ها واقعاً نمی‌دانند دارند از چه چیزی حمایت می‌کنند. اگر دقیقاً بدانند چه اتفاقی می‌افتد، احتمالاً موافق آن نخواهند بود.»

رژیم صهیونیستی از ۱۵ مهر ۱۴۰۲ جنگی ویرانگر را علیه نوار غزه آغاز کرد که تاکنون بیش از ۵۷ هزار شهید و ده‌ها هزار مجروح برجای گذاشته است. این جنگ نه‌تنها موجب نابودی گسترده زیرساخت‌های این منطقه، از جمله بیمارستان‌ها، مدارس و شبکه‌های تأمین آب و برق شد، بلکه به آوارگی صد‌ها هزار فلسطینی، کمبود شدید مواد غذایی و بحران انسانی بی‌سابقه‌ای منجر شده است.

تصاویر منتشرشده از غزه نشان‌دهنده ویرانی کامل محله‌های مسکونی، صف‌های طولانی مردم برای دریافت اندک کمک‌های بشردوستانه و بیمارستان‌هایی است که به دلیل نبود دارو و سوخت، قادر به ارائه خدمات درمانی نیستند.

در دی سال ۱۴۰۳، پس از هفته‌ها مذاکرات فشرده، توافقی برای آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطینی به اجرا درآمد. این توافق شامل توقف درگیری‌ها و تبادل اسرا بود؛ اما رژیم اسرائیل با نقض تعهدات خود، حملات گسترده‌ای را علیه مردم مظلوم فلسطین در غزه از سر گرفته و آمار شهدا به سرعت رو به افزایش است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->