«تشکیلات خودگردان» نگران اعدام مزدوران اسرائیل در غزه شد گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند حمله پهپادی جدید اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو فردا به دادگاه خواهد رفت | اتهامات جنایتکار جنگی چیست؟ اسرئیل تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد ترامپ: حماس خلع سلاح نشود، با خشونت می‌گیریم ترامپ اعلام کرد: آغاز مرحله دوم توافق غزه تحلیل عطوان درباره نشست شرم‌الشیخ؛ ایران به هدف زد ترامپ از حمله به یک کشتی ونزوئلایی خبر داد حماس چهار جسد دیگر را به رژیم صهیونیستی تحویل خواهد داد تیم‌هایی از مصر برای یافتن جسد اسیران اسرائیلی وارد غزه شدند شهادت یک فلسطینی در حمله پهپاد اسرائیلی به غزه (۲۲ مهر ۱۴۰۴) تمجید قسام از سربازان گمنام «یگان سایه» مامور نگهداری اسیران اسرائیلی افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۶۷ هزار و ۹۱۳ نفر (۲۲ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: در عموم موارد، مقصر مشکلات مردم تصمیم‌گیران هستند اردوغان: تنها راه حل درگیری‌ها در منطقه، تأسیس کشور مستقل فلسطینی است تدابیر ویژه قوه قضاییه برای مقابله با کانال‌های تلگرامی اعلام قیمت دلار حمله جدید پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) حمله ایران، پرده از پایگاه زیرزمینی اسرائیل در مرکز تل‌آویو برداشت اژه‌ای: باید ته لنجی، کوله‌بری، منطقه آزاد و مناطق ویژه را ساماندهی کنیم | انتقاد رئیس قوه قضائیه از صدور بخشنامه‌های خلق‌الساعه معصومی‌فر خبر داد: آمادگی مشهد برای میزبانی از رویداد بین‌المللی دیپلماسی منطقه‌ای با حضور عراقچی آیت الله علم الهدی: ضرورت پاسخ دقیق به اخبار مخالف، موضع‌گیری شفاف و شناخت صحیح از وضعیت است صدور رأی دادگاه بدوی ۲ فرانسوی متهم به جاسوسی در ایران (۲۲ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: در حمایت از غزه، باقدرت بایستیم | نباید بگذاریم نسل‌کشی فراموش شود پیام رئیس‌جمهور فرانسه به همتای لبنانی‌اش در راستای حمایت از بیروت عراقچی: ترامپ یا می‌تواند رئیس‌جمهور صلح باشد یا رئیس‌جمهور جنگ آیا امیرحسین مقصودلو (امیر تتلو) با عفو معیاری اخیر آزاد می‌شود؟
سرخط خبرها

تقدیر سخنگوی دولت از نقش «ایکوم» در حفاظت از اشیای تاریخی در جنگ تحمیلی ۱۲روزه

  • کد خبر: ۳۴۳۷۰۰
  • ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۲
تقدیر سخنگوی دولت از نقش «ایکوم» در حفاظت از اشیای تاریخی در جنگ تحمیلی ۱۲روزه
سخنگوی دولت گفت: خیلی از مردم، اشیای ارزشمند و تاریخی‌شان را برای حفظ از آسیب جنگ، به کمیته ملی موزه‌های ایران سپرده بودند تا تلاشی برای صیانت از تاریخ مشترکمان باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه مهاجرانی پس از دیدار خود از ایکوم ایران (کمیته ملی موزه‌های ایران) در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، گفت: دیروز در بازدید از ایکوم ایران، شنیدن روایت‌های خدمت عاشقانه در روزهای جنگ، هم تحسین‌برانگیز بود و هم الهام‌بخش.

وی افزود: خیلی از مردم، اشیای ارزشمند و تاریخی‌شان را برای حفظ از آسیب جنگ، به این مجموعه سپرده بودند؛ تلاشی برای صیانت از تاریخ مشترک‌مان. قدردان این حافظان تاریخیم.

تقدیر سخنگوی دولت از نقش «ایکوم» در حفاظت از اشیای تاریخی در جنگ تحمیلی ۱۲روزه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->