خودروهایی که موعد تحویلشان برای امسال نیست، مشمول افزایش قیمت نمی شوند پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه در روز پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ پلمب مشاور املاک و رستوران متخلف در مشهد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) کشف ۴۰ هزار لیتر روغن موتور قاچاق در گناباد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۳ مهر ۱۴۰۴) | دیگنیتی چند؟ کاهش قیمت خودرو‌های داخلی، امروز (۲۳ مهر ۱۴۰۴) + جدول کمبود گل، قیمت گل تازه زعفران را افزایش داد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت نگین زعفران دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی ملزم به کاهش ۲۰ درصدی مصرف گاز شدند افت شدید بورس در آخرین روز کاری هفته | ازدست‌رفتن کانال ۳ میلیونی (۲۳ مهر ۱۴۰۴) فرصت نهایی بهره‌مندی از حداکثر بخشودگی جرائم مالیاتی تا پایان مهرماه در خراسان رضوی مرغ در مشهد رسماً گران شد، اما ارزان‌تر از قیمت مصوب دولتی | یک مسئول در جهاد کشاورزی استان: کمبود مرغ در بازار نداریم دستورالعمل جدید بخشودگی جرائم مالیاتی ابلاغ شد (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) + جزئیات ثبت رکورد جهش ۱۲ درصدی فروش ماهانه شرکت‌های بورسی (۲۳ مهر ۱۴۰۴) ویدئو | اعتبار کالابرگ در آبان‌ماه ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ سود ۱۰۰ میلیاردی فروشندگان لبوبو تقلبی در ایران قیمت دلار در مشهد چند شد؟ (۲۳ مهر ۱۴۰۴) آیا صعود طلای جهانی ادامه خواهد داشت؟ | هشدار تحلیلگران درباره احتمال اصلاح موقت طرح دولت برای اصلاح قیمت بنزین چیست؟ یارانه چند نفر از ابتدای سال تاکنون حذف شده است؟ (۲۳ مهر ۱۴۰۴) تکلیف نیرو‌های شرکتی و قراردادی تا یک ماه آینده مشخص می‌شود (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) آخرین وضعیت تغییرات احتمالی قیمت بنزین (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) بررسی نرخ امروز طلا در مشهد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) | تلاش طلا برای ماندن در سطوح بالا، با اهرم اونس جهانی نشانه‌های بازگشت اعتماد و ورود نقدینگی جدید به بازار سرمایه | شروط تداوم روند صعودی بورس قیمت امروز اونس طلا اعلام شد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) | طلای جهانی در انتظار ثبت رکوردی باورنکردنی تداوم کاهش نرخ دینار عراق در بازار آزاد مشهد | لیر ترکیه، ریال سعودی و دینار کویت چند؟ (۲۳ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) | گلابی ۴۰ تا ۱۰۰ هزار تومان احتیاط و انتظار، دو رفتار فعلی بازار خودرو (۲۳ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ثبات قیمت بلیت قطار برای ایام اربعین ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۴۳۸۶۵
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۴
ثبات قیمت بلیت قطار برای ایام اربعین ۱۴۰۴
مدیرکل برنامه‌ریزی و نظارت بر خدمات مسافری راه‌آهن از عدم افزایش قیمت بلیت قطار در ایام اربعین امسال خبر داد و گفت: برای مسیر‌هایی که تقاضای آن زیاد می‌شود، از واگن‌های ذخیره و قطار‌های فوق‌العاده استفاده می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن طباطبایی در تشریح عملکرد شبکه ریلی در شرایط جنگ اظهار کرد: با وقوع جنگ تحمیلی در ۲۳ خردادماه، برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شد و در مقاطعی که خروج از استان‌ها خصوصا تهران مد نظر مردم بود، افزایش ظرفیت صورت گرفت و واگن‌های ذخیره نیز به شبکه اضافه شد تا خروج مردم تسهیل شود.

وی افزود: در فرآیند بازگشت مردم نیز شرایط به همین صورت پیش رفت و در نقاطی که نیاز بیشتری احساس می‌شد، ظرفیت‌ها افزایش یافت.

مدیرکل برنامه‌ریزی و نظارت بر خدمات مسافری راه‌آهن تصریح کرد: برای مثال در چند روز جنگ اخیر، تقاضای خروج از تهران به شهرهایی، چون مشهد و بندرعباس زیاد بود که در آن مسیر‌ها قطار اضافه کردیم یا برعکس در مسیر برگشت، قطار‌های فوق العاده گذاشتیم.

تمام ظرفیت شبکه ریلی زیر بار است

طباطبایی در پاسخ به اینکه راه‌آهن برای پاسخگویی به سفر‌های تابستانه چه برنامه‌ریزی‌هایی انجام داده است؟ گفت:برای سفر‌های تابستانه تمام ظرفیت زیربار است و تمام امکانات برای جابه‌جایی مسافران در نظر گرفته شده است. البته در مواردی از محل واگن‌های ذخیره نیز برای جابه‌جایی مسافران استفاده خواهد شد.

این مقام مسئول در راه آهن با بیان اینکه برای پاسخ به نیاز مسافران برنامه‌ریزی‌های بلند مدت و کوتاه مدت صورت می‌گیرد، اظهار کرد: در برنامه‌ریزی بلند مدت قصد داریم ناوگان را از لحاظ کمیت و کیفیت تکمیل کنیم. در این راستا، شرکت‌هایی نیز پیگیر هستند، اما فرآیند زمان‌بر خواهد بود و در برنامه‌ریزی‌های کوتاه مدت تمرکز خدمات رسانی را بر نقاطی که تقاضا زیاد است، قرار می‌دهیم.

قیمت بلیت قطار‌های اربعین افزایش نخواهد داشت

وی همچنین به سفر‌های اربعین نیز اشاره کرد و گفت: برای جابه‌جایی مسافران در ایام اربعین نیز در حال برنامه‌ریزی هستیم. قیمت بلیت قطار برای این ایام اربعین افزایشی نخواهد داشت.

کمبود ناوگان، فروش بلیت را با چالش همراه کرده است

مدیرکل برنامه‌ریزی و نظارت بر خدمات مسافری راه‌آهن در پاسخ به چرایی عدم اصلاح نحوه فروش بلیت قطار و عدم دسترسی برخی از مسافران به بلیت مورد نظر نیز گفت: کمبود ناوگان باعث شده که در فروش بلیت قطار نیز با چالش‌هایی مواجه شویم، اما اگر ناوگان جدید به دست ما برسد و در منابع پایدار شویم می‌توانیم زمان بیشتری برای پیش فروش بلیت قرار دهیم و همچنین با فاصله زمانی مناسب بلیت‌ها به فروش برسد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->