وزارت جهاد کشاورزی پشت پرده گرانی برنج است؟ مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: با الزامی‌شدن صورت‌حساب‌های الکترونیکی، فاکتور‌های کاغذی فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد تداوم روند افزایش قیمت گل زعفران (۱۳ آبان ۱۴۰۴)‌ ۶۰ درصد سپرده‌های بانکی کشور در تهران متمرکز است | گزارش شهرآرانیوز از سهم اندک بانک‌های خراسان رضوی در نظام بانکداری کشور عقب‌نشینی بورس پس از برخورد با سقف تاریخی | خروج سنگین پول حقیقی از بازار سهام (۱۳ آبان ۱۴۰۴) خراسان رضوی نیازمند سیاست‌های مالیاتی خاص خود است | نظام مالیاتی باید به سمت عدالت مالیاتی حرکت کند نرخ دلار در بازار ارز مشهد در کانال ۱۰۷ هزار تومان جاخوش کرد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) مشکل فروش نان در زمان قطع برق و اینترنت در نانوایی‌های مشهد حل شد استاندار خراسان رضوی: امیدواریم تا پایان سال از مرز ۴۰۰ مگاوات پروژه فعال عبور کنیم ثبات نرخ طلا در مشهد در نیمه کانال ۱۰ میلیون تومان (۱۳ آبان ۱۴۰۴)‌ | سکه امروز چند؟ بازار مرغ و تخم‌مرغ تحت تأثیر کمبود نهاده‌ها! (۱۳ آبان ۱۴۰۴) آیا پایان عمر نهضت ملی مسکن فرارسیده است؟ | جزئیات ماجرای نامه جنجالی وزیر راه و شهرسازی زنگ خطر کمبود لبنیات و گوشت با شیوع جدی تب‌برفکی در برخی دامداری‌ها به صدا درآمد اولین دوره خودروهای وارداتی در بورس کالا امروز عرضه شد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) | قیمت کشف شده نزدیک به قیمت بازار آخرین وضعیت بازار رمزارز‌های دیجیتال در جهان (۱۳ آبان ماه ۱۴۰۴) | بیت‌کوین عقب‌نشینی کرد اعلام نرخ خوراک و سوخت پترو پالایشی، فلزی و سیمانی از سوی وزارت نفت جزئیات جدیدترین حراج سکه اعلام شد | آغاز واریز وجه از امروز (۱۳ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز دینار عراق، لیر ترکیه و افغانی افغانستان در مشهد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) تکرار رتبه اول خراسان رضوی در بهبود محیط کسب‌وکار قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۳ آبان ماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلا به زیر ۴۰۰۰ دلار سقوط کرد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) | قیمت عجیب کدو در تره‌بار! شرط کاهش قیمت مسکن در سال آینده از نگاه یک کارشناس علت قیمت ۳ برابری برنج در ایران نسبت به کشورهای دیگر چیست؟ بلیت هواپیما ۲۴ درصد گران شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی و خارجی (۱۲ آبان ۱۴۰۴) + جدول اعلام نتایج قرعه‌کشی نهمین دوره فروش محصولات ایران‌خودرو (۱۲ آبان ۱۴۰۴) + لینک نتایج قرعه‌کشی قیمت گل زعفران در تربت‌حیدریه باز هم رشد کرد | تقاضای خرید بالاست (۱۲ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

احتیاط و انتظار، دو رفتار فعلی بازار خودرو (۲۳ مهر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۶۵۶۱۲
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۸
احتیاط و انتظار، دو رفتار فعلی بازار خودرو (۲۳ مهر ۱۴۰۴)
از ابتدای هفته تا روز سه‌شنبه بازار خودرو در چالش به سر می‌برد. در ابتدا قیمت خودرو‌های وارداتی و داخلی افزایش یافت و بعد از آن هم ماجرای افزایش قیمت به خودرو‌های مونتاژی رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، اما با گذشت چند روز بالاخره در میانه هفته، بازار خودرو رنگ آرامش را دید و قیمت محصولات به یک ثبات نسبی رسید. اگر چه کارشناسان حوزه خودرو معتقدند شاید این آرامش قبل از طوفان باشد و کاهش و افزایش قیمت خودرو به فاکتور‌های متعددی ربط دارد. در چنین شرایطی، بازیگران بازار چشم به تحولات بیرونی دوخته‌اند.

نرخ ارز، سیاست‌های دولت در حوزه واردات خودرو و تصمیمات مرتبط با عرضه در بورس کالا از جمله متغیر‌هایی هستند که می‌توانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن جهت حرکت بازار را تغییر دهند. اگر نرخ ارز در محدوده فعلی تثبیت نشود یا عرضه خودرو به هر دلیل کاهش یابد، احتمال بروز نوسانات مجدد در بازار بسیار بالاست.

بررسی قیمت خودرو‌ها در میانه هفته

اشکودا سوپرب جزو خودرو‌های وارداتی است که ظرف یک روز ۵۰ میلیون تومان کاهش قیمت را تجربه کرد. روز دوشنبه این خودرو ۳ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان بود و روز سه‌شنبه کاهش ۵۰ میلیون تومانی را تجربه کرد.

در میان خودرو‌های داخلی پژو ۲۰۷ مدل TU۳ کاهش ۱۰ میلیون تومانی را تجربه کرد تا به ۸۷۰ میلیون تومان برسد. اما میان محصولات سایپا، شاهین اتوماتیک پلاس ۶ میلیون تومان گران شد و روی شاخص یک میلیارد و ۴۶۶ میلیون تومان ایستاد. در میان خودرو‌های مونتاژی نیز فونیکس FX نسبت به روز قبلش یعنی دوشنبه ۱۵ میلیون تومان ارزان شد تا با نرخ دو میلیارد و ۸۷۰ میلیون تومان در بازار خرید و فروش شود.

بازار خودرو در روز‌های آینده

بازار خودرو اکنون در مرحله‌ای از انتظار و احتیاط قرار دارد؛ نه فروشندگان حاضر به کاهش جدی قیمت‌اند و نه خریداران تمایل به ورود زودهنگام دارند. ادامه این وضعیت، بستگی مستقیم به تصمیمات اقتصادی دولت و ثبات بازار ارز در ماه‌های پیش رو خواهد داشت. با این حال، کارشناسان معتقدند این آرامش می‌تواند موقتی باشد. اگر نرخ ارز مجدداً روند صعودی پیدا کند یا سیاست‌های جدیدی در زمینه واردات و قیمت‌گذاری اعمال شود، احتمال جهش دوباره قیمت‌ها وجود دارد. از سوی دیگر، اگر دولت بتواند واردات را تسهیل کند و خودرو‌های جدید به بازار تزریق شوند، ممکن است شاهد کاهش تدریجی قیمت‌ها و افزایش رقابت در نیمه اول سال آینده باشیم. اما همین که در این بازار راکد، شاهد کاهش قیمت برخی خودرو‌ها هستیم و این بازار افزایش قیمت نجومی را تجربه نمی‌کند یعنی بازار فعلاً در ثبات به سر می‌برد.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->