حملات مکرر انصارالله یمن به کشتی‌های دریای سرخ صدای دبیرکل سازمان ملل را درآورد افزایش شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۸۲۳ نفر (۲۰ تیر ۱۴۰۴) اوکراین: ارسال سلاح از سر گرفته شده است وزارت خارجه روسیه: تامین‌کنندگان سلاح کی‌یف حامی تروریست هستند تلاش ایران و افغانستان برای بازگشت عزتمندانه اتباع افغان بهروزآذر: تجاوزات رژیم صهیونیستی چندین خانواده را به شهادت رساند خواب تازه‌ای که ترامپ برای جنگ اوکراین و روسیه دیده است ! مشاور رهبر معظم انقلاب: شکست سیاست‌های ترامپ و نتانیاهو به بیداری ملت‌ها منجر شده است ورود معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به مشهد جزئیات تازه از آسیب حمله ایران به پایگاه العدید قطر شرط دولت لبنان برای تحویل پسر قذافی اعلام شد راهپیمایی میلیونی یمنی‌ها در حمایت از غزه و عملیات تصاعدی علیه رژیم صهیونیستی همه‌چیز دربارهٔ «پ.ک.ک.»، حزب کارگران کردستان یک تروریست در چابهار به هلاکت رسید (۲۰ تیر ۱۴۰۴) بقایی: صدراعظم آلمان با حمایت از جنایات شنیع رژیم اسرائیل، اصول بنیادین منشور ملل متحد را نادیده گرفته است واکنش صداوسیما به اظهارات مصطفی کواکبیان درباره کاترین شاکدام + ویدئو امام جمعه تهران: غلط دیگری کنید، دو سوم دیگر تلاویو به جهنم می‌رود دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس اعلام جرم کرد (۲۰ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ نظامی، اقتصادی و نرم، سه عرصه نبرد با دشمن است | مقاومت مردم در برابر دین‌زدایی از جامعه سابقه‌ای تاریخی دارد تیزر | پخش روایتی از حضور رهبر انقلاب در عزاداری شب عاشورای حسینیه امام خمینی(ره) از شبکه دو اولین تصاویر از عناصر پ.ک.ک در حال امحای سلاح‌هایشان پ.ک.ک به طور رسمی خلع سلاح خود را کلید زد سرلشکر حاتمی از پایگاه هوایی شهید لشگری بازدید کرد ۱۵ فلسطینی در غزه از بامداد امروز تاکنون به شهادت رسیدند (۲۰ تیر ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی به کشته شدن ۸۹۰ نظامی اسرائیلی در جنگ غزه اذعان کرد ادعا‌ی کواکبیان درباره کاترین شکدم در ایران تکذیب شد حضور قالیباف بر مزار شهدای تهاجم رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

سه‌برابرشدن آمار خروج مهاجران افغانستانی از طریق مرز دوغارون تایباد نسبت‌به سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۴۴۱۳۴
  • ۱۹ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۲
سه‌برابرشدن آمار خروج مهاجران افغانستانی از طریق مرز دوغارون تایباد نسبت‌به سال ۱۴۰۳
فرماندار تایباد گفت: خروج مهاجران افغانستانی از طریق مرز دوغارون، از ابتدای سال جاری تاکنون، نسبت‌به مدت مشابه سال گذشته، سه برابر افزایش داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین جمشیدی در حاشیه روند خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی اظهار کرد: ۵۷۰ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از ابتدای امسال تاکنون از طریق معبر دوغارون وارد کشور خود شده‌اند.

وی بیان کرد: زیرساخت‌ها و امکانات لازم برای خروج آسان در نهایت تکریم مهاجران غیرمجاز افغانستانی در گذرگاه بین المللی دوغارون فراهم شده است.

فرماندار تایباد افزود: همه دستگاه‌های خدمات‌رسان و متولی این شهرستان نسبت به بازگشت عزتمندانه اتباع این کشور همسایه از طریق دوغارون به سمت وطن‌شان پای کار هستند. تلاش شده از همه ظرفیت‌ها برای ارایه خدماتی آبرومندانه در این مرز زمینی شرق کشور برای اتباع غیرمجاز استفاده شود.

جمشیدی با بیان اینکه مردم و دولت ایران بیش از چهار دهه میزبان اتباع افغانستان بوده‌اند، عنوان کرد: خیرین ایرانی و افغانستانی، گروه‌های جهادی و مسئولان نهاد‌های مختلف به دنبال این هستند که مهاجران غیرمجاز افغانستانی با خاطره‌ای خوش ایران را به مقصد کشور خود ترک کنند.

وی با اشاره به اینکه تکریم و احترام به اتباع همواره مورد تاکید بوده است، تصریح کرد: بدون شک با افرادی که نسبت به اتباع غیرمجاز افغانستانی بی‌احترامی کنند، برخورد خواهد شد.

فرماندار تایباد ادامه داد: با هدف شناسایی مشکلات و به حداقل رسیدن موانع پیش‌روی خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی، جلساتی همه روزه در مرز دوغارون با حضور دستگاه‌های متولی برگزار می‌شود. طی یک هفته گذشته برخی از مقامات حکومت سرپرستی افغانستان و ایران در این راستا در قالب سه دیدار مرزی با هم گفت‌و‌گو کرده‌اند.

جمشیدی خاطرنشان کرد: در راستای فراهم کردن زیرساخت‌های رفاهی، سه هزار و ۵۰۰ مترمربع سایه‌بان برای استراحت اتباع در محل ساماندهی آنها احداث شده است. با تعامل و همکاری دستگاه‌های مستقر در مرز دوغارون و با هدف کاهش هزینه‌های مهاجران غیرمجاز افغانستانی، جابه‌جایی لوازم منزل آنها از مبدا بارگیری تا نقطه صفر مرزی ایران و افغانستان امکان‌پذیر شده است.

وی اضافه کرد: روز گذشته سه کامیون آب‌معدنی، ساندویچ سرد و کانکس یخچال‌دار برای نگهداری مواد غذایی از سوی یک خیر افغانستانی وارد مرز دوغارون شد. ۸۰۰ دستگاه اتوبوس، خودرو‌های سواری کرایه‌ای مجوزدار و شخصی روزانه در محور‌های مواصلاتی مشهد منتهی به مرز دوغارون در بخش جابه‌جایی اتباع غیرمجاز افغانستانی فعالیت می‌کنند.

مرز دوغارون در همسایگی افغانستان مهمترین گذرگاه برای خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی به کشورشان به شمار می‌رود.

۶۷ درصد مهاجرین غیرمجاز افغانستانی از سمت معبر دوغارون وارد این کشور همسایه می‌شوند. استان خراسان رضوی بیش از ۳۰۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد که ۹۰ کیلومتر از این امتداد در تایباد است.

شهرستان ۱۵۱ هزار نفری تایباد در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->