سرلشکر جعفری: انواع موشک با برد‌های مختلف را داریم| اراده لازم در بشار اسد برای ادامه مسیر مقاومت وجود نداشت سنگ اندازی آمریکا در مسیر بازگشایی گذرگاه رفح حماس: تخریب منازل مسکونی در نوار غزه نقض آشکار آتش بس است جو امنیتی در پایتخت مالزی همزمان با سفر ترامپ ترامپ: احتمال دارد به چین امتیازاتی بدهیم دریادار تنگسیری: امنیت خلیج فارس حاصل خون شهدا و حضور مقتدر نیروهای مسلح است مهمانی هالووین کارولینای شمالی رنگ خون گرفت (۳ آبان ۱۴۰۴) لاریجانی: ۴۵ موشک ایران به نقاط حیاتی اسرائیل اصابت کرده است انتقاد شدید هریس از ترامپ: او مستبد است حزب الله: از سلاحمان دست نخواهیم کشید قانونگذار حامی فلسطین در آستانه انتخاب به عنوان رئیس‌جمهور ایرلند تابلوی «اعدام برای نتانیاهو» در آسمان ترابزون ترکیه + فیلم روسیه: اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد یورش نظامیان اسرائیلی به شهر جنین در کرانه باختری | ۶ فلسطینی در نوار غزه زخمی شدند + فیلم (۳ آبان ۱۴۰۴) عراقچی: بمب اتمی ایران، توانایی نه گفتن جلوی قدرت‌هاست آمریکا از مذاکرات ۵ ساعته با چین ابراز رضایت کرد مصر بر ضرورت اجرای کامل توافق غزه تأکید کرد سفیر ونزوئلا در عراق: به کربلا آمدم تا برای کشورم دعا کنم + فیلم لغو روادید دیپلمات ها و مقامات دولتی میان ایران و تاجیکستان پاسخ علی لاریجانی به این سؤال که چرا ایران در کنفرانس شرم‌الشیخ شرکت نکرد؟ نمایندگان ادوار متخصص در کمیسیون زیربنایی و تولید مجمع تشخیص مصلحت عضو خواهند شد دریادار سیاری: سیزم، شالوده صلح و دوستی است | هر تیری که امروز در این میدان رها می‌شود، نمادی از پرتاب آرش است ۶۸ هزار و ۵۱۹ نفر آخرین آمار شهدا در غزه | در ۴۸ ساعت گذشته ۱۹ نفر شهید شدند (۳ آبان ۱۴۰۴) پرواز مستقیم از لامرد به کویت برقرار شد نماینده مجلس: اولین دوره اتحادیه شهرداران کل کشور تشکیل خواهد شد
سرخط خبرها

راهپیمایی میلیونی یمنی‌ها در حمایت از غزه و عملیات تصاعدی علیه رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۳۴۴۲۹۰
  • ۲۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۸
راهپیمایی میلیونی یمنی‌ها در حمایت از غزه و عملیات تصاعدی علیه رژیم صهیونیستی
راهپیمایی‌های گسترده مردمی در شهر صنعا و دیگر استان‌های یمن با حضور گسترده مردمی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ طبق گزارش شبکه تلویزیونی «المسیره» این راهپیمایی‌ها تحت عنوان «در حمایت از غزه؛ راهپیمایی‌ها ادامه دارد و عملیات ما شدت می‌گیرد» برگزار شد و بیانیه پایانی آن، پیام‌های مهمی به همراه داشت.

در بیانیه صادره در این راهپیمایی‌ها آمده است: عملیات مقاومت فلسطین در روز‌های اخیر، از جمله کمین‌های مرگبار و حملات هدفمند، دشمن صهیونیستی را به شدت فرسوده کرده است.

شرکت کنندگان تاکید کردند: عملیات مؤثر نیرو‌های مسلح یمن در عمق سرزمین‌های اشغالی و آب‌های منطقه‌ای، رؤیای دشمن در شکستن محاصره دریایی را بر باد داده است.

شهروندان یمنی همچنین تاکید کردتد: ملت یمن به‌رغم همه سختی‌ها، از موضع خود عقب‌نشینی نخواهد کرد و در راه حمایت از مردم غزه و فلسطین ثابت‌قدم خواهد ماند.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما ایستادگی ارتش یمن را در برابر تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان می‌ستاییم. راه فتح نهایی تنها با صبر، ایستادگی و ایمان به خدا حاصل خواهد شد؛ و دیگر گزینه‌ها تنها رنج و مشقت بیشتر بدون نتیجه به همراه دارند.

در این بیانیه همچنین تأکید شده است که حمایت از ملت فلسطین و استمرار عملیات نظامی علیه دشمن صهیونیستی، یک تکلیف ملی و دینی است و یمنی‌ها از این موضع تاریخی خود عقب‌نشینی نخواهند کرد.

در پی آغاز جنگ گسترده رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه از اکتبر ۲۰۲۳، یمن به یکی از کانون‌های اصلی حمایت مردمی و نظامی از فلسطین تبدیل شد. مردم یمن به‌رغم شرایط اقتصادی و جنگ داخلی، در مناسبت‌های مختلف با برگزاری راهپیمایی‌های میلیونی در میادینی، چون میدان السبعین در صنعا، همبستگی خود را با مردم غزه اعلام کردند.

این تجمعات غالباً با بیانیه‌های سیاسی و انقلابی همراه بوده و در آنها بر تداوم حمایت از محور مقاومت و لزوم پاسخ‌گویی به جنایات رژیم صهیونیستی تأکید شده است.

از سوی دیگر، نیرو‌های نسلح یمن نیز از نوامبر ۲۰۲۳ با استفاده از پهپادها، موشک‌های بالستیک و قایق‌های انفجاری، عملیات‌های دریایی خود را علیه کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی یا آنهایی که به بنادر سرزمین‌های اشغالی رفت‌وآمد داشتند، آغاز کردند.

این عملیات‌ها عمدتاً در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب صورت گرفته و تأثیرات چشم‌گیری بر تردد تجاری جهانی گذاشته است. ارتش یمن اعلام کرده است که این اقدامات تا زمانی که حملات به غزه متوقف نشود و محاصره آن پایان نیابد، ادامه خواهد یافت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->