پاسخ وزیر نفت به ادعا‌ها درباره سرگردانی ۴۰ میلیون بشکه نفت ایران مهاجرانی: تعطیلی سراسری مردادماه منتفی شد | تقسیم‌کار برای تسهیل سفر اربعین انجام شده است آیت‌الله علم‌الهدی: تسامح در دین خواست دشمن است | دانش، استقلال کشور را تضمین می‌کند استاندار خراسان رضوی: مدیریت اتباع و تعامل اقتصادی با افغانستان اولویت استان است ترامپ دستور افزایش تعرفه‌ها برای ده‌ها کشور را صادر کرد پزشکیان فردا (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) به پاکستان سفر می‌کند عراقچی بر هماهنگی حداکثری وزارت خارجه برای تسهیل سفر اربعین تاکید کرد پسر علی عبدالله صالح به اعدام محکوم شد آمریکا: به ایران غرامت نمی‌دهیم، اما آماده مذاکره هستیم اظهارات ضد ایرانی ترامپ تکرار شد حملات تازه رژیم صهیونیستی به غزه| ده‌ها تن شهید و مجروح شدند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) رد اتهام‌های بی‌اساس آمریکا و چند کشور دیگر غربی علیه ایران اعلام آمادگی حماس برای مذاکره درباره آتش بس مشروط به پایان قحطی در غزه پزشکیان زنجان را به مقصد تهران ترک کرد خودکشی ۱۵ نظامی صهیونیست از ابتدای سال تاکنون بدرالدین الحوثی: پرتاب هوایی کمک‌ها یک فریب است | دلخوش بودن به مواضع اروپایی‌ها ساده‌لوحی است آلمان برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین ادعای آمادگی کرد گوترش: حقوق بشر مورد حمله قرار گرفته و فضای دموکراتیک در حال کوچک شدن است قالیباف خطاب به رئیس کنست: مایه ننگ بشریت هستید ترامپ در توافقات تجاری با اروپا هم قابل اعتماد نیست پیگیری الزامات قانون‌گذاری در مجلس برای تعقیب جنایات جنگی اسرائیل رئیس مجلس در دیدار با رئیس شورای عمان: همگان از فریبکاری و بی‌صداقتی آمریکایی‌ها درس بگیرند عضو دفتر رهبر انقلاب: حضور رهبر انقلاب در جریان جنگ تحمیلی ۱۲روزه حماسی و مقتدرانه بود وزارت بهداشت غزه: تاکنون ۶۰ هزار و ۲۳۹ نفر شهید شده‌اند واشنگتن‌پست فهرستی از اسامی و سن ۱۸هزارو۵۰۰ کودک شهید غزه را منتشر کرد ویدیو | گزارش cnn در مورد جنگ ایران و اسرائیل مسکو و دمشق در مسیر همکاری‌های تازه | دعوت از جولانی برای سفر به مسکو
سرخط خبرها

حملات مکرر انصارالله یمن به کشتی‌های دریای سرخ صدای دبیرکل سازمان ملل را درآورد

  • کد خبر: ۳۴۴۳۱۸
  • ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۷
حملات مکرر انصارالله یمن به کشتی‌های دریای سرخ صدای دبیرکل سازمان ملل را درآورد
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد از سرگیری حملات به کشتی‌های غیرنظامی در دریای سرخ را «به شدت محکوم» کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛  استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: «دبیرکل سازمان ملل از سرگیری حملات حوثی‌ها (انصارالله) به کشتی‌های غیرنظامی در حال عبور از دریای سرخ را به ویژه حملاتی که طی ۶ تا ۸ ژوئیه رخ داد، به شدت محکوم می‌کند.»

سخنگوی سازمان ملل گفت: «غرق شدن هر دو کشتی‌ام وی مجیک سیز و‌ام وی اترنیتی سی همراه با مرگ حداقل چهار خدمه و مجروح شدن دیگران، تشدید خطرناک تنش در این مسیر دریایی حیاتی است.»

دوجاریک افزود: «با توجه به مفقود شدن حداقل ۱۵ خدمه، دبیرکل سازمان ملل از حوثی‌ها می‌خواهد که مانع عملیات جست‌و‌جو و نجات مداوم برای یافتن خدمه مفقود شده نشوند.»

سخنگوی سازمان ملل گفت: «این اقدامات فراتر از اینکه حمله‌ای غیرقابل قبول به ایمنی و امنیت دریانوردان هستند، آزادی ناوبری را نیز نقض می‌کنند، باعث ایجاد خطر برای حمل و نقل دریایی می‌شوند و خطر جدی آسیب قابل توجه زیست محیطی، اقتصادی و انسانی به محیط ساحلی آسیب‌پذیر را برجشته می‌کنند.»

دوجاریک افزود: «دبیرکل سازمان ملل تاکید می‌کند که قوانین بین‌المللی باید در هر زمانی توسط همه طرف‌ها رعایت شود. او همچنین تأکید می‌کند که قطعنامه ۲۷۶۸ (۲۰۲۵) شورای امنیت سازمان ملل متحد مربوط به حملات حوثی‌ها علیه کشتی‌های تجاری و بازرگانی باید کاملاً رعایت شود.»

سخنگوی سازمان ملل اضافه کرد: «سازمان ملل متحد همچنان به ادامه تلاش‌های خود برای کاهش گسترده‌تر تنش در منطقه و همچنین ادامه تعامل با بازیگران یمنی، منطقه‌ای و بین‌المللی برای دستیابی به یک راه‌حل پایدار و مسالمت‌آمیز برای درگیری در یمن متعهد است.»

در پی آغاز جنگ گسترده رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه از اکتبر ۲۰۲۳، یمن به یکی از کانون‌های اصلی حمایت مردمی و نظامی از فلسطین تبدیل شد. مردم یمن به‌رغم شرایط اقتصادی و جنگ داخلی، در مناسبت‌های مختلف با برگزاری راهپیمایی‌های میلیونی در میادینی، چون میدان السبعین در صنعا، همبستگی خود را با مردم غزه اعلام کردند.

این تجمعات غالباً با بیانیه‌های سیاسی و انقلابی همراه بوده و در آنها بر تداوم حمایت از محور مقاومت و لزوم پاسخ‌گویی به جنایات رژیم صهیونیستی تأکید شده است.

از سوی دیگر، نیرو‌های مسلح یمن نیز از نوامبر ۲۰۲۳ با استفاده از پهپادها، موشک‌های بالستیک و قایق‌های انفجاری، عملیات‌های دریایی خود را علیه کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی یا آنهایی که به بنادر سرزمین‌های اشغالی رفت‌وآمد داشتند، آغاز کردند.

این عملیات‌ها عمدتاً در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب صورت گرفته و تأثیرات چشم‌گیری بر تردد تجاری جهانی گذاشته است. ارتش یمن اعلام کرده است که این اقدامات تا زمانی که حملات به غزه متوقف نشود و محاصره آن پایان نیابد، ادامه خواهد یافت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->