به گزارش شهرآرانیوز، سید مرتضی مدنی با اعلام این خبر، اظهار کرد: ۱۶ هزار و ۹۳ فقره پرونده تخلف از ابتدای سال جاری تا پایان خردادماه به تعزیرات حکومتی استان خراسان رضوی وارد و ۱۵ هزار و ۴۷۲ فقره پرونده در این بازه زمانی مختومه شده است.
وی اضافه کرد: ۲ هزار و ۷۰۰ پرونده قاچاق، ۲ هزار و ۹۸۳ پرونده در بخش بهداشت و دارو و هزار و ۴۱۰ پرونده مربوط به بخش کالا و خدمات در این بازه زمانی در تعزیرات حکومتی خراسان رضوی تشکیل شده است که گرانفروشی، عدم درج قیمت و احتکار بیشترین پروندهها در بخش کالا و خدمات را به خود اختصاص داده است.
مدیر کل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی ادامه داد: همچنین هزار و ۳۷۶ مورد بازرسی از واحدهای صنفی مختلف در این بازه زمانی توسط ۳۴۳ گروه گشت تعزیرات صورت گرفت که منجر به تشکیل ۵۸۵ فقره پرونده تخلف شد.
وی بیان کرد: میزان محکومیت برای پروندههای تخلف این تعداد واحد صنفی نیز حدود ۴۴۴ میلیارد و ۶۰۸ میلیون ریال است.
مدنی گفت: میزان بازگشت حقوق شاکیان در سه ماه اول سال جاری نیز حدود ۴۳۴ میلیارد ریال است.
مدیر کل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی تاکید کرد: مردم میتوانند شکایات خود را در سامانه https://tazirat ۱۳۵.ir/ ثبت کنند تا با قید فوریت به شکایات رسیدگی و با متخلفان در چارچوب قانون برخورد میشود.
اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی در ۱۴ شهرستان این استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری اداره مستقل دارد.
حوزه صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی، رسیدگی به تخلفات اقتصادی در حوزههای بهداشتی، دارویی و درمانی و رسیدگی به جرایم قاچاق کالا و ارز در بخشهای دولتی و غیردولتی است.
بر اساس قانون تعزیرات حکومتی، رسیدگی به تخلفاتی شامل گرانفروشی، کمفروشی و تقلب، احتکار، عرضه خارج از شبکه، درج نکردن قیمت، اختفا و امتناع از عرضه کالا، صادر نکردن فاکتور، اجرا نکردن ضوابط قیمتگذاری، اجرا نکردن تعهدات واردکنندگان و تولیدکنندگان در قبال دریافت ارز و خدمات دولتی، نداشتن پروانه کسب یا بهرهبرداری، فروش اجباری و اعلام نکردن موجودی در حوزههای یاد شده بر عهده این سازمان است.