«احمد الشرع» وارد مسکو شد عراقچی: اقدام سه کشور اروپایی برای بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران غیرقانونی است تکذیب هک‌شدن ماهواره «هدهد» قبل از جنگ ۱۲روزه ارتش پاکستان از انهدام ۶ تانک افغانستان خبرداد وزیر علوم: در پی رفع عوامل مهاجرت نخبگان از جمله مسائل اقتصادی هستیم مشهد؛ میزبان سفرا و سرکنسول‌های جمهوری اسلامی ایران در دومین همایش بین‌المللی دیپلماسی منطقه‌ای حدود ۱.۵ میلیون راننده در کشور به دلیل تخلفات حادثه‌ساز تحت رصد ویژه پلیس هستند سخنگوی دولت: هر اقدامی در زمینه قیمت بنزین به اطلاع مردم خواهد رسید نشست خبری پزشکیان هفته آینده (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + فیلم بعد از دریافت یک پیام، نتانیاهو جلسه دادگاه را ترک کرد ناتو: نمی‌توانیم جنگنده‌های روسیه را ساقط کنیم؛ باید آن‌ها را از حریم هوایی خارج کنیم جای خالی رهبران خلیج‌فارس در نشست شرم‌الشیخ | دست ردّ ابوظبی و ریاض بر سینه قاهره عراقچی برای حضور در جنبش عدم تعهد به اوگاندا رفت معاون‌اول قوه‌قضائیه: ۲۰ میلیون سند قولنامه‌ای وجود دارد که باید تعیین تکلیف شوند آمادگی خراسان رضوی برای سفر احتمالی رئیس‌جمهور «تشکیلات خودگردان» نگران اعدام مزدوران اسرائیل در غزه شد گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند حمله پهپادی جدید اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو فردا به دادگاه خواهد رفت | اتهامات جنایتکار جنگی چیست؟ اسرئیل تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد ترامپ: حماس خلع سلاح نشود، با خشونت می‌گیریم ترامپ اعلام کرد: آغاز مرحله دوم توافق غزه تحلیل عطوان درباره نشست شرم‌الشیخ؛ ایران به هدف زد ترامپ از حمله به یک کشتی ونزوئلایی خبر داد حماس چهار جسد دیگر را به رژیم صهیونیستی تحویل خواهد داد تیم‌هایی از مصر برای یافتن جسد اسیران اسرائیلی وارد غزه شدند شهادت یک فلسطینی در حمله پهپاد اسرائیلی به غزه (۲۲ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مرز خسروی بهترین مسیر برای تردد زائران اربعین است

  • کد خبر: ۳۴۵۰۸۴
  • ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۵
مرز خسروی بهترین مسیر برای تردد زائران اربعین است
استاندار کرمانشاه با تأکید بر نقش مهم این استان در میزبانی زائران، از آمادگی کامل استان و مرز بین المللی خسروی برای میزبانی شایسته از زائرین اربعین خبر داد و خواستار همکاری بیشتر مقامات عراقی جهت ارتقای خدمت‌رسانی به زائران، به‌ویژه در مسیر برگشت شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ منوچهر حبیبی دوشنبه ۲۳ تیر در نشست سه‌جانبه وزرای کشور‌های ایران، عراق و پاکستان که با محوریت اربعین حسینی برگزار شد، با تأکید بر جایگاه کلیدی این استان در میزبانی زائران اربعین، اظهار کرد: کرمانشاه میزبان بیشترین جمعیت زائران اربعین حسینی است که از طریق این استان به مرز‌های بین‌المللی خسروی و مهران عزیمت می‌کنند.

وی افزود: مرز خسروی امن‌ترین، نزدیک‌ترین و آسان‌ترین مسیر برای عزیمت به عتبات عالیات است و به دلیل دسترسی مطلوب به اماکن مقدس عراق، مورد استقبال گسترده زائران قرار دارد. زیرساخت‌های این مرز نیز بصورت کامل آماده شده و امکانات خوبی در پایانه مرزی خسروی برای عبور آسان زائران فراهم است.

استاندار کرمانشاه همچنین با اشاره به اهمیت تسهیل مسیر بازگشت زائران از کشور عراق، از وزیر کشور عراق و استاندار کربلا درخواست کرد نسبت به ساماندهی ترمینال یا پارک‌سوار در کربلا جهت بازگشت زوار به مرز منذریه (مرز مقابل پایانه خسروی) اقدام کنند تا روند بازگشت زائران به شکل منظم و سریعتری انجام شود.

حبیبی خواستار همکاری مقامات عراقی جهت تسریع روند اجرایی این پروژه‌ها شد و ادامه داد: استان کرمانشاه آمادگی کامل دارد تا با همکاری کشور عراق، دو مجتمع بهداشتی و درمانی در ابتدای ورود به خاک عراق در شهرستان خانقین راه‌اندازی کند و این کار در حال انجام است.

وی بر لزوم تکمیل و ارتقای شبکه فاضلاب در پایانه مرز منذریه تاکید کرد و گفت: این شبکه در سمت ایران و در پایانه خسروی بطور کامل اجرا شده و ضروری است که طرف عراقی نیز اقدامات مشابهی را انجام دهد.

استاندار کرمانشاه از استمرار نشست‌های مشترک با مقامات عراقی برای تسهیل تردد زائران خبر داد و افزود: این ارتباطات و تعاملات در طول سال بویژه در ایام اربعین ادامه‌دار خواهد بود.

مقامات عراقی حاضر در این نشست نیز آمادگی خود را برای همکاری در زمینه‌های مطرح‌شده توسط استاندار کرمانشاه اعلام کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->