حمله پهپادی یمن به اهدافی در اراضی اشغالی ۴۱ درصد از خانواده‌های اسرائیلی به دنبال تحریم سربازی عربستان حملات رژیم اسرائیل به سوریه را محکوم کرد حل اختلافات توزیع قیر رایگان و بررسی بیمه رانندگان اسنپ در کمیسیون عمران مجلس اعضای هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس معرفی شدند | انتخاب مجدد «آقاتهرانی» به عنوان رئیس گفت‌وگوی ترامپ و زلنسکی درباره حمله به روسیه تایید شد دادستانی تهران علیه یک نماینده تهران در مجلس اعلام جرم کرد اتحادیه اروپا علیه ایران تحریم‌های جدید اعمال کرد (۲۴ تیر ۱۴۰۴) سفر دو روزه هیئت امنیتی رژیم صهیونیستی به قاهره پایان یافت ۱۲ نفر در بمباران البقاع لبنان به شهادت رسیدند (۲۴ تیر ۱۴۰۴) دیدار پزشکیان با خانواده شهید مجتبی رضیئی قطر: مذاکرات آتش‌بس غزه ادامه دارد عراقچی: اقدام آمریکا در تجاوز به ایران، خیانت به دیپلماسی بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: بین رانندگان و مدیران تاکسی‌های اینترنتی رابطه کارگری و کارفرمایی برقرار نیست وزیر خارجه پاکستان در دیدار با عراقچی دیپلماسی را تنها راه عملی برای کاهش تنش دانست درخواست وزیر خارجه از اعضای شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی استاندار خراسان رضوی: امسال ازطریق آزمون استخدامی، ۱۵۰ نفر به کارکنان استانداری و فرمانداری‌ها اضافه می‌شوند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد رسماً آغاز‌به‌کار کرد انتشار برای اولین بار | گفت‌وگو با سردار شهید حاجی زاده درباره مسیر پیشرفت صنعت موشکی ایران + فیلم خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری، در دستور کار کمیسیون اقتصادی مجلس اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس انتخاب شدند | «میثم ظهوریان»، نماینده مردم مشهد، دبیر کمیسیون شد تدارک تظاهرات گسترده معترضان به سفر ترامپ، در انگلیس ضرورت احیای نگاه ملی برای تأمین نیاز‌های زائران مشهد قدردانی وزیر خارجه از سازمان همکاری شانگهای به دلیل حمایت از ایران سخنگوی وزارت امور خارجه: در هر روند دیپلماتیک مرتبط با پرونده هسته‌ای ایران، چین می‌تواند نقش آفرینی سودمند داشته باشد موشن‌گرافی | این قصه قهرمان دارد و قهرمان این قصه #ایران است وزیر خارجه فرانسه: اگر توافق نشود، تروئیکای اروپا مکانیسم ماشه را فعال می‌کند
سرخط خبرها

اعضای کمیسیون تحقیق سازمان ملل درباره نقض حقوق بشر در اراضی اشغالی استعفا دادند

  • کد خبر: ۳۴۵۱۶۹
  • ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۸
اعضای کمیسیون تحقیق سازمان ملل درباره نقض حقوق بشر در اراضی اشغالی استعفا دادند
سخنگوی سازمان ملل متحد روز دوشنبه اعلام کرد که سه عضو کمیسیون سازمان ملل متحد که در حال بررسی نقض حقوق بشر در اراضی اشغالی و سرزمین‌های فلسطینی است، استعفا داده‌اند و گفته‌اند که زمان تجدید ترکیب آن فرا رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، این کمیسیون در سال ۲۰۲۱ تاسیس و در آن زمان با انتقاد شدید رژیم صهیونیستی روبه‌رو شد.

«ناوی پیلای»، رئیس ۸۳ ساله کمیسیون و رئیس سابق دادگاه کیفری بین‌المللی برای رواندا، در نامه استعفای خود، سن خود را یکی از دلایل تصمیمش عنوان کرد. «کریس سیدوتی»، عضو استرالیایی ۷۴ ساله، گفت که اکنون «زمان مناسبی» برای تجدید کمیسیون است، در حالی که «میلون کوتاری»، عضو هندی که در اواخر دهه ۶۰ زندگی خود است، «افتخار» خود را برای خدمت در کمیسیون ابراز کرد.

به دنبال این استعفاها، «یورگ لاوبر»، رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد از کشور‌های عضو خواسته است تا ۳۱ اوت اعضای جدید کمیسیون را پیشنهاد دهند.

«پاسکال سیم»، سخنگوی شورا اظهار داشت که هدف، انتصاب کارشناسان جدید در اوایل نوامبر، پس از ارائه گزارش نهایی سه عضو مستعفی در نشست آتی مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک است.

فشار‌ها و تهدید‌های اسرائیل

خبرنگار المیادین در ژنو گزارش داد که همه اعضای کمیسیون ویژه تحقیق سازمان ملل در مورد سرزمین‌های اشغالی فلسطین، در بحبوحه ماه‌ها فشار و تهدید اسرائیل، استعفا داده‌اند.

خبرنگار المیادین در ژنو اطلاعاتی مبنی بر استعفای دسته جمعی همه اعضای کمیته ویژه تحقیق سازمان ملل در مورد سرزمین‌های اشغالی فلسطین گزارش داد.

طبق اطلاعات منتقل شده توسط خبرنگار المیادین، اعضای این کمیته ماه‌هاست که تحت فشار و تهدید اسرائیل قرار دارند.

انکار نسل‌کشی

کمیسیون مستقل تحقیق سازمان ملل متحد در اواسط ماه مارس تاکید کرد که اسرائیل از هفت اکتبر مرتکب نسل‌کشی و نقض حقوق فلسطینیان در سراسر سرزمین‌های اشغالی شده است.

در جریان جلسات استماع عمومی در ژنو، این کمیسیون اظهار داشت که ارتش اسرائیل نقشه‌ای از مراکز درمانی و عملکرد آنها دارد که عمداً تخریب شده‌اند.

این کمیسیون تاکید کرد که شواهدی از حملات عمدی اسرائیل به مؤسسات و مراکز درمانی دارد.

این کمیسیون همچنین خاطرنشان کرد که جامعه بین‌المللی نقض حقوق فلسطینیان را نادیده گرفته و انکار می‌کند. اسیران فلسطینی همچنین مورد آزار و اذیت جسمی و روانی قرار می‌گیرند که کرامت آنها را خدشه‌دار می‌کند و از بلند کردن صدای خود برای درخواست مجازات عاملان جنایات علیه خود و جلوگیری از تکرار چنین جنایاتی منع می‌شوند.

این کمیسیون در گزارش قبلی خود افزود که هر کودکی که امروز در غزه متولد می‌شود، چه در دوران نوزادی و چه در بزرگسالی، با خطر مرگ روبه‌رو است.

کودکان همچنین از مشکلات سلامتی ناشی از آلودگی آب، سرما و گرسنگی رنج می‌برند. این کمیسیون همچنین حماس و گروه‌های مسلح فلسطینی را به ارتکاب جنایات جنگی و «جنایت علیه بشریت» علیه زندانیان اسرائیلی متهم کرد. با این حال، اسرائیل این کمیسیون را «سازوکاری ذاتاً جانبدارانه و سیاسی‌شده از شورای حقوق بشر» می‌داند.

مصونیت از مجازات

این کمیسیون دقیقاً چهار ماه پیش در گزارش خود اظهار کرد که تعریف قانونی که اتخاذ می‌کند، تاکید می‌کند آنچه در سرزمین‌های فلسطینی اتفاق می‌افتد، نسل‌کشی محسوب می‌شود.

ناوی پیلای، رئیس مستعفی کمیسیون سازمان ملل گفت که اظهارات و اقدامات تبرئه‌آمیز رهبران اسرائیل و ناکارآمدی سیستم قضایی نظامی در پیگرد قانونی پرونده‌ها و محکومیت عاملان، پیام روشنی به اعضای نیرو‌های امنیتی اسرائیل می‌فرستد که می‌توانند بدون ترس از پاسخگویی به ارتکاب چنین اعمالی ادامه دهند.

این کمیسیون در آن زمان تاکید کرد که پاسخگویی از طریق دادگاه کیفری بین‌المللی و دادگاه‌های ملی، از طریق قوانین داخلی یا اعمال صلاحیت جهانی، برای تضمین حاکمیت قانون و دستیابی به عدالت برای قربانیان ضروری است.

«بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر دولت صهیونیستی در پاسخ به گزارش کمیسیون سازمان ملل، شورای حقوق بشر سازمان ملل را «سیرکی ضد اسرائیلی به نام شورای حقوق بشر» توصیف کرد و مارس گذشته آن را به یهودستیزی متهم کرد.

انتهای پیام

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->