به گزارش شهرآرانیوز، حجتالاسلاموالمسلمین سیدمسعود میریان در نشست توجیهی مربیان دوره تابستانی ابناءالرضا(ع)، ضمن اهمیت فراگیری قرآن برای همه افراد گفت: براساس آیات کلام وحی، قرآن در وجود همه انسانها قرار دارد و هیچ جنبندهای از اول فطرت انسان تا لحظه قیامت نیست که قرآن در قلب او وجود نداشته باشد.
مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی با اشاره به جایگاه والای معلمان قرآنی ادامه داد: براساس آیات سوره الرحمن، بزرگترین نعمت خداوند، تعلیم قرآن به انسان است تا بتواند در پرتوی آن به عبادت بپردازد.
حجتالاسلام میریان با اشاره به اجرای طرح ابناءالرضا(ع) برای نخستین بار در سال جاری، افزود: این طرح ابتدا در شهر مشهد ویژه گروه سنی پایه اول و دوم دبستان، کودکان ۷ تا ۹ سال به روش بازی، کاردستی، اردو و هنرهای قرآنی اجرا میشود.
مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی طرح ابناءالرضا(ع) را طرح جامع آموزشی قرآن کریم به کودکان عنوان کرد و گفت: در این طرح آموزشی، مشابه شیوه پیامبراکرم(ص)، قرآن به کودکان آموزش داده میشود.
وی ادامه داد: پیامبر گرامی اسلام(ص) ابتدا مردم را به خواندن قرآن ترغیب میکرد؛ سپس به حفظ، فهم و کتابت قرآن سفارش میکرد که میتوان گفت ایشان پویشی به راه انداختند که هرکس سواد دارد، قرآن را بنویسید و هرکس سواد خواندنونوشتن ندارد، آن را حفظ کند.
حجتالاسلام میریان روخوانی قرآن با ترتیل، حفظ، کتابت و خیرگزینی را چهار رکن آموزشی طرح آموزشی ابناءالرضا(ع) عنوان کرد و افزود: هدف از اجرای طرح ابناءالرضا(ع) آموزش روخوانی و تجوید و هنرهای ظاهری قرآن نیست؛ بلکه انس کودکان با قرآن است.
مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی تأکید کرد: ما در این طرح آموزشی علاوه بر آموزش قرآن به کودکان سعی داریم به امور تربیتی و پرورشی آنها هم توجه کنیم.
حجتالاسلام میریان افزود: مربیان قرآنی باید سعی کنند با کودک و خانواده او ارتباط برقرار کرده تا بتوانند به نحو شایسته به امور تربیتی و آموزشی کودکان بپردازند.
وی اجرای برنامههای شاد و جذاب در کلاسهای آموزشی، ارتباط با کودک در فضای مجازی، ارائه آموزش به همراه بازی، اتصال دائمی مربی و فراگیر، تقویت تفکر، خلاقیت و مهارتهای انتخاب و تصمیمگیری و نیز مسئولیتپذیری را از دیگر وظایف مربیان قرآنی در طرح ابناءالرضا(ع) برشمرد.