به گزارش شهرآرانیوز؛ قاسم غریبآبادی، جمعه ۲۷ تیر در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: ساعت ۱۳ امروز جمعه ۲۷ تیرماه، گزارشی مبنی بر سقوط یک مسافر در مسیر آبشار سرچشمه، واقع در روستای چمانی وسط از توابع شهر دوزین، از طریق اورژانس به هلالاحمر اعلام شد.
وی افزود: بلافاصله یک تیم عملیاتی از پایگاه امداد و نجات سهراهی گالیکش، با بهکارگیری یک دستگاه خودروی نجات، به محل حادثه اعزام شد.
غریبآبادی گفت: مصدوم جوانی ۱۷ ساله و اهل مشهد بود که پس از سقوط از ارتفاع، از چند ناحیه آسیب دیده بود و نجاتگران هلالاحمر با ایجاد کارگاههای فنی مصدوم را به پایین منتقل و سپس به عوامل اورژانس تحویل داده شد.
مدیرعامل هلالاحمر گلستان در پایان از مسافرین خواست هنگام حضور در تفرجگاهها، بهویژه در مناطق ناشناخته، نکات ایمنی را رعایت کرده و از نزدیک شدن به مناطق پرخطر خودداری کنند.
منبع: ایسنا