زمان اتحاد است. کمربندها را باید محکم بست و دستهای همدیگر را باید محکمتر از پیش، فشرد. نه با تردید و نه با سردی که به گرمی. باطلالسحر همه توطئههای دشمنان وطن، همین است. رهبر انقلاب نیز در سخنرانی اخیر خویش، سخن گفتن و کنار هم ایستادن افراد با وزن مذهبی کاملا متفاوت و جهتگیریهای سیاسی گوناگون و حتی متضاد را باعث ایجاد اتحاد عظیم ملی خواندند و با تأکید بر ضرورت حفظ این وحدت بزرگ، گفتند: «همگان اعم از روزنامهنگار، قاضی، مسئول دولتی، روحانی و امامجمعه موظف به صیانت و حفاظت از اتحاد ملی هستند.»
این یک مأموریت مهم است برای ما روزنامهنگارها و البته برای مسئولان و به ویژه خطبای محترم جمعه که از این اتحاد ملی به معنای واقعی کلمه حراست کنیم. این دقیقا مرزبانی از انقلاب و ایران است. دقیقتر هم میتوان گفت حفاظت از امانت اسلام است. همان که در کلام حضرت امام خمینی (ره) نیز چنین بدان تصریح شده است؛ «.. و شما همه میدانید اگر - خدای نخواسته - در ایران، اسلام شکست بخورد شکست اسلام تا قرنها بعد جبران نخواهد شد.» پس هرکس دل به اسلام و انقلاب دارد و هرکس یکپارچگی و عظمت ایران را میطلبد باید در مدار وحدت، درخشانترین نقش خویش را ایفا کند.
بخوانیم که حضرت آیتا... خامنهای نیز، وجود اختلاف سلیقه سیاسی و وزن متفاوت مذهبی را منافی کنار هم ایستادن برای دفاع از حقیقتی مشترک به نام دفاع از ایران عزیز و نظام اسلامی ندانستند و در بیان الزامات حفظ اتحاد ملی تأکید کردند که «تبیین و رفع مغالطات لازم است، اما به میان کشیدن ایرادهای غیر لازم و بحث درباره آنها و جنجال بر روی مسائل کوچک مضرّ است و حتی ابطال مغالطه باید به بهترین شکل انجام شود که مشکلی برای کشور ایجاد نشود.»
باید خویشتنداری را افزایش دهیم و افزایش دهند آنها که تریبونی دارند و زبانی که اگر توجه نکنند میتواند باعث خراش در چهره وحدت شود. باید به جد، مراقبت شود از زبانها و قلمها. آنها که قصد خیر و نیت قربهالی ا... دارند هم حواسشان به این فرموده رهبر انقلاب باشد که «نباید اختلافنظرهای موجود و این جناح و آن جناح کردن را که کاری مضرّ است، غلیظ کرد.»
امروز زمانی است که شور و هیجانها هم باید در مدار عقلانیت تدبیر و به قوه پیشران اتحاد تبدیل شود. بدانیم که در زمانهای که دشمن، فراتر از کلام، نوع نفس کشیدن ما را هم رصد میکند، به تصریح حضرت آیتا... خامنهای «بیصبری و پا به زمین کوبیدن و اعتراض به اینکه چرا فلان کار انجام نشد، مضرّ است.»
از این ضرر کلان حتما باید با تأمل و تدبیر جلوگیری کرد. بدانیم ما روزنامهنگارها و خطبا و مسئولان و قضات و به مردم هم بگوییم که در کشور ما همه چیز با تدبیر کلان نظام همراه است. مؤلفههای قدرت ملی به جد در حال تولید اقتدارند. همراستایی و ایفای نقش در سپهر تعریف شده در حال انجام است. بدگفتهها و تندگفتهها را نباید جدی گرفت. اصلا نباید شنید. شاید نفر آخری که میگوید برای ما موجه باشد، اما معلوم نیست کسی که برای او ذهنیتسازی کرده باشد وجاهت لازم را داشته باشد.
همانطور که علما در حدیثشناسی به دقت تأمل میکنند در خبرشناسی و خبرخوانی امروز هم باید صددرصد تأمل شود تا زبان و قلم ما تحریرگر چیزی نباشد که خلاف منافع کشور است. در امور نظامی و دیپلماسی با اطلاع باید سخن گفت و آن هم با لحن قابل قبول چرا که به گفته رهبر انقلاب «گاهی برخی اظهارات و اعتراضهایی که در رسانهها منعکس میشود، ناشی از بیاطلاعی است.» آگاهان امور میدانند که فعالیت همه چیز برمدار تدبیر است. انشاءا... با لطف الهی و وحدت ملی سرفرازی در پیش است.