بسته‌های مکالمه، پیامک و اینترنت رومینگ ایرانسل برای اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی تسلا و سامسونگ قرارداد ۱۶.۵ میلیارد دلاری برای تأمین تراشه بسته‌اند احتمالا رئیس‌جمهور با پس‌گرفتن لایحه مقابله با اخبار جعلی موافقت کند تست و ارزیابی موفق زیرسامانه پایدارسازی دَوَرانی ماهواره ناهید ۲ سند برنامه جامع ترویج و ارتقای سواد فضای مجازی تصویب شد تحقیقات جدید: روابط اجتماعی بیشتر از غذا یا نوشیدنی به طول عمر کمک می‌کند ستار هاشمی: دولت به اینترنت طبقاتی اعتقادی ندارد رگولاتوری درباره قطعی‌های اینترنت: باید مشکل برق حل شود گوشی‌های تاشو سامسونگ احتمالا زودتر از گوشی‌های دیگر آپدیت‌ نرم‌افزاری دریافت می‌کنند اولین جزئیات از گلکسی S۲۷ اولترا منتشر شد زنگ خطر برای ذخایر ماچا با افزایش عطش جهانی برای این چای خاص ژاپنی تأثیر کیف پول سرد (Cold Wallet) بر امنیت صرافی‌ها رونمایی مایکروسافت از هویت بصری جدید هوش مصنوعی کوپایلت طرح ژاپن برای تولید جنین انسانی از سلول‌های بنیادی چرا نباید مشکلات عاطفی و مسائل خصوصی‌مان را با هوش مصنوعی در میان بگذاریم؟ مشاهده تولد یک سیاه‌چاله بزرگ برای اولین بار (۴ مرداد ۱۴۰۴) ماهواره مخابراتی ناهید ۲ با موفقیت به فضا پرتاب شد+ فیلم سامسونگ برای گلکسی A17 از همان پردازنده گلکسی A16 استفاده می‌کند اضافه‌شدن چند قابلیت هوش مصنوعی به آپدیت جدید ویندوز ۱۱ (۱ مرداد ۱۴۰۴) سه نگرانی سم آلتمن درباره آینده هوش مصنوعی برای هیدراته ماندن بدن چه بنوشیم و از چه چیزی اجتناب کنیم؟
سرخط خبرها

چرا ایلان ماسک دوران کنونی را بیگ‌بنگ هوش مصنوعی می‌داند؟

  • کد خبر: ۳۴۶۱۰۶
  • ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۲
چرا ایلان ماسک دوران کنونی را بیگ‌بنگ هوش مصنوعی می‌داند؟
«ایلان ماسک»، مالک xAI، در اظهاراتی دوران کنونی را آغاز «بیگ‌بنگ هوش مصنوعی» توصیف کرده است؛ دوره‌ای بی‌سابقه در تاریخ بشر که سرعت پیشرفت فناوری به‌شکلی خیره‌کننده افزایش یافته و می‌تواند جهان را متحول کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در جریان رویداد دموی زنده Grok ۴، ایلان ماسک اعلام کرد: «ما در آغاز یک انفجار بزرگ هوش [مصنوعی]قرار داریم؛ بیگ‌بنگ هوش مصنوعی.» او معتقد است که نقطه عطف واقعی، زمانی خواهد بود که هوش مصنوعی مانند Grok با ربات‌های انسان‌نمای اپتیموس ترکیب شود. در آن زمان، هوش مصنوعی قادر خواهد بود با دنیای فیزیکی تعامل داشته باشد، فرضیه‌های خود را آزمایش و واقعیت را درک کند.

اما در همین سخنرانی، ماسک یک هشدار جدی و متناقض را نیز مطرح کرد. او که پیشتر دراین‌باره ابراز نگرانی کرده بود، تأکید کرد که پیشرفت انفجاری هوش مصنوعی با یک مانع بزرگ روبه‌روست: کمبود برق. او هشدار داد که ممکن است تا سال ۲۰۳۰ برق کافی برای تأمین انرژی مورد نیاز این فناوری پیشرفته وجود نداشته باشد.

این نگرانی بی‌اساس نیست. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف انرژی و آب مراکز داده هوش مصنوعی سرسام‌آور است. به‌عنوان مثال، پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۷ مصرف انرژی ChatGPT و Copilot به اندازه مصرف سالانه یک کشور کوچک باشد و مدل GPT-۴ برای تولید فقط ۱۰۰ کلمه، به اندازه ۳ بطری آب مصرف می‌کند.

اظهارات دوگانه ماسک، بازتابی از بحث گسترده‌تری است که در میان رهبران این صنعت در جریان است:

خوش‌بین‌ها: افرادی مانند «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، معتقدند که ابرهوش مصنوعی به یک جهش ۱۰ برابری در اکتشافات علمی منجر خواهد شد و لحظه ظهور آن، با تأثیر اجتماعی شگفت‌آوری همراه خواهد بود.

بدبین‌ها: چهره‌هایی مانند «دمیس هاسابیس» از گوگل دیپ‌مایند می‌گویند جامعه برای پیامد‌های هوش جامع مصنوعی (AGI) آماده نیست و این چشم‌انداز تاریک باعث شده شب‌ها بی‌خواب شود. این نگرانی در دیدگاه پژوهشگرانی مانند «رومن یامپولسکی» به اوج خود می‌رسد که احتمال نابودی بشریت توسط هوش مصنوعی را ۹۹.۹۹۹۹۹۹ درصد می‌داند.

ایلان ماسک در میان این دو دیدگاه، راه‌حل را در کنترل و هدایت هوش مصنوعی می‌بیند. او هوش مصنوعی را به یک «کودک فوق‌العاده نابغه» تشبیه می‌کند که اگرچه در نهایت از شما باهوش‌تر خواهد شد، اما می‌توان ارزش‌های «درست، شریف و راستگو» را در او نهادینه کرد. او تأکید می‌کند که مهم‌ترین اصل، این است که هوش مصنوعی باید تا حد ممکن «حقیقت‌جو» باشد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->