به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضاقلندرشریف گفت: یکی از مطالبات چندین ساله مردم از شهرداری آسفالت معابر بود که چندین سال مورد غفلت قرارگرفته بود.
وی افزود: بر همین اساس و در پاسخ به درخواستهای مردمی سال گذشته اجرای نهضت آسفالت از سوی دوره ششم مدیریت شهری در دستور کارقرارگرفت و مقرر شد تا در چهارچوب این طرح ۴ میلیون مترمربع از معابر حاشیه شهر، معابر بزرگراهی و معابر اصلی و فرعی آسفالت شود؛ لذا با مصوبه شورای شهر و محیا شدن شرایط تأمین قیر موردنیاز جهت تولید آسفالت طرح عملیاتی شد.
شهردار مشهد مقدس تصریح کرد: طبق برنامهریزیهای انجامشده مقررشد تا ۵۵ درصد نهضت آسفالت در مناطق کم برخوردت اجرا شود.
قلندر شریف ادامه داد: در حالی سال گذشته آسفالت ۴ میلیون مترمربع از معابر مشهد هدفگذاری شد که سال ۱۴۰۲ تنها ۱۲۶ هزار تن آسفالت از سوی کارخانه آسفالت شهید مجیدی تولیدشده بود که با این میزان آسفالت مساحتی در حدود یک میلیون مترمربع از معابر شهر آسفالت و یا لکهگیری آسفالت شد.
وی ضمن اشاره به اینکه برای آسفالت ۴ میلیون مترمربع از معابر باید بیش از ۴۰۰ هزار تن آسفالت تولید شود، گفت: خوشبختانه با حمایتهای شورای اسلامی شهر و همکاری معاونت اقتصادی و معاونت عمران قیر موردنیاز برای تولید آسفالت در کارخانه شهید مجیدی تأمین شد.
شهردار مشهد افزود: اولویت در اجرای نهضت آسفالت در سال ۱۴۰۳ روکش آسفالت معابر حاشیه شهر بود که براین اساس حدود ۵۵ درصد از ۴ میلیون مترمربع آسفالت برای این محدوده پیشبینیشده و اجرایی شد.
قلندر شریف تاکید کرد: با تأمین قیر و تولید آسفالت موردنیاز امسال عقبماندگیهای دو سال اخیر در زمینه آسفالت معابر جبران خواهد شد.
وی افزود: در طرح نهضت آسفالت در کنار آسفالت معابر حاشیه شهر، موضوعی که موردتوجه قرارگرفته اجرای روکش آسفالت معابر بزرگراهی شهر است که قدمت آسفالت برخی از آنها بیش از ۲۵ سال است، لذا برای پاسخگویی به مطالبه بیش از دو دههای مردم، بخش بزرگی ازجمله بزرگراه آزادی، بزرگراه شهید سلیمانی و ورودیهای اصلی معابر بزرگراهی شهر مشهد در این طرح آسفالت شد.
شهردار مشهد ادامه داد: اجرای هر مترمربع آسفالت برای شهرداری بیش از ۵ میلیون ریال هزینه دارد. برای تأمین منابع مالی موردنیاز سال گذشته با مصوبه شورا، ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این طرح بزرگ عمرانی تخصیص یافت و هزینه شد.
قلندر شریف اجرای نهضت آسفالت معابر را پروژهای پرهزینه، اما راهبردی در حوزه مدیریت شهری دانست و گفت: با همین نگاه و با حمایت شورای اسلامی شهر، اعتباری معادل ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای آن درنظرگرفته شد تا رضایت عمومی ارتقاء یابد. تأمین این اعتبار با توجه به حجم گسترده پروژه، اقدامی کلیدی برای تسریع و گسترش نهضت آسفالت در سطح شهر به شمار میرود.
وی خاطرنشان کرد: طی یازده ماه گذشته از آغاز این طرح بیش از ۴ میلیون و ۱۵ هزارمترمربع از معابرشهر با تولید ۳۸۲ هزار تن آسفالت توسط سازمان عمران روکش شده، با اجرای این طرح از سوی معاونت عمران، حملونقل و ترافیک به ویژه سازمان عمران طی یازده ماه رکورد تولید و اجرای روکش آسفالت شکسته شده است.
شهردار مشهد خاطرنشان کرد: طبق آمار سازمان عمران از این میزان ۲۴۵ هزار تن آسفالت را سال گذشته و ۱۳۷ هزار تن آسفالت را نیز طی سه ماه ابتدایی امسال تولید کرده است با این میزان تولید ۲ میلیون ۸۵۰ هزارمترمربع آسفالت سال گذشته و یکمیلیون و ۱۶۵ هزارمترمربع آسفالت معابر نیز امسال اجراشده است.
قلندر شریف گفت: در مجموع اکنون طبق برنامهریزیهای انجامشده آسفالت ۴میلیون مترمربع پیشبینیشده اجرا و با حمایتهای شورای اسلامی شهر طرح نهضت آسفالت معابر شهر امسال نیز ادامه خواهد یافت تا عقبماندگی سالهای گذشته دراین حوزه جبران شود.