آخرین اخبار از جشنواره نمایش‌های آئینی و سنتی | مدرسه‌ای به گستره ایران زمین پیاده‌روی جهانی اربعین با روایت ایرانیان خارج از کشور + فراخوان فراخوان بخش عکس جشنواره «سینما حقیقت» منتشر شد ویدئو | علی اوجی: هیچ‌وقت سر مزار پدرم نمی‌روم! ویدئو | تهیه‌کننده سووشون: رقص در «سووشون» عبور از خط قرمز نبود! روایتی از گروهک «فرقان» در شبکه مستند شبکه امید با شعار «انا علی العهد» به استقبال اربعین حسینی رفت «من حسین (ع) را دوست دارم»‌ به شبکه نسیم آمد ساختار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تغییر کرد + عکس همه چیز درباره سریال آتش و شبنم + خلاصه داستان و زمان بازپخش کدام فیلم ایرانی به اسکار می رود؟ اجرای ارکستر سمفونیک تهران با «نامیرا» در تالار وحدت + جزئیات سارا بهرامی و بهاره کیان افشار با سریال «بِرِتا» در شبکه خانگی هوتن شکیبا جای نویدمحمدزاده را در «الیور توئیست» گرفت انتشار فراخوان بخش عکس نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» مروری بر نقاط قوت و ضعف فعالیت های یک سال گذشته انجمن هنرهای نمایشی خراسان رضوی نمایش آنلاین زندگی و آثار مارتین اسکورسیزی در اپل تی‌وی «پویا عاقلی‌زاده» نویسنده و فیلمساز ایرانی داور یک جشنواره در کره جنوبی روایت ترک‌هایی که زندگی را شکل می‌دهند | نگاهی به نمایش «شکستگی» در پردیس تئاتر مستقل مشهد انتشار فراخوان «جشنواره ادبی خیرِ ایران»
سرخط خبرها

پخش فیلم‌های دنباله دار جهان از شبکه نمایش

  • کد خبر: ۳۴۶۲۳۳
  • ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹
پخش فیلم‌های دنباله دار جهان از شبکه نمایش
شبکه نمایش سیما از شب گذشته با پخش «ببر خیزان و اژد‌های نهان» نمایش فیلم‌های دنباله‌دار فصل تابستان را آغاز می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه نمایش در پی خواست مخاطبان آثار دنباله دار سینمایی جهان را پخش خواهد کرد.

یکشنبه (۲۹ تیرماه) «ببر خیزان اژد‌های نهان ۲»، دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه «مامور انتقال ۱ و ۲ و ۳»، پنجشنبه و جمعه «گلادیاتور ۱ و ۲» روی آنتن شبکه نمایش می‌رود.

همچنین فیلم «ببر خیزان اژد‌های نهان ۲» یکشنبه ۲۹ تیر ماه به کارگردانی یون پو بینگ روی آنتن می‌رود.

بازیگرانی، چون دانی ین، میشل یئو، هری شام جونیور، جیسون اسکات لی، جوجو چان، ناتاشا لیو بوردیزو در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

در این فیلم می‌بینید یک استاد هنر‌های رزمی به نام یو شو لین گروهی از مبارزان را برای محافظت از یک شمشیر افسانه‌ای در برابر یک جنگ سالار بی‌رحم به نام هادس دای و افراد قبیله‌اش، دور هم جمع می‌کند.

دنباله سازی در سینمای امروز دنیا تبدیل به مساله‌ای عادی شده است و بسیاری از فیلم‌های موفق گیشه، خیلی زود صاحب دنباله‌هایی می‌شوند که داستان را از جهات مختلف پیش می‌برند. همین مسئله و اهمیت این فیلم‌ها باعث شده است تا شبکه نمایش به سراغ فیلم‌های دنباله دار دنیا برود.

از این رو، ساعت ۲۱ جدول پخش این شبکه در اختیار نمایش این مجموعه فیلم‌ها قرار گرفته است و در هفته‌های پیش رو شاهد پخش مجموعه فیلم‌های سینمایی «ببر خیزان اژد‌های نهان»، «مامور انتقال»، «گلادیاتور» خواهیم بود.

گفتنی است بازپخش این فیلم‌ها روز بعد در ساعت‌های ۵ و ۱۳ خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->