افزایش شمار خبرنگاران شهید در غزه به ۲۴۸ نفر (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) ناامیدی ترامپ از پوتین؛ ادعای نابودی برنامه هسته‌ای ایران و ساخت «گنبد طلایی» دفاعی + ویدئو سخنگوی سپاه: ایران در موضع برتر، آتش‌بس را پذیرفت اعتراض متفاوت ۲۵۰ رسانه در ۷۰ کشور جهان به شهادت خبرنگاران در غزه امیر قطر از تصمیم کانادا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین استقبال کرد شهادت تصویربردار رسانه فلسطینی در حمله اسرائیل به غزه (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) چگونه «ترامپ» هند را به چین و روسیه نزدیک‌تر کرد؟ چرا نتانیاهو بر انتقال جلسه کابینه امنیتی به پناهگاه محرمانه اصرار دارد؟ ساعت کاری ادارات قم تعیین شد (شهریور ماه ۱۴۰۴) بازنشستگی اجباری اساتید دانشگاه فرهنگیان در ابهام | تعیین تکلیف با معاونت حقوقی رئیس‌جمهور افزایش تعداد شهدای غزه به ۶۳ هزار و ۶۳۳ تن (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اسرائیل | یحیی سریع: ستاد مشترک دشمن را با پهپاد صماد۴ هدف قرار دادیم + فیلم (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) عراق و آمریکا بر پایبندی به توافق خروج نظامیان آمریکایی تأکید کردند تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان: بسیاری از اختلافات و نزاع‌ها ناشی از جهل و نادانی است جدیدترین پیام ترامپ پس از شایعه مرگ | شیکاگو، پایتخت قتل دنیا است کاخ سفید: ترامپ امشب سخنرانی خواهد کرد + جزئیات (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) لاریجانی: راه مذاکره با آمریکا بسته نیست نیویورک‌تایمز: اسرائیل با اصرار بر توافق جامع به دنبال طولانی شدن جنگ غزه است رئیس‌جمهور چین: به حق ایران برای برخورداری از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای احترام می‌گذاریم دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح پوتین و نخست‌وزیر پاکستان در چین دیدار کردند + فیلم سخنگوی دولت: دولت از رفع موانع موتورسواری بانوان استقبال می‌کند + فیلم در ۲۴ ساعت گذشته پیکر ۷۶ شهید و ۲۸۱ زخمی به بیمارستان‌های غزه رسیده است ویدئو | لحظاتی از حضور حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در مسجد مقدس جمکران رئیس قوه‌قضائیه: شورای حل اختلاف نباید اداری شود روس اتم از فعالیت عادی نیروگاه هسته‌ای بوشهر خبرداد
سرخط خبرها

پزشکیان: سرمایه‌گذاری‌های مشترک در مناطق آزاد برد-برد است

  • کد خبر: ۳۴۶۶۳۹
  • ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۲
پزشکیان: سرمایه‌گذاری‌های مشترک در مناطق آزاد برد-برد است
رئیس‌جمهور در جلسه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: سرمایه‌گذاری‌های مشترک در مناطق آزاد رویکردی «برد-برد» برای طرفین داخلی و خارجی است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان در جلسه شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی که عصر امروز دوشنبه برگزار شد، با تأکید بر اهمیت راهبردی مناطق آزاد در توسعه تولید ملی و گسترش تجارت خارجی، بر لزوم بازنگری و ارزیابی عملکرد این مناطق در راستای اهداف تعیین‌شده تأکید و اظهار داشت: موفقیت مناطق آزاد در تحقق اهدافی، چون رشد تولید و ارتقای تجارت خارجی، نیازمند ارزیابی دقیق و مستمر است. باید بررسی کنیم این مناطق تا چه حد به عنوان پیشران‌های تولید و صادرات ایفای نقش کرده‌اند و تا چه اندازه صرفاً به محل عرضه کالا‌های وارداتی تبدیل شده‌اند.

رئیس جمهور با اشاره به تجارب موفق جهانی در بهره‌برداری از ظرفیت مناطق آزاد افزود: ضروری است بررسی کنیم کدام کشور‌ها بهترین بهره‌برداری را از این مناطق داشته‌اند، جایگاه فعلی ما در این مسیر کجاست و چه اقدامات اصلاحی و راهبردی برای رسیدن به نقطه مطلوب باید انجام پذیرد که این مسئله، یکی از انتظارات جدی دولت از شورای‌عالی مناطق آزاد است.

پزشکیان با تصریح بر غنای منابع انسانی، ظرفیت‌های داخلی و نیرو‌های متخصص کشور، بر بهره‌گیری هدفمند از مشورت مشاوران شناخته‌شده بین‌المللی در زمینه بهره‌وری مناطق آزاد نیز تأکید کرد و گفت: اگرچه کشور ما از سرمایه انسانی غنی و نخبگان توانمند برخوردار است، اما در عین حال، استفاده از مشاوره‌های تخصصی بین‌المللی، به‌ویژه در پروژه‌ها و طرح‌های کلان، یک رویه پذیرفته‌شده و مؤثر در بسیاری از کشور‌های توسعه‌یافته است و می‌تواند موجب ارتقای بهره‌وری و کارایی در مدیریت مناطق آزاد شود.

رئیس جمهور همچنین بر اهمیت سرمایه‌گذاری‌های مشترک در مناطق آزاد تأکید کرد و آن را رویکردی «برد-برد» برای طرفین داخلی و خارجی دانست که می‌تواند منافع اقتصادی و توسعه‌ای گسترده‌ای را به همراه داشته باشد.

پزشکیان در ادامه انتخاب مدیران شایسته، کارآمد و دارای صلاحیت در رأس مدیریت مناطق آزاد از طریق معیار‌های دقیق حرفه‌ای و بر مبنای شایستگی و نه بر اساس روابط فردی یا سیاسی را مورد تاکید قرار داد و افزود: از شورای‌عالی مناطق آزاد انتظار می‌رود ایده‌های نوآورانه را شناسایی کند تا در صورت نیاز، برای اجرای آنها با مجلس شورای اسلامی در زمینه اصلاح قوانین تعامل کنیم.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به اهمیت تقویت پیوند‌ها با کشور‌های همسایه در رشد مناطق آزاد، بر اصلاح فرآیند‌های پرهزینه، زمان‌بر و ناکارآمد گمرکی و نیز افزایش نظارت‌ها در این مناطق تأکید کرد و افزود: اجرای این اصلاحات، بی‌تردید زمینه‌ساز رشد و پیشرفت در مناطق آزاد خواهد بود.

 پزشکیان همچنین ضمن قدردانی از اقدامات انجام‌شده توسط دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، ابراز امیدواری کرد که اهداف دولت در مسیر ارتقای جایگاه واقعی مناطق آزاد با جدیت دنبال شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->