اعصاب سراسری و بزرگ علیه نتانیاهو| صهیونیست‌ها فرداشب به خیابان می‌آیند (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) اظهار همدردی قالیباف با مردم پاکستان نسبت به جان باختن و آسیب دیدن شماری از مردم این کشور در سیل روسیه ۲ منطقه دیگر اوکراین را تصرف کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) عارف: نباید مردم برای یک خدمت دولتی سرگردان باشند حماس: اسرائیل با چراغ سبز آمریکا به جنایات جنگی خود در غزه ادامه می‌دهد درگیری میان کرد‌های سوری و نیرو‌های جولانی در حومه دیرالزور تشدید شد فرانسه علیه «پروژه E ۱» صهیونیست‌ها موضع گرفت توقف صدور ویزا‌های مسافرتی اهل غزه توسط آمریکا (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات پوتین درباره دیدار با ترامپ عراقچی: اجرای هر پروژه‌ای در قفقاز مشروط به عدم دخالت خارجی است مقام نظامی سابق در ارتش اسرائیل: در برابر هر اسرائیلی کشته‌شده در ۷ اکتبر، باید ۵۰ فلسطینی کشته شوند هلاکت تروریست‌ها درپی عملیات ارتش عراق در کرکوک + فیلم آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان: غزه در آستانه فروپاشی کامل قرار دارد ستاد کل نیرو‌های مسلح، به آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) زلنسکی: فشار بر روسیه باید تا پایان جنگ ادامه داشته باشد پوتین به کیم جونگ اون نامه نوشت رایزنی دبیران شورای امنیت ملی ایران و ارمنستان رئیس دیوان عالی کشور بر ضرورت صیانت از قضات و کارکنان برای جلوگیری از فساد تاکید کرد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: آمریکا می‌تواند روسیه را وادار به انجام مذاکره جدی کند امیر سرتیپ صباحی‌فرد از گروه پدافند هوایی فردو قم بازدید کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی ترامپ با زلنسکی و دیگر سران اروپایی در آلاسکا پزشکیان به ارمنستان و بلاروس سفر خواهد کرد خوشحالی عضو ناتو از دیدار ترامپ و پوتین رئیس جمهور در افتتاح پالایشگاه NGL ۳۱۰۰ دهلران: سالانه ۷۰۰ میلیون دلار گاز مشعل هدر می رود | از متخصصان دلسوز و بومی استانی استفاده کنیم رئیس جمهور اسبق ایران: آمریکایی‌ها در مقاطع مختلف دنبال بهانه‌ برای حمله به ایران بودند لابی‌ها در صنعت خودرو مانع از اجرای قانون ساماندهی بازار خودرو می‌شوند
سرخط خبرها

تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در ارتباط با حل و فصل صلح جویانه اختلافات میان کشورها

  • کد خبر: ۳۴۶۹۰۶
  • ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۳
تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در ارتباط با حل و فصل صلح جویانه اختلافات میان کشورها
شورای امنیت سازمان ملل متحد به اتفاق آرا قطعنامه‌ای را تصویب کرد که از همه کشورها می‌خواهد به طور مؤثر از سازوکارهای حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات، مانند مذاکره، میانجی‌گری، داوری، حل قضایی یا دیگر روش‌های مسالمت‌آمیز استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شورای امنیت سازمان ملل متحد روز سه‌شنبه به وقت محلی به اتفاق آرا، قطعنامه‌ای را که توسط پاکستان پیشنهاد شده بود، تصویب کرد و از کشور‌های عضو خواست تا اقداماتی را برای اجرای مؤثر قطعنامه‌های این نهاد برای حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات مانند کشمیر و فلسطین انجام دهند.

شورای امنیت در نشستی که تحت دستور کار «حفظ صلح و امنیت بین‌المللی» برگزار شد، در مورد این قطعنامه اقدام کرد. این نشست به روند‌های نگران‌کننده اختلافات طولانی و حل‌نشده که صلح و امنیت بین‌المللی را تهدید می‌کنند، پرداخت و خواستار تلاش‌های جمعی تقویت‌شده برای رسیدگی به آنها شد.

اسحاق دار معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان که به طور ویژه در آخر هفته برای ریاست این رویداد به نیویورک آمده است، قطعنامه را به رای گذاشت و سپس با کوبیدن چکش، تصویب آن را تایید کرد. جلسه روز سه‌شنبه برای بحث در مورد «ترویج صلح و امنیت بین‌المللی از طریق چندجانبه‌گرایی و حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات» تشکیل شد.

هر ۱۵ عضو شورا به این قطعنامه که توسط پاکستان ارائه شده بود، رای مثبت دادند.

این قطعنامه «از همه کشور‌های عضو می‌خواهد که از سازوکار‌های حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات، همانطور که در ماده ۳۳ منشور سازمان ملل متحد ذکر شده است، از جمله مذاکره، تحقیق، میانجیگری، مصالحه، داوری، حل و فصل قضایی، توسل به آژانس‌ها یا ترتیبات منطقه‌ای یا سایر روش‌های مسالمت‌آمیز به انتخاب خود، به طور مؤثر استفاده کنند.»

این قطعنامه همچنین «عزم خود را برای توصیه استفاده از این سازوکارها، در صورت لزوم، ابراز می‌کند» و «آمادگی خود را برای استفاده از سازوکار تحقیق ارائه شده» در منشور سازمان ملل متحد ابراز می‌دارد.

اعضای شورای امنیت همچنین از کشور‌های عضو خواستند که «اقدامات لازم را برای اجرای مؤثر قطعنامه‌های این شورا برای حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات انجام دهند.»

این قطعنامه با ترغیب سازمان‌های منطقه‌ای و زیرمنطقه‌ای «به افزایش تلاش‌های خود برای حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات، مطابق با منشور سازمان ملل متحد و قطعنامه‌های مربوطه شورای امنیت»، کشور‌های عضو را به حمایت و تقویت همکاری بین سازمان‌ها و سازمان ملل متحد تشویق می‌کند.

این قطعنامه همچنین از آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، درخواست می‌کند که یک سال پس از تصویب قطعنامه، «توصیه‌های مشخصی برای تقویت بیشتر سازوکار‌های حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات» را در یک جلسه توجیهی اختصاصی و از طریق کانال‌های مربوطه ارائه دهد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->