وزارت دفاع عراق: سامانه پدافند هوایی کره‌ای را اوایل سال آینده دریافت می‌کنیم رئیس‌جمهور: یک‌جانبه‌گرایی، تمامیت‌خواهی گفتمان مسلط جهانی امروز است اردوغان در گفت‌وگو با فاکس نیوز: پایان جنگ اوکراین نزدیک نیست | حماس یک گروه مقاومت است نه تروریستی پزشکیان تهران را به مقصد نیویورک ترک کرد (یکم مهر ۱۴۰۴) محسن رضایی: ایران سرزمین گنج و شمشیر و در چهارراه ژئوپلیتیک جهان واقع شده است رهبر کره‌شمالی: به سلاح جدید مخفی دست یافته‌ایم کاخ سفید به رسمیت شناختن کشور فلسطین را «پاداشی برای حماس» دانست وزیر خارجه: باید تمامی اموال فرهنگی غارت‌شده کشورها به صاحبان حقیقی خود بازگردانده شوند رئیس جمهور خطاب به دانش‌آموزان: شما طلا هستید + فیلم ترامپ «آنتی‌فا» را یک سازمان «تروریستی» اعلام کرد گوترش: تشکیل کشور مستقل حق مردم فلسطین است، نه پاداش فرانسه رسماً کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناخت ظهوریان: «زیر میزی» پزشکان در کشور رایج شده است| حمایت رئیس نظام پزشکی از زیرمیزی + فیلم روسیه: بازگرداندن تحریم‌های ایران غیرقانونی است برنامه «ترامپ» در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل اعلام شد استقبال عراق از به‌رسمیت شناخته شدن کشور فلسطین معاون نخست وزیر آذربایجان با پزشکیان دیدار کرد دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه اتریش ساعت کاری ادارات استان بوشهر از اول مهرماه ۱۴۰۴ تغییر کرد تنش لفظی روسیه و اعضای ناتو در شورای امنیت | انگلیس و آمریکا: آماده مقابله هستیم اردوغان: جامعه جهانی باید در برابر اسرائیل موضعی قاطع‌تر اتخاذ کند صهیونیست‌ها مقابل منزل نتانیاهو تظاهرات کردند (۳۱ شهریور ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب پیش از سفر به نیویورک دیدار کرد (۳۱ شهریور ۱۴۰۴) تانک مرکاوا اسرائیلی توسط مقاومت منهدم شد | چند نظامی صهیونیستی مجروح شدند (۳۱ شهریور ۱۴۰۴) حماس فیلم جدیدی از یک اسیر صهیونیست منتشر کرد | نتانیاهو می‌خواهد از شر ما خلاص شود + فیلم عراقچی: روابط ایران و ارمنستان بیش از پیش گسترش می‌یابد عراقچی: با اجرای اسنپ‌بک توافق با آژانس از اعتبار می‌افتد
سرخط خبرها

تاجگردون: عدم هماهنگی سیاست‌های حمایتی سه دهک پایین جامعه را دچار آسیب بیشتری می‌کند

  • کد خبر: ۳۴۶۹۳۵
  • ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۰
تاجگردون: عدم هماهنگی سیاست‌های حمایتی سه دهک پایین جامعه را دچار آسیب بیشتری می‌کند
رئیس «کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات» مجلس شورای اسلامی گفت: اگر دولت سیاست‌های حمایتی از اقشار جامعه را هماهنگ نکند، سه دهک پایین جامعه آسیب بیشتری خواهد دید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ غلامرضا تاجگردون در تشریح جلسه صبح امروز (سه شنبه ۳۱ تیرماه) کمیسیون برنامه و بودجه با وزیر تعاون، کار ورفاه اجتماعی گفت: کمیسیون امروز دومین جلسه خود درباره مبحث رونق سرمایه گذاری، ایجاد اشتغال و مدیریت یارانه‌ها را با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار کرد.

نماینده مردم «گچساران و باشت» در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وظایف ذاتی وزارت تعاون در زمینه تنظیم بازار و تنظیم راهکار در راستای ایجاد اشتغال، گفت: در همین راستا دستگاه‌هایی همچون وزارت اقتصاد و دارایی برای تنظیم، تامین و توزیع منابع، انعقاد قرارداد‌ها عهده دار ماموریت‌هایی هستند و سازمان و برنامه و بودجه و وزارت تعاون وظیفه نظارت بر این امور را دارند. از این رو وزیر تعاون امروز با حضور در این جلسه، گزارشاتی را در این بخش ارائه کردند.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه گزارش‌های وزارت تعاون و اقتصاد در موضوعات مطروحه براساس جمع بندی نهایی کمیسیون تلفیق خواهد شد، بیان کرد: همچنین در جلساتی آتی که با وزیر اقتصاد خواهیم داشت به مباحثی همچون ایجاد اشتغال خواهیم پرداخت. از این رو در این جلسه گزارش‌های متقن خوبی ارائه شد.

تاجگردون با بیان اینکه در بخش دوم، کمیسیون به مباحث مربوط به مدیریت یارانه‌ها پرداخت، ادامه داد: درباره مباحث مربوط به یارانه‌ها، همچنان اختلاف نظراتی وجود دارد. مجلس مُصر است تا با حذف سه دهک ثروتمند، از دو مسیر، دهک‌های پایین یارانه بگیر را از منظر معیشتی تقویت کند.

وی با اشاره منابع حاصل از حذف سه دهک ثروتمند یارانه بگیر، بیان کرد:وزارت تعاون به موجب قانون، مکلف به حذف سه دهک ثروتمند یارانه بگیر است همچنین دولت باید از محل حذف این سه دهک ثروتمند در راستای تقویت سه دهک پایین یارانه بگیر نیز اقدام کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت تاکید بر بررسی جوانب کار در این بخش دارد، بیان کرد: فرآیند پیش بینی شده وزارت تعاون برای رسیدن به این هدف بر این مبناست که پس از اعتراض یارانه بگیر به حذف، وضعیت آن مشخص شود، این در حالی است که قانون گذار تاکید بر حذف یارانه سه دهک ثروتمند دارد.

وی با بیان اینکه توجه به معیشت سه دهک پایین جامعه یکی از مسائل مهم در شرایط کنونی است، بیان کرد: البته ما منابعی دیگری هچون «تغییر مبنای نرخ ارز» را برای تقویت معیشت اقشار پایین جامعه پیش بینی کرده بودیم. دولت در این بخش از نظر قبلی و مصوبه خود منصرف شد، اگرچه به نظر بنده و سایر کارشناسان؛ تغییر نرخ ارز تاثیرات خود را بر بازار گذشته است. در این بخش ۱۰۰ همت - از محل تغییر مبنای نرخ ارز - منابع پیش بینی شده بود تا از محل تغییر این نرخ ارزی، به سه دهک پایین کمک کنیم که البته این مسئله نیز کنار گذاشته شد. اگر عملا سیاست‌های حمایتی از اقشار جامعه را هماهنگ نکنیم، سه دهک پایین جامعه آسیب بیشتری خواهد دید. البته اینکه دولت راهکار‌هایی دیگری را لحاظ می‌کند، دلیل بر اشتباه آن مسیر نیست، اما این راهکار‌ها موجب کسری بودجه شدیدتری خواهد شد و عملا این موضوع به بخش‌های دیگر، سیستم بانکی و طرح‌های عمرانی فشار وارد خواهد کرد. با این حال مجلس مُصر به اجرای قانون است در غیر اینصورت دولت باید لایحه جدیدی در این بخش داده و بودجه را اصلاح و مجلس را در این بخش قانع کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->