نیویورک‌تایمز: اسرائیل با اصرار بر توافق جامع به دنبال طولانی شدن جنگ غزه است رئیس‌جمهور چین: به حق ایران برای برخورداری از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای احترام می‌گذاریم دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح پوتین و نخست‌وزیر پاکستان در چین دیدار کردند + فیلم سخنگوی دولت: دولت از رفع موانع موتورسواری بانوان استقبال می‌کند + فیلم در ۲۴ ساعت گذشته پیکر ۷۶ شهید و ۲۸۱ زخمی به بیمارستان‌های غزه رسیده است ویدئو | لحظاتی از حضور حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در مسجد مقدس جمکران رئیس قوه‌قضائیه: شورای حل اختلاف نباید اداری شود روس اتم از فعالیت عادی نیروگاه هسته‌ای بوشهر خبرداد چین برای گسترش پروژه‌های زیرساختی در پاکستان اعلام آمادگی کرد رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و چین: بیانیه پایانی شانگهای؛ تاکید بر نقش ایران در نظم جدید جهانی است پزشکیان در گفت و گو با شبکه «سی‌سی‌تی‌وی» مطرح کرد: انتظار از چین، بازکردن بستر چندجانبه‌گرایی است + فیلم دیدار پزشکیان و رئیس‌جمهور چین در پکن (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) تاکید اژه‌ای بر آزادی محکومانی که حضورشان در زندان ضرورت ندارد مشهد میزبان همایش دیپلماتیک سفرا و استانداران شمال شرق کشور در نیمه دوم مهرماه ۱۴۰۴ عزیزی: ایران مالکیت غیرقابل مذاکره بر جزایر و آب‌های خلیج فارس را حفظ خواهد کرد جلسه ستاد تنظیم بازار به ریاست عارف برگزار شد | حمایت معاون اول رئیس جمهور از بخش خصوصی ترامپ: با بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران به وقوع جنگی هسته‌ای پایان دادم سخنگوی مجلس: در برابر اسنپ بک، اقدام متقابل انجام خواهیم داد قالیباف: هیچ وقت برای انرژی کشور که مهمترین پیشران کشور است، راه حل اساسی اندیشیده نشده است بقایی: قرارداد ۲۵ ساله با چین شامل مباحث انرژی هم خواهد شد (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) عفو بین‌الملل از اعدام ۴۶ دروزی توسط دولت موقت سوریه خبرداد رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین: هدف اسرائیل، نابودی کامل فلسطین است پزشکیان: اجلاس شانگهای، فرصتی برای توسعه صنعت ریلی کشور است شی جی پینگ در اقامتگاه شخصی خود از پوتین پذیرایی کرد + فیلم واکنش وزارت امور خارجه به بیانیه نشست وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس کیم جونگ اون با قطار لوکس و زرهی به چین رفت
سرخط خبرها

رنجبرزاده: نباید اختلاف‌سلیقه‌ها به انسجام داخلی و وحدت ملی آسیب بزند

  • کد خبر: ۳۴۶۵۴۱
  • ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۲
رنجبرزاده: نباید اختلاف‌سلیقه‌ها به انسجام داخلی و وحدت ملی آسیب بزند
نماینده اسدآباد در مجلس با بیان اینه وحدت و انسجام ملی نقش بسیار بازدارنده‌ای برای دشمنان ایفا کرد، گفت: نباید اختلاف‌سلیقه‌ها به انسجام داخلی و وحدت ملی آسیب زند که در این صورت پیشرفت‌های بیشتر و توسعه متوازن در کشور رقم خواهد خورد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اکبر رنجبرزاده با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری و تاکید بر لزوم حفظ اتحاد و انسجام ملی گفت: همواره وحدت ملی یکی از موضوعات اولویت‌دار بوده است. در این برهه زمانی نیز آثار و برکات انسجام و وحدت را به‌روشنی مشاهده کردیم. این وحدت توانست در جنگ ۱۲روزه اخیر، نقش بسیار بازدارنده‌ای برای دشمنان ایفا کند.

وی افزود: اتفاق بسیار بزرگی در کنار وحدت و انسجام ملی رخ داد؛ دشمنان جمهوری اسلامی ایران از انشقاق مایوس شدند. آنها نه تنها نتوانستند شکافی در جامعه ایران ایجاد کنند که امکان بهره‌برداری از مسائل اجتماعی و یارگیری داخلی به صفر رسید و دشمن عقب‌نشینی کرد؛ اینها همه از آثار و برکات انسجام ملی است.

این نماینده مجلس بیان کرد: دشمن بعد از به شهادت رساندن بزرگان علمی و نظامی ما، به دنبال ایجاد شکاف و یارگیری داخلی بود که موفق نشد. وحدت بین مردم عامل بازدارنده و حتی قوی‌تر از موشک‌های هدایت‌شده به سمت رژیم صهیونیستی بود؛ مردمی که با کنار گذاشتن اختلاف‌نظر‌ها و سلایق، در کنار هم قرار گرفتند و با عزم راسخ از دستاورد‌های ایران و انقلاب اسلامی دفاع کردند.

وی اضافه کرد: اختلاف‌نظر‌ها و تنوع سلایق در هر جامعه‌ای سازنده و باعث پیشرفت می‌شود، اما اگر این اختلافات از چارچوب‌های عقلانی و منافع ملی عبور کنند، آثار مخرب اجتماعی پیدا خواهد کرد؛ بنابراین باید دقت کنیم که اختلاف‌سلیقه‌ها به انسجام داخلی و وحدت ملی آسیب نزند که در این صورت می‌توان شاهد پیشرفت‌های بیشتر و توسعه متوازن در کشور باشیم.

رنجبرزاده بیان کرد: در چنین شرایطی چشم طمع دشمنان کشور کور خواهند شد و نگاهش به درون خودش بازمی‌گردد؛ این برای ملت ایران شیرین و دارای دستاورد خواهد بود لذا باید همواره مراقب حفظ وحدت و انسجام ملی باشیم. در این مسیر باید همه ظرفیت‌های کشور را پذیرفت نه اینکه یک عده و گروهی را نادیده گرفت و بعد از انسجام ملی سخن گفت.

وی با تاکید بر لزوم رعایت حقوق مردم، گفت: باید از توانمندی‌های مردم در عرصه‌های مختلف بهره گرفت و عرصه را برای حضور همه اقشار با هر دیدگاهی فراهم کرد. باید همه اقشار جامعه از نخبگان علمی تا کنشگران اجتماعی و فعالان اقتصادی، فرصت حضور و رشد داشته باشند نه اینکه احساس کنند گروه یا جریانی مانع پیشرفت آنها است لذا باید دریچه‌های پیشرفت به روی توانمندی‌های مردم باز باشد. در این صورت، منافع ملی به خط قرمز مشترک همه ملت تبدیل می‌شود و هرکسی بخواهد از آن عبور کند، مردم مقابل او خواهند ایستاد.

رنجبرزاده در پایان تاکید کرد: وحدت ملت ایران و پیوند امام و امت، توانست کشور را در برابر هجوم بیگانگان بیمه کند. این موضوع از منظر وحدت ملی عبور می‌کند و همه باید پایبند اصول و چارچوب‌های وحدت ملی و انسجام داخلی باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->