قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) درباره سهم ما از پویش‌هایی که به غذای مراسم ترحیم نه‌ می‌گویند | نه به  ضیافت سوگ دستگیری شرور بدنام بولوار بهمن مشهد در نیمه شب گم‌شدن سارق در صحنه سرقت حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی علیه یک خودرو در لبنان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم
سرخط خبرها

معضلات ماسک و محافظت از پوست

  • کد خبر: ۳۴۷۱۵
  • ۲۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۷
معضلات ماسک و محافظت از پوست
مدیر گروه پوست دانشگاه علوم پزشکی ایران، اقدامات محافظتی پوست جهت آسیب های ناشی از زدن ماسک در ایام کرونا را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، الهام بهرنگی، گفت: ماسک زدن برای برخی افراد، مشکلات پوستی به وجود آورده است که امیدواریم این قبیل افراد با رعایت نکات بهداشتی، مراقب پوست خود باشند.

وی افزود: طی پاندمی کرونا ویروس، استفاده از ماسک یک راه مقابله در برابر انتشار ویروس است. البته پوست صورت به علت پوشیدن و تماس طولانی با ماسک ممکن است دچار مشکلات متعددی شود.

بهرنگی ادامه داد: به علت ایجاد رطوبت و بخار و ماندن ذرات بزاق و مخاط داخل ماسک این عوامل به عنوان محرک برای پوست عمل می کنند و بالانس طبیعی پوست اطراف دهان را مختل می کند که به شکل قرمزی و پوسته ریزی همراه سوزش و خارش پوست اطراف بینی و دهان و گاهی به شکل جوش های چرکی گروهی در پوست این ناحیه خود را نشان می دهند.

وی با طرح این سئوال که بهترین راه جلوگیری و کاهش تحریک پوست در هنگام استفاده از ماسک چیست، گفت: اگر شما جزء کارد درمانی و پزشکی نیستید از زدن ماسک طی زمان طولانی خودداری کنید و در مکان هایی مانند منزل و اتومبیل شخصی ماسک نزنید.

این متخصص پوست و مو، افزود: پوست خود را با مواد شوینده ملایم بشویید و از زدن الکل به پوست اطراف دهان خودداری کنید و پس از هربار شستشوی صورت، پوست خود را با کرم مرطوب کننده و یا آبرسان بدون عطر یا اسانس چرب نمایید.

وی تاکید کرد: اگر جزء کادر درمان و پزشکی هستید و مجبورید به مدت طولانی ماسک بزنید، استفاده از کرم های ترمیم کننده پوست که یک سد حفاظتی بین پوست و فضای مرطوب و حاوی مواد محرک داخل ماسک ایجاد می کند توصیه می شود.

بهرنگی ادامه داد: ممکن است به شکل پوسته ریزی، قرمزی و خارش و کهیر در نواحی در تماس با ماسک ظهور کند که به علت آلرژی به یکی از مواد تشکیل دهنده ماسک است. بنابراین توصیه می شود که اگر از ماسک دوخته شده خانگی استفاده می کنید حتما پارچه مورد نظر را قبل از دوخت بشویید و اگر ماسک پارچه ای را دوخته خریداری می کنید نیز قبل از استفاده حتما آن را بشویید.

وی افزود: استفاده طولانی مدت از ماسک به علت اصطکاک و بستن منافذ پوست در افراد مستعد به آکنه می تواند باعث ایجاد یا تشدید جوش صورت شود. بنابراین حتما بعد از شستشوی صورت از مرطوب کننده های ملایم فاقد چربی استفاده کنید و در صورت عدم بهبود با متخصص پوست مشورت کنید.

بهرنگی، در خصوص ایجاد زخم و تحریک پوست روی بینی و پشت گوش ناشی از زدن ماسک، گفت: استفاده از پمادهایی مثل زینک اکساید و یا کرم های ترمیم کننده زیر ماسک می تواند این عارضه ها را در نواحی به وجود آمده کاهش دهد.

وی در پایان تاکید کرد: اگر دستورات بهداشتی را رعایت کردید و ضایعات پوستی بهتر نشد، حتما به متخصص پوست مراجعه نمایید.

مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->