ماجرای قتل هولناک خیابان سیدی مشهد | برادر عصبانی خواستگار خواهرش را با چاقو کشت ماجرای گروگانگیری ۳ میلیاردی در مشهد حکم قتل غیرعمد برای مردی که شوهر سابق همسر صیغه‌ای خود را کشت خودکشی پسر خانواده راز قتل پدر را برملا کرد هشدار سازمان امدادونجات درباره باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان و وقوع باد و گردوخاک در شرق کشور تاکید وزیر بهداشت به استفاده از تمام ظرفیت‌ها در بهبودی مجروحان حادثه تروریستی زاهدان کسب مدال طلای مسابقات علوم نوجوانان توسط دانش‌آموزان ایرانی افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی | درخشش نام علی‌اکبر نورالهی، دانش‌آموز مشهدی بین ۳ مدال طلا کشف مقبره ۳۸۰۰ساله یک جنگجو در آذربایجان دادستان کل کشور: برای مبارزه قاطع با فساد باید از فساد مبری بود این متهم کلاهبردار حرفه‌ای را شناسایی کنید + عکس مرگ مشکوک یک سالمند تحت پوشش بهزیستی در زنجان فراخوان طراحی تمبر یادبود «به نام ایران» تعریق همیشه به علت گرما نیست و ممکن است نشانه ای از بیماری باشد نجات یک قلاده پلنگ به کمک مرزداران آستارا (۴ مرداد ۱۴۰۴) مشاهده دو قلاده یوزپلنگ آسیایی دیگر در یوزکنام پل ابریشم (۴ مرداد ۱۴۰۴) راه‌اندازی میز هدایت تحصیلی با کمک مشاوران متخصص بیانیه وزارت دادگستری در محکومیت حمله تروریستی به دادگستری زاهدان فرایند داوری و ارزشیابی بسته‌های تربیت و یادگیری کودکستان‌ها آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) نتایج اولیه آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) درباره دوچرخه‌های اشتراکی مشهد و صرفه جویی روزانه ۱۰۰۰  لیتری سوخت | باید و نباید‌های بایدو سیگار دست دوم و سوم را جدی بگیرید پلمب کارگاه تولید غیرمجاز محصولات بهداشتی و آرایشی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۴)+فیلم نگاهی به راهکارهای تاب‌آوری در شرایط بحران و استرس زا چه ساعاتی نباید زیر نور آفتاب باشیم؟ موفقیت طب سنتی در کاهش علائم آلرژی‌های فصلی افزایش ۱۳ درصدی مبتلایان به آرتریت روماتوئید خراسان رضوی در جمع زلزله‌خیزترین استان‌های کشور طی هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) کشف ۱۱۲ ماینر غیرمجاز از یک کارگاه صنعتی در مشهد
سرخط خبرها

هشدار جدی پلیس به رانندگان متخلف در فضای مجازی

  • کد خبر: ۳۴۷۳۷۹
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۸
هشدار جدی پلیس به رانندگان متخلف در فضای مجازی
کارشناس پلیس راهور فراجا با اشاره به گسترش رفتار‌های پرخطر رانندگی در میان برخی جوانان، گفت: متأسفانه یک رفتار غلط و شایع که امروز در بین قشر جوان رواج یافته، انجام حرکات خطرناک در رانندگی با هدف جذب دنبال‌کننده و دیده‌شدن در فضای مجازی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرهنگ روح‌الله روزبه در این خصوص، افزود: کاملاً مشخص است که این افراد برای چه دست به چنین اقداماتی می‌زنند، اما باید بدانند که این رفتار‌ها در درجه نخست به خودشان آسیب می‌زند و هر لحظه خطر در کمین آنهاست. افزون بر این، جان و ایمنی دیگر شهروندانی که قانونمند رانندگی می‌کنند نیز با تهدید روبه‌رو می‌شود.

به گفته وی، راننده‌ای که با سرعت و سبقت غیرمجاز فقط به قصد تصویربرداری و انتشار آن در فضای مجازی رانندگی می‌کند، به راحتی می‌تواند منجر به بروز حادثه‌ای مرگ‌بار شود. ما موارد متعددی را ثبت کرده‌ایم که چنین رانندگانی حین تصویربرداری، دچار سانحه شده و جان خود را از دست داده‌اند.

سرهنگ روزبه ادامه داد: مسئله نگران‌کننده دیگر، واکنش برخی کاربران به این محتواهاست. کافی است نگاهی به نظرات ثبت شده پای ویدیو‌های این افراد بیندازید؛ راننده‌ای که با سرعت ۱۸۰ یا ۲۰۰ کیلومتر در حال رانندگی است یا حرکات مارپیچ خطرناک انجام می‌دهد، از سوی کاربران تحسین و تشویق می‌شود و حتی دنبال کننده‌های بیشتری به‌دست می‌آورد.

کارشناس پلیس راهور فراجا تأکید کرد: ما نباید این نوع رفتار‌ها را تأیید یا ترویج کنیم. اگر در شبکه‌های اجتماعی با چنین محتوا‌هایی روبه‌رو شدیم، باید فوراً آن را به پلتفرم مربوطه گزارش دهیم. پلتفرم‌ها نیز معمولاً در برابر گزارش‌های معتبر، اقدام به مسدودسازی محتوا می‌کنند. جامعه باید واکنشی هوشیارانه نسبت به این افراد داشته باشد، چراکه یقین بدانید، همان فردی که با حرکات خطرناک خود در حال جذب دنبال‌کننده است، روزی به همان دنبال کنندگان، مستقیم یا غیرمستقیم آسیب خواهد زد.

وی با بیان اینکه پلیس نیز این فعالیت‌ها را رصد می‌کند، گفت: این فیلم‌ها به دست پلیس می‌رسد و با همکاری پلیس فتا و پلیس راهور، افراد متخلف شناسایی، احضار و برایشان پرونده تشکیل می‌شود. همچنین پس از ارجاع به مرجع قضایی، مجازات‌هایی نیز مطابق قانون برای آنها تعیین خواهد شد.

سرهنگ روزبه در ادامه گفت: ما در حوزه آموزش و فرهنگ‌سازی ترافیک، اقدامات گسترده‌ای در فضای مجازی، رسانه ملی و شبکه‌های اجتماعی انجام داده‌ایم که از جمله آنها می‌توان به برنامه‌هایی همچون «کنترل نامحسوس» اشاره کرد. همکاران ما در سراسر کشور، به صورت شبانه‌روزی، چه در شب و روز، تعطیل و غیرتعطیل، زمستان و تابستان، در جاده‌ها حضور دارند و با تخلفات برخورد می‌کنند.

وی در پایان تأکید کرد: فضای مجازی نباید به جولانگاه امنی برای متخلفان تبدیل شود. کسانی که با علم به خطرات، اقدام به رانندگی پرخطر می‌کنند، آگاهانه جامعه را در معرض آسیب قرار می‌دهند و مطمئن باشند که پلیس با آنها به طور قاطع و قانونی برخورد خواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->