ویدئو| ماجرای یک تن برنج وارداتی که گم شد! درآمد ۲۸۱ میلیارد تومان شرکت بورس تهران در یکسال اخیر جزئیات افزایش مالیات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت | از سمبوسه و فلافل تا کاشت ناخن برای نخستین بار سامانه جامع قراردادهای داخلی صنعت نفت راه اندازی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت دیگنیتی پرستیژ چقدر است؟ رشد اندک قیمت‌ها در بازار خودرو‌های داخلی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | آریسان ۵۸۲ میلیون تومان اختلاف قیمت ۲۰۰ هزار دینار ارز اربعین و بازار آزاد چقدر می‌شود؟ (۴ مرداد ۱۴۰۴) کنتور هوشمند یک عامل بازدارنده برای مشترکین پرمصرف است | در مشهد زیر ۱۰ درصد مشترک پرمصرف داریم آغاز فروش فوق‌العاده ۱۱ محصول ایران خودرو از امروز (۴ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات مشتری محصولات ایران خودرو نصف شد واکنش منفی بورس به مذاکرات ایران و ۳ کشور اروپایی | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ مرداد ۱۴۰۴) خرید تضمینی گندم از ۶.۷ میلیون تن فراتر رفت (۴ مرداد ۱۴۰۴) بانک مرکزی: کارمزد اضافه در تبدیل ارز ممنوع است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۴ مرداد ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد بیشتر از ۸۸ هزار تومان جزئیات راه‌اندازی قطار مسافری در ۳ مسیر جدید به دوشنبه، هرات و آنکارا اعلام فهرست انواع گوشت و فرآورده معاف از مالیات بر ارزش افزوده قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) واردات پارچه کاهش یافت | کاهش ۹۰ میلیون دلاری پس از رشد ۱۰۰ درصدی تحقق شعار سال در صنف طلافروشان با بازتولید طلای مستعمل | سود فروش طلای دست‌دوم، در جیب عده‌ای سرمایه‌دار بیش از ۴۰ همت، خسارت قطعی برق به صنایع خراسان رضوی | پرداخت خسارت‌ها در هاله‌ای از ابهام آخرین اخبار از بیمه رانندگان کامیون و تاکسی‌های اینترنتی از زبان وزیر آغاز فروش ارز اربعین از امروز در ۴ بانک (۴ مرداد ۱۴۰۴) + قیمت قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش قیمت ۵ قلم میوه در یک هفته اخیر تخلیه ۷۰ درصد بار برنج قاچاق پاکستانی در مازندران و توزیع در بازار به اسم برنج ایرانی اولین حراج شمش طلا در مردادماه، فردا (۵ مرداد ۱۴۰۴) | وجه‌الضمان یک میلیارد تومانی به ازای هر شمش نحوه خرید و فروش مسکن تغییر کرد | ایجاد مشکلات در این شیوه ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار نفر برای دریافت وام ازدواج فرزندان بازنشستگان افزایش قیمت نفت (۳ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تحقق شعار سال در صنف طلافروشان با بازتولید طلای مستعمل | سود فروش طلای دست‌دوم، در جیب عده‌ای سرمایه‌دار

  • کد خبر: ۳۴۷۳۹۸
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۳
تحقق شعار سال در صنف طلافروشان با بازتولید طلای مستعمل | سود فروش طلای دست‌دوم، در جیب عده‌ای سرمایه‌دار
عضو کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران گفت: فروش طلای مستعمل ضربه سنگینی به سازندگان طلا می‌زند و چرخه تولید را نیز معیوب می‌کند.

سیدرضا اخلاقی‌شریعت در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز با اشاره به شعار سال (سرمایه‌گذاری برای تولید) و همچنین رونق کسب‌وکار‌ها، اظهار کرد: باید همه اصناف و مردم برای تحقق شعار سال که ابتدای امسال از سوی مقام معظم رهبری تعیین شده است، اهتمام داشته باشیم.

وی بیان کرد: فروش طلای مستعمل در صنف طلافروشان یک روش معمول و رایج شده، اما متأسفانه این اقدام ضربه سنگینی به تولیدکنندگان این صنف وارد می‌کند؛ چراکه سازندگان باید هزینه‌های تولید و نیروی انسانی و... را بپردازند، اما چیزی عایدشان نشود.

نایب‌رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد با اشاره به اینکه در هیئت‌مدیره اتحادیه طلا و جواهر مشهد با اکثریت آراء با فروش طلای مستعمل مخالفت شده است، گفت: در مصوبه اخیر این اتحادیه و در نامه این اتحادیه به سازمان صمت استان آمده است که هیئت‌مدیره با فروش طلای دست‌دوم و مستعمل مخالف است که این موضوع باید توسط ریاست سازمان اطلاع‌رسانی و پیگیری شود.

تحقق شعار سال در صنف طلافروشان با بازتولید طلای مستعمل | سود فروش طلای دست دوم در جیب عده‌ای سرمایه‌دار

وی تصریح کرد: پیشنهاد ما این بوده که به‌جای فروش مستعمل به مردم که با ۴ درصد تا گاهی ۸ درصد اجرت، مالیات و ارزش افزوده نیز همراه بوده و سود آن فقط به جیب مستعمل‌فروشان می‌رود، سازندگان ما طلا را با اجرت یک، دو یا سه درصد تولید کرده تا با این روش نه‌تنها چرخه تولید در صنعت طلا بچرخد، بلکه مردم نیز به‌جای طلای دست‌دوم، طلای نو استفاده کنند.

عضو کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران خاطرنشان کرد: متأسفانه از سوی برخی از همکاران ما در اتحادیه طلا و جواهر اعلام شده که کد «آی سی» با عنوان مستعمل‌فروشی برای طلافروشان متقاضی صادر خواهد شد؛ درحالی‌که اصلاً پروانه کسب مستعمل‌فروشی در اتحادیه طلا و جواهر وجود ندارد و این کار تخلف است.

وی با اشاره به اینکه در اصل باید طلای مستعمل با آب‌شدن از بازار خارج شود و دوباره در چرخه تولید قرار گیرد، گفت: طلا‌های مستعمل گاهی اوقات جرم دارد و خریدار جرم آن را نمی‌بیند و در واقع پول جرم را نیز می‌پردازد. از طرف دیگر برخی از طلافروشی‌ها نیز پس از تمیزکردن طلای مستعمل، آن را به عنوان طلای نو به خریدار می‌فروشند.

اخلاقی‌شریعت تأکید کرد: پیشنهاد ما این بوده که مهلتی شش‌ماهه به واحد‌های صنفی طلافروشی داده شود تا به هر میزان طلای مستعمل دارند، بفروشند؛ اما پس از گذشت این مدت، برای فروش طلای دست‌دوم با آن‌ها برخورد شود.

وی با اشاره به اینکه یک کیلو طلا و ساخت طلا از آن منجر به اشتغال مستقیم ۲۰ الی ۲۵ نفر می‌شود، گفت: با شرایط گسترده مستعمل‌فروشی، متأسفانه تولیدکنندگان به فروش طلا در فضای مجازی، کاهش تعداد کارگران و درنهایت با هم‌خوانی‌نداشتن دخل‌وخرجشان به تعطیل‌شدن کارگاه‌ها روی می‌آورند.

نایب‌رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد گفت: آنچه اکنون رایج شده این است که یک سرمایه‌دار در بازار پیدا می‌شود و طلای طلافروشی‌هایی که به هر دلیل قصد خروج از این صنف را دارند یا برای پرداخت بدهی‌های خود ناچار به فروش حجم بالا و زیر قیمت کار‌های خود می‌شوند، با درصد پایین خریداری می‌کنند و سپس با درصد بسیار بالاتر به مردم می‌فروشند. اما اگر کار‌های دست‌دوم به چرخه بازتولید بازگردد، جلوی این اقدامات نیز گرفته می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->