بارش برف و باران در غالب نقاط کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد
سرخط خبرها

بهره‌برداری از ۱۷۰۰ کلاس درس در سال ۹۹

  • کد خبر: ۳۴۷۶۳
  • ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۲
بهره‌برداری از ۱۷۰۰ کلاس درس در سال ۹۹
بخش اعظم نوسازی و ساخت فضاهای آموزشی استان خراسان رضوی توسط خیران مدرسه ‌ساز انجام می‌شود.
لیلی رحمانی/شهرآرانیوز - سقف لرزان مدارس کشور و خطرات احتمالی ناشی از فرسودگی کلاس‌های درسی که مأمن آسیب پذیرترین بخش جامعه یعنی کودکان است، سال هاست که مسئولان را بر آن داشته است تا تصمیماتی برای بازسازی کلاس‌های درسی فرسوده در کشور بگیرند.
بر همین مبنا طرح تخریب و بازسازی مدارس از سال ۸۵ آغاز شده است؛ هرچند تعداد کلاس‌های درسی فرسوده آن قدر زیاد است که با وجود گذشت ۱۴ سال از آغاز این طرح، هنوز هم تمامی کلاس‌های درس شامل این مقاوم سازی، مرمت و نوسازی‌ها نشده اند. در واقع بالا بودن هزینه بازسازی از یک سو و مشکلاتی که تخریب هر کلاس درس برای مدتی ایجاد می‌کند از سوی دیگر موضوع را با چالش‌هایی روبه رو کرده است؛ چالش‌هایی که حضور خیران مدرسه ساز تا حدی آن‌ها را به حاشیه رانده و از حجم مشکلات کاسته است.
موضوع مشکلات کلاس‌های درس صرفا به ابنیه قدیمی و سقف‌های لرزان آن محدود نمی‌شود و شامل مشکلات دیگری نظیر نواقصی در سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی هم که اتفاقات هولناکی را رقم زده است می‌شود؛ مسائلی که هر کدام در جای خود نیازمند تخصیص بودجه و گام‌های بزرگی است.


فرسودگی ۳۰ درصد از کلاس‌های استان

خراسان رضوی با وجود بیش از ۷۵۰۰ واحد آموزشی جزو استان‌هایی است که سالانه با کمک خیران مدرسه ساز تعداد زیادی از کلاس‌های فرسوده در آن بازسازی شده است؛ هر چند هنوز هم تا رسیدن به وضعیت مطلوب فاصله زیادی وجود دارد و به گفته مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان اکنون در حدود ۳۰ درصد کلاس‌های درس استان فرسوده هستند.

جاسم حسین پور همچنین دراین باره گفته بود که سالانه ۱۰۰۰ کلاس درس در این استان به بهره برداری می‌رسد، اما سرانه فضای آموزشی استان حدود یک متر مربع است که نسبت به سرانه کشوری و با عدد ۴.۲ متر مربع، بسیار اندک است.
 
وی به این مسئله هم اشاره کرده بود که مهاجرت و شهرنشینی از جمله عوامل پایین بودن سرانه فضای آموزشی استان است.


۲۵۰ هزار متر زیربنای جدید آموزشی در سال جدید

ازاین رو مسئله قدیمی مدارس فرسوده استان را دوباره پیگیری می‌کنیم و مدیر کل تجهیز و نوسازی مدارس استان دراین باره به خبرنگار ما می‌گوید: از ابتدای طرح تخریب و نوسازی مدارس فرسوده تاکنون، ۹۹۸ پروژه با ۷۷۳۷ کلاس و به زیربنای ۹۹۹ هزار متر مربع در استان بازسازی و مقاوم سازی شده است.

جاسم حسین پور ادامه می‌دهد: براساس سند تحول بنیادین، اهداف و طرح‌های سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور، استفاده از طرح‌های پژوهشی طرح تحولی آجربه آجر در برنامه کاری امسال قرار گرفته است که ساخت فضا‌های آموزشی در این استان بدون وقفه از اعتبارات دولتی و کمک‌های خیران مدرسه ساز در حال اجراست.

او با اشاره به هدف گذاری تحول پروژه‌های امسال بیان کرد: پیش بینی می‌شود در سال ۹۹ از محل اعتبارات دولتی و با حمایت‌های خیران مدرسه ساز، ۴۹۳ پروژه با ۱۷۰۰ کلاس درس و زیربنای ۲۵۰ هزار متر مربع به بهرداری برسد و در اختیار دانش آموزان استان قرار بگیرد.

حسین پور همچنین اظهار امیدواری کرد که بار دیگر خیران دولت را در احداث پروژه‌های جدید و تکمیل پروژه‌های نیمه کاره همراهی کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->