پزشکیان: در دفاع از ایران و حمایت از حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین استواریم پاسخ قاطع سفارت ایران در دانمارک به اتهامات بی‌اساس غرب سانسور نام ترامپ از اسناد قاچاق جنسی کودکان توسط اف‌بی‌آی رئیس ستاد ارتش اسرائیل تهدید به استعفا کرد عملیات نیرو‌های مسلح یمن علیه فرودگاه بن گوریون اسرائیل (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) تقویت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و امارات تغییر ساختاری در شورای عالی امنیت ملی| «شورای دفاع» تشکیل می‌شود؟ پیش‌بینی بازار بورس برای فردا (شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ما خواهان کمک به مردم در نوار غزه برای زندگی هستیم وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: نتانیاهو برای منافع سیاسی شخصی خود، امنیت منطقه را به خطر می‌اندازد آیا ترامپ جام‌جهانی را به زمین نبرد دیپلماتیک بدل می‌کند؟ پاسخ وزیر نفت به ادعا‌ها درباره سرگردانی ۴۰ میلیون بشکه نفت ایران مهاجرانی: تعطیلی سراسری مردادماه منتفی شد | تقسیم‌کار برای تسهیل سفر اربعین انجام شده است آیت‌الله علم‌الهدی: تسامح در دین خواست دشمن است | دانش، استقلال کشور را تضمین می‌کند استاندار خراسان رضوی: مدیریت اتباع و تعامل اقتصادی با افغانستان اولویت استان است ترامپ دستور افزایش تعرفه‌ها برای ده‌ها کشور را صادر کرد پزشکیان فردا (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) به پاکستان سفر می‌کند عراقچی بر هماهنگی حداکثری وزارت خارجه برای تسهیل سفر اربعین تاکید کرد پسر علی عبدالله صالح به اعدام محکوم شد آمریکا: به ایران غرامت نمی‌دهیم، اما آماده مذاکره هستیم اظهارات ضد ایرانی ترامپ تکرار شد حملات تازه رژیم صهیونیستی به غزه| ده‌ها تن شهید و مجروح شدند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) رد اتهام‌های بی‌اساس آمریکا و چند کشور دیگر غربی علیه ایران اعلام آمادگی حماس برای مذاکره درباره آتش بس مشروط به پایان قحطی در غزه پزشکیان زنجان را به مقصد تهران ترک کرد خودکشی ۱۵ نظامی صهیونیست از ابتدای سال تاکنون بدرالدین الحوثی: پرتاب هوایی کمک‌ها یک فریب است | دلخوش بودن به مواضع اروپایی‌ها ساده‌لوحی است
سرخط خبرها

تأکید استاندار خراسان رضوی بر تکمیل موزه دفاع مقدس با کارکرد ملی

  • کد خبر: ۳۴۸۶۹۰
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۴
تأکید استاندار خراسان رضوی بر تکمیل موزه دفاع مقدس با کارکرد ملی
استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اهمیت تکمیل هرچه سریع‌تر موزه دفاع مقدس مشهد، خواستار تلاش همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی و مدیریت شهری برای بهره‌برداری شایسته از این پروژه فرهنگی، تاریخی و ملی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری در دومین جلسه هیئت امنای موزه و شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا، به‌ویژه شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر رژیم صهیونیستی، گفت: امیدوارم بتوانیم ادامه‌دهنده راه شهدا باشیم و این موزه را به شکل آبرومندانه‌ای به سرانجام برسانیم.

وی با اشاره به اینکه استان خراسان رضوی به لحاظ جایگاه فرهنگی و سابقه تاریخی خود شایسته داشتن یکی از نخستین و بهترین موزه‌های دفاع مقدس در کشور بوده، افزود: اکنون که اراده‌ای جدی از سوی شهرداری، شورا و هیئت‌امنای موزه شکل گرفته، باید با انسجام و سرعت بیشتر پروژه را به نتیجه رساند.

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه ساختمان فیزیکی پروژه تنها بخشی از موضوع است، اظهار داشت: آنچه اهمیت دارد محتوای اثرگذار، خلاقانه و متناسب با ذائقه نسل امروز است. باید از تجربه‌های جهانی بهره بگیریم و با بهره‌گیری از آخرین تکنولوژی‌ها و روش‌های روز، موزه‌ای بسازیم که نه‌تنها جذاب، بلکه ماندگار و مؤثر باشد.

مظفری بیان کرد: با توجه به حضور سالانه بیش از ۳۰ میلیون زائر و مسافر در مشهد، یک موزه دفاع مقدس حرفه‌ای می‌تواند نقش ملی ایفا کند.

وی در ادامه، تأکید کرد: در کنار سرعت در اجرا، باید به کیفیت نیز توجه شود و از همین حالا سازوکار‌های پایدار درآمدزایی، تأمین بودجه جاری و تثبیت منابع در ساختار سازمانی موزه تعریف گردد تا در سال‌های آینده با چالش‌های مالی مواجه نشویم.

استاندار خراسان رضوی همچنین خواستار همکاری بیشتر با شهرداری مشهد برای پیش‌بینی ردیف‌های بودجه در سال ۱۴۰۵ شد و گفت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نیز در این مسیر همراهی خواهد کرد و رقم ۳۵ میلیارد تومان برای پروژه پیش‌بینی شده است.

مظفری در پایان تأکید کرد: موزه دفاع مقدس نباید صرفاً یک فضای نمادین یا متعلق به یک قشر خاص باشد؛ بلکه باید مرکزی فرهنگی، علمی، آموزشی و تفریحی برای عموم مردم باشد تا همه اقشار جامعه بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند و پیام‌های دفاع مقدس به شکلی هنرمندانه و امروزی منتقل شود.

گزارش مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی از روند پیشرفت موزه دفاع مقدس استان

سردار سرتیپ دوم پاسدار حسینعلی یوسفعلی‌زاده، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی، نیز در این جلسه، با قدردانی از همراهی مسئولان استانی، گزارشی از اقدامات صورت‌گرفته در راستای توسعه و تکمیل این پروژه فرهنگی و ارزشی ارائه کرد.

وی با اشاره به برگزاری چندین جلسه کارشناسی و ستادی در راستای تدوین برنامه سالانه و بودجه موزه، افزود: برنامه سال ۱۴۰۴ موزه با حضور اعضای هیئت مدیره بررسی و پس از تصویب در اختیار هیئت امنا قرار گرفته است. این برنامه مطابق آیین‌نامه مصوب بنیاد حفظ آثار در سطح ملی تدوین شده است.

سردار یوسفعلی‌زاده از پیشرفت فیزیکی ساختمان اصلی موزه خبر داد و بیان کرد: عملیات ساخت ساختمان اصلی به پایان رسیده و اکنون وارد مرحله تجهیز و آماده‌سازی داخلی شده‌ایم. با حمایت شورای اسلامی شهر و شهرداری مشهد، پروژه با کیفیت و سرعت مناسب در حال اجراست.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی، همچنین از جانمایی و آماده‌سازی هشت یادمان جدید شهید گمنام در نقاط مختلف استان خبر داد و اظهار داشت: تعداد یادمان‌های شهدای گمنام تا پایان سال جاری به ۱۶۰ نقطه خواهد رسید که نشان از اهتمام مجموعه استان به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارد.

وی در پایان با دعوت از اعضای هیئت امنا برای بازدید میدانی از پروژه، خواستار تداوم حمایت‌ها به‌ویژه در بخش‌های مالی و اجرایی شد و تأکید کرد که پیشرفت این پروژه فرهنگی، مرهون همدلی مدیران استانی، به‌ویژه در حوزه‌های شهری، نظامی و اجرایی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->